Tarık Çamdal Galatasaray'da İddiası!

Umarım doğru haberdir. Kumaşı çok kaliteli. İlk 11'in değişmezi olur.

Ama işin garibi devre arası Salih'e verdiğimiz paranın yarısıyla Tarık'ı alabilirdik.

Tarik gelsin artik

Tarık gelsin diye sevinenleri ligler başladıgında görecegiz.Tarık elimizde patlayacak inşallah almayız.benim iddam şener tarıga yüz basar ve çok daha komplike futbolcu.

yedek bile olsa potansiyelli yerliler alınmalı, zamanında alpere de bok attınız ama geçen sene bizde olsaydı selçuğa bazı maçlarda katlanmak zorunda kalmazdık belki..

yedek bile olsa potansiyelli yerliler alınmalı, zamanında alpere de bok attınız ama geçen sene bizde olsaydı selçuğa bazı maçlarda katlanmak zorunda kalmazdık belki..

alper tarıkdan ıyı.ıyı alper bıle gecen sene dokuldu sen tarıgı dusun.bu paralara eskişehir gibi şikeci camianın yardakçısı klupten futbolcu alacak gücümüz yok.devre arası mancinin bize maliyeti 30 milyon euroymuş bu paralar harcanmasaydı belki denenebilir derdim.

Gayet iyi transfer olur. Ayrıca sag-sol bek ve orta sahanın sagında oynayabiliyor diye biliyorum, joker oyuncu iyidir :tiphat:

lo... sanki Alba, veya Alaba nin fizigi defansi cok iyi..

Alper gecen sene nasil döküldü allah askina adam ilk sezonunda daha ne yapsin.. Benim tercihim şener olurdu hem daha ekonomik hem de daha hazir bir isim savunması faln da gayet iyi.. Ayrıca sabrinin yillardir actigi isabetli orta sayisina 5maçta ulasacaktir

Benim nedense bu cocuktan hic umudum yok pir pir bi hali var. Tahminim serkan kurtulus vol 2 olur. Ha alinsin denensin bise dedigim yok fakat zan arti ontivero arti 3.5 nedir gozunuzu sevim. Ne yapmis yani bi vitaminsiz

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

''Tarık genç, gelişime açık; Şener daha yaşlı ve olacağını olmuş'' şeklinde bir algı üzerinden yorumlar yapılıyor zannederim...Oysa aralarında sadece 1 yaş fark var ve Şener güçlü fiziği ile ligin dikkat çeken oyuncularından biri iken, Tarık çok çalışsa da o seviyeye çıkabilecek görüntüde değil, Allah vermemiş...

Hem defans hem ofans bakımından Şener i net üstün görüyorum...19 yaşında olmasına rağmen lig için gayet hazır bir izlenim veren, Şener in yedeği Ozan Tufan, eğer aynı takımda olsalar Tarık ı keserdi tahminim...

Eskişehirsporun ağız kokusunu çekmeye hiç gerek yok; eğer scout ekibinin bir çalışması var da beğenmişlerse Ozan Tufan için bir teklifte bulunulmasını isterim; mümkün olamıyorsa Şener alınıp başka mevkilere yoğunlaşmak en doğrusu olacaktır. Bursasporun kadrosu yetersiz, serbest kalma bedeline karşılık bonkör bir takas paketiyle Bursasporun gönlünü almakta mümkün olur diye düşünüyorum...

tartismayin, hem sener hem tarik ikisi de gelsin. madem sener'in serbest kalma maddesi var alalim.

karsiliginda sabri isterse bursa'ya gidebilir ve 1-2 oyuncu önerebiliriz takasta.

tarik sagbek disinda, solbek ve her iki kanatta oynayabiliyor. tam bir joker. sener'in gelmesi onun gelmesini engellememeli.

tartismayin, hem sener hem tarik ikisi de gelsin. madem sener'in serbest kalma maddesi var alalim.

karsiliginda sabri isterse bursa'ya gidebilir ve 1-2 oyuncu önerebiliriz takasta.

tarik sagbek disinda, solbek ve her iki kanatta oynayabiliyor. tam bir joker. sener'in gelmesi onun gelmesini engellememeli.

Ama ikisi gelirse uefa bile çatıvdayabilir:) şaka bir yana yabancı sınırlaması ilk toplantıda kalkar

Geri
Üst Alt