Tarık Çamdal Alanya Yolcusu!

Başkan taraftarı hiç kıramazdı maalesef

Saçmalık.

Burada kimse taraftar istedi ve alındı diye birşey yazmadı. Sadece taraftarın açık kollarla bu kazmayı beklediğini yazdık, ki öyleydi de herkes gelmesini istiyordu. Ne bekliyordunuz yabancı sınırı vardı böyle bir çöp için 4,5 ödemmesi tamamen ondan ve Anadolu kulüplerinin hortumculuğundan kaynaklanıyordu. Burada gelsin Sabri'den kötü olamaz diyenler vardı, bal gibi de olur. Oyuncuyu izlemeden herkes pohpohlarsa böyle olur.

Kimse de yok gelecek vaad ediyordu falan demesin, izleseydiniz anlardınız ne mal olduğunu.

Bizimkiler Amrabat da olduğu gibi aynı pisliği yaptı, para yüksekse alma arkadaş ne diye veriyorsun o kadar paraları dandik adamlara. Sabri bu Tarıkı donunda sallar vallah.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
takaz icin bile kulanamasin, kim öder bu hirboya yillik 1.4milyon euro

Bu forumda Eskişehir'de oynarken alınması için yazılan mesajları dün gibi hatırlıyorum.

" Bari bunu kaptırmayalım"
" Rakiplere giderse söverim"
" 10 yıl sağ bek sorunu yaşamayız"
" Fuleli çocuk, sağ tarafa çağ atlatır"

Bende çok umutluydum ama tutmadı işte....

hazir ersun trabzondayken bunu oraya kitlesek guzel olur

Saçmalık.

Burada kimse taraftar istedi ve alındı diye birşey yazmadı. Sadece taraftarın açık kollarla bu kazmayı beklediğini yazdık, ki öyleydi de herkes gelmesini istiyordu. Ne bekliyordunuz yabancı sınırı vardı böyle bir çöp için 4,5 ödemmesi tamamen ondan ve Anadolu kulüplerinin hortumculuğundan kaynaklanıyordu. Burada gelsin Sabri'den kötü olamaz diyenler vardı, bal gibi de olur. Oyuncuyu izlemeden herkes pohpohlarsa böyle olur.

Kimse de yok gelecek vaad ediyordu falan demesin, izleseydiniz anlardınız ne mal olduğunu.

Bizimkiler Amrabat da olduğu gibi aynı pisliği yaptı, para yüksekse alma arkadaş ne diye veriyorsun o kadar paraları dandik adamlara. Sabri bu Tarıkı donunda sallar vallah.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Abi adam kendi takımında oynamıyorduki izlesinler :D (küme garantisinden sonra piyasaya yönelik oynatma girişimleri vs hariç) Ha oynadığı maçlarda da ne izlediklerini merak ediyorum doğrusu :D

Abi adam kendi takımında oynamıyorduki izlesinler :D (küme garantisinden sonra piyasaya yönelik oynatma girişimleri vs hariç) Ha oynadığı maçlarda da ne izlediklerini merak ediyorum doğrusu :D

Kontrati bitiyordu sezon sonunda, Tariki kadro disi falan birakmislardi hatta kontratini uzatsin diye baski yapiyorlardi. Yoksa o yaz bize bedava gelecekti, kisin da EsEs önerdigimiz (sanirim 700 bin mi neydi) begenmemisti, 6 ay kadro disi kalirsin falan demislerdi.

Sirf bu yüzden bile almazdim ben adami. Resmen bizi soymak icin kontratini yenilediler.

Geri
Üst Alt