Tarık Çamdal Galatasaray'da İddiası

kötü oynasin ilk macta söverim buna

marcelo aldik sanki paraya bak

gelecek yıl tarık + 4m karşılığında v2'sini alırız.

3d-golden-euro-sign-isolated-on.jpg

Umut Gündoğan bence bir türlü oynayamayacaktı bizde. Onun için de hayırlısı olsun. Artık bek sorunumuz da kalmadığına göre forvet nerdeeaağ !

parasını elestirebiliriz

ama oynadıkca degeri anlasılacak

önemli bir hamleydi

bu transfere sevinmedim hatta üzüldüm sen kaç aydır pazarlık yap ve bu kadar para öde yuh diyorum sadece öyle anormal özelliğide yok zaten umarım yanılırım ama 2-3 aya sövmeler başlar sabriden farkı yok tek bildiği dripling orta açamaz,şut çekemez,asist-gol yok yanılmayı çok isterim ama zor dünde çok rezil oynadı.

Salih Dursun kazmasina 3 veriyorsan Tarik'a da bukadar vermen normal.

Doğru Salih Dursun'a ödenen bonservis ücreti aklıma gelince Tarık için verilen 4.5 milyon avro bir an normal geldi gözüme :asd: Yani yapacak birşey yok öyle veya böyle alacaktık almak zorundaydık. Suç ne Tarık'ın kendisinde ne de es es denen o saçmasapan kulüp ve yönetiminde... Suçlu tüp kafa ve siyasi güçler arka çıktığı için onu oradan indiremeyen Galatasaray yönetiminde... :42: O tüp kafa orada olduğu sürece biz böyle en fazla 1 milyon avro edecek adamlara 4-5 milyon avro vermeye devam ederiz :crushed:

Mecburduk bu hamleye. Tutar abartıldığı kadar yüksek değil.

Ayrıca bir çöpten de kurtulmuş olduk. Forumdakiler de bundan sonra Selçuk yerine Umut Gündoğan oynasın gibi saçmalıkları bırakırlar.

4.5 milyon euro + Umut Gündogan (550bin euroya almisiz)

Yani biz simdi Tarik a 5 milyon EURO mu verdik??

Ya benim gözümde Veysel > Tarik.

Veysel e alternatif olsun diye 5 milyon euro veriyoruz yani!!??

Sonra kulüp te para yok, Balotelli, Soldado olmaz diyorsunuz! Tabi olmaz böyle parayi sacma sekilde kullanmaya devam ederseniz!!

Yeter Artik Be!!! :ka10:

Bu transferi kim yaptiysa istifa etmelidir. Elestirim Tarik a degil, bunca zamandir pazarlikla ugrasip sonunda husranla donmek affedilemez.

daha ne kadar kazıklanacak adamla 1 yıdlır görüşülüyor bari direk vereydin yine kazıklandık umuta 2 sene sonra 3-4 isterler geri istediğimizde 2-3 maç sonra bunada sövülür adamı çok iyi pazarladı eskişehir başkanı her gün bağlandı bir güzel kazıkladı bizi istediği kadar iyi oynasın yine etmez bu fiyat holebas gibi oyuncu sadece 1m bekler öyle pahalı değil maç kazandırmaz.

Geçen devre arası sözleşme yenilemeden istedikleri neyse versek daha ucuz olurdu herhalde. Yarım yıl sözleşmesi kalmış futbolcuya da 5 milyon Euro biçmediklerini varsayarak diyorum tabi.

Seve seve alacaktık yapacak bir şey yok.

Salih dursuna kaç vermiştik bu sağ taraf bize 10m mal oldu hepsini toplasan eboue etmez

Geri
Üst Alt