Tarık Çamdal Çok Yakın!

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
tarik-camdal-kadro-disi-kaldi-2_5792_o.jpg

Galatasaray'ın etkin isimlerinden, eski yönetim kurulu üyesi Profesör Doktor Ahmet Özdoğan, sarı kırmızılı takımın Tarık Çamdal'ın transferinde çok önemli bir yol katettiğini söyledi.Ve Campbell hakkında...

Devamı GSC Portal'da

3.5m + umut bulut olsa kafidir ama umut bulut'un yıllık ücreti eskişehirin toplam maaş bütçesinin yarısını kaplar :D

Umut'un Eses'e gideceğini sanmıyorum.

En kötü TS, Bursa olmadı maaş ve İstanbul farkıyla Kasımpaşa'da falan oynar. Gidecek olsa bunlara gider.

tapatalk

Çamdal çok yakınmış. Meşaleleri yakalım mı?

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Tarık + Mevlüt + Campbell gelsin. Umut Bulut ve diğer miadı dolmuş oyuncular gönderilsin. Sonra gelsin şampiyonluk ve şampiyonlar liginde çeyrek final.

Yeter artık be. Sen gelme lan.

Şu mesut hoşaftan oyuncu almayin arkadas adam resmen bizi tehdit ediyor.Mesüt hoşafa para vermeyin gidin şeneri alin.

Biz Tarik yerine yeni bir yönetim transfer etsek fena olmayacak. Futboldan anlayan ve pasif durmayan.

İçimden bir ses bu olayın sonunda yönetime çok pis küfür edeceğiz diyor..

bulud'u teklif ettiysek eskisehr meblayi yukseltir buyuk iht

öyle bir abartıldı ki sanırsın alves geliyor 2.5tan fazla verirlerse bırakıp gitsinler hala 3-4-5 verelim diyorsunuz ne yapmış bu adam sabriden artısını söyleyin hatta artıdan çok eksisi var sabri hiç değilse takıma tempo katıyor,ateşliyor

Geri
Üst Alt