Tarık Akan Hayatını Kaybetti

Allah rahmet eylesin, çok şaşırdık, çok üzüldük.

Ülkemizin en büyük üstadlarından, en yakışıklılarından birini kaybettik.

Eskiye dair sevdiğim hangi yüz varsa, birer birer gidiyor. Geriye boş insanlar yığınlarının doldurduğu bir ekran kalıyor önümde.

NOT : Şener Şen, Metin Akpınar gibi isimlere Allah uzun ömür versin. Elde avuçta bir onlar kaldı.

Toprağı bol olsun. Az izlemedik filmlerini

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Allah rahmet eylesin. Sosyal medyada yazılanlar gerçekten iğrenç ötesi şeyler. Bunların çobanları öldüğünde o zaman da ben bayram yapacağım.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun güzel insan.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam gibi adamdı,Allah rahmet eylesin

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şereflerini ve haysiyetlerini cüzdanlarında taşıyan bazı sığırların, onuruyla yaşamış ve ölmüş eşsiz bir sanatçının ardından güzel şeyler söylemesini beklemezdim zaten. Kendilerine yakışanı yapmışlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir güzel yürekli insan daha göçüp gitti. Mekanı cennet olsun. Çocukluk dönemlerimizden kimler varsa göçüp gidiyor birer birer. Sosyal medyada arkasından atıp tutan, salya sümük küfür eden sığır ve çomar sürüsünün ise tez zamanda helak olmasını temenni ediyorum. Dünya bir miktar oksijen tasarrufu yapmış olur.

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden teröristlere, terörist bile diyemeyen bir sanatçı idi.

neyse herkesin şeysi kendine beni ilgilendiren bu kısmı ateist olmuş dini bütün müslüman olmuş farketmez.

filmleri ile büyüdük yalan değil allah rahmet eylesin

Son düzenleme:
Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden teröristlere, terörist bile diyemeyen bir sanatçı idi.

neyse herkesin şeysi kendine beni ilgilendiren bu kısmı ateist olmuş dini bütün müslüman olmuş farketmez.

filmleri ile büyüdük yalan değil allah rahmet eylesin

tamam birader sen kelle kesen canilere terörist diyemeyenlere rahmet dile!!

Geri
Üst Alt