Tarık Çamdal Galatasaray'da İddiası

Bu transferi kim yaptiysa istifa etmelidir. Elestirim Tarik a degil, bunca zamandir pazarlikla ugrasip sonunda husranla donmek affedilemez.

aynen öyle sen 6 ay pazarlık yap ama parayı bir güzel bayıl eskişehir başkanına helal olsun adam her gün bağlandı tvlere bir güzel piyasayı arttırdı.

daha ne kadar kazıklanacak adamla 1 yıdlır görüşülüyor bari direk vereydin yine kazıklandık umuta 2 sene sonra 3-4 isterler geri istediğimizde 2-3 maç sonra bunada sövülür adamı çok iyi pazarladı eskişehir başkanı her gün bağlandı bir güzel kazıkladı bizi istediği kadar iyi oynasın yine etmez bu fiyat holebas gibi oyuncu sadece 1m bekler öyle pahalı değil maç kazandırmaz.

Dostum söylediğin her kelimeye hak veriyorum zaten, iç piyasayı bu duruma getiren yabancı sınırı zaten, ki şikeciler alper çöpüne 6 m verdiler zamanında, onun da ederi 1 m. Yani yerli alıyorsan kazıklanıyorsun işin özeti bu. bunu için yönetimi suçluyabilir misin ?

Bazen mecbur kalırsın. O durumlardan biri.

Devre arası almamız imkansızdı , eğer fener bitik olmayaydı Tarık şu anda fenerde oynuyor olurdu , onların hesabını fenerin beklenmedik durumu bozdu ,

Dostum söylediğin her kelimeye hak veriyorum zaten, iç piyasayı bu duruma getiren yabancı sınırı zaten, ki şikeciler alper çöpüne 6 m verdiler zamanında, onun da ederi 1 m. Yani yerli alıyorsan kazıklanıyorsun işin özeti bu. bunu için yönetimi suçluyabilir misin ?

alper bence normal fiyattı neden dersen alper 3 yıl boyunca iyiydi tarık gibi bir yılda değil milli takımda onbirde oynadı ve en önemlisi bizle yarıştılar biz tek başınaydık sınır olmasada alpere verilirdi ama tarıka asla

hayroviç kazması 3.5 sa yabancı sınırı varsa bu para normal ayrıca tarığı beğenmeyenler pişman olacak

Gökhan gönül gibi adam benim için

alper bence normal fiyattı neden dersen alper 3 yıl boyunca iyiydi tarık gibi bir yılda değil milli takımda onbirde oynadı ve en önemlisi bizle yarıştılar biz tek başınaydık sınır olmasada alpere verilirdi ama tarıka asla

Tabii o senin görüşün ama bana sorarsan şu devirde hiçbir yerliyi ederi fiyattan alamazsın sorun burda.

Hayırlı olur inşallah. Gerekli birisi kesinlikle.

Her 2 bekde oynaya bilmesi çok önemli.

Tellesi sata bilseydik keşke

Enayilik bu yönetimin kanına işlemiş.Tarık'tan umutluyum ama devre arasında daha ucuza alacakken şimdi bi dünya para aldık.Olan Umut'a oldu.

şu nopost (antuda gördüm ahahaha) çocuğu eskişehire para kazandırdık ya yazıklar olsun

tarık-telles rotasyonu çok gerekliydi. 6 Milyonda tutsa yapılmalıydı. Başka şans yoktu hayırlısı olsun.

Ben bütün transferleri anlıyorum...Hatta Hajrovic transferini bile..Anlayamadığım tek şey Eray la yenilenen sözleşme ve ödenicek rakam..

Geri
Üst Alt