Tarık Çamdal Mutlaka Alınmalı!

Kendi başlığında çok daha olumsuz yorumlarım var, tümüyle muhaliftim transferine, hatta Yiğit transferinden daha fena bir peşin fiyasko olduğunu o zaman da söylemiştim, şimdi arayıp bulmaya üşendim...

Eskişehirsporda iken pek çok maçını alıcı gözle izlemiş olmakla, vasata bile ulaşabilen tek bir özelliğinin olmadığını ifade etmiştim ki forumda futboldan anladığını düşündüğüm hemen herkesin bakışı buydu...

Yiğit-Tarık transferlerinin, literatüre ''Bile bile kerizlik'' kategorisi olarak geçirilmesi yerinde olur...Biri Terim' in marifeti (Fiyaskoları isabetlerinden çok daha fazladır), diğeri Aysal' ın (Kimin futbol aklına danıştığı bile bilinmiyor, sosyal medyanın gazına gelmiş olması muhtemeldir!)...

''O zaman alınması gerekiyordu, alındı, tutmadı; transfer riski'' durumu asla değil yani...

Ilk yazilanlara baktim, alin sunu, alin, kacirmayin diye diye getirttiniz takima :)
Bundan sonra hayirlisysa gelsin diyiniz lutfen. :)
Tarik'tan kacti kacacagi kadar onumuzdeki kaziklari dikkatli secelim bari :)

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devre arasi bedavaya alabilecekken gittik buna para verdik suc bizde degil ki suc Unal Aysalda Devre arasi bedavaya bunu alacagina gitti Veyseli aldi.

Devre arasi bedavaya alabilecekken gittik buna para verdik suc bizde degil ki suc Unal Aysalda Devre arasi bedavaya bunu alacagina gitti Veyseli aldi.
Ikisi de bize gelmeden iyi oyun oynuyodu, buyuk takima gelince sirazesi kayiyor bazi oyuncularin.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pir pir koşması milletin gözünü boyadı.

I am the one who knocks!

https://www.gscimbom.com/forum/f170-2013-arsiv/hollandanin-11i-belli-81403/

seninle ilgili olan konulari götün yemedigi icin kilitlersin ama basklarin konularini dalga gecmek icin uplarsin
bu nasil bir eziklik kompleksidir böyle

GpLtCWM.gif

hahahha mıllet neler yazmıs

Burada Tariki almayalim diyenler futboldan anlayanlar mi oldu simdi Cris transferine oww hemen alalim diyenleri de var simdi alintilasam bu istemeyenler ne halde olacak cok merak ediyorum.

defansif anlamda rezil verici.

hizi hariç birsey yok bu çocukta

Karabük veya Balikesirspor için yeterli oyuncu, bizim için ise çöp.

Bence Eses başkanı buna " Gidince orada takıl kafana göre. Hiç kendini sıkma. Kötü oyna hatta hiç oynama. Sezon sonu beleşe geri alır başkasına kaptırırız 3 e 5 e " demiştir.
Ben herşeyi beklerim bu Anadolu kulüplerinden

Eskişehir de iyi oynuyordu diyenler eminim maçları izlememistir herkes sırf yerli diye alalım diyordu

Galatasaray´da bir sag bek ihtiyaci vardi, ve Türkiye´de o pozisyon icin alinacak 4 futbolcu... En gözde 4 oyuncu bunlardi o dönem.

Tarik Camdal
Salih Dursun
Veysel Sari
Sener Özbayrakli

Bu 4 oyuncudan nerdeyse hepsini almamiza ragmen su an sag bekte Sabri oynamaktadir. Bek yetismiyor ülkede, sorun burada yatiyor. Tarik Camdal ES ES´de en iyi oyunculardan birisi olarak geciyordu, bize geldiginde PTT lig oyuncusu gibi oynamaya basladi.
Tarik´in 5 Milyon avro degerinde bir oyuncu olmadigi, her türlü belliydi. Bu transferlerde bir nevi ihtiyac ve zorunluluk vardi. Inanilmaz bir olay ki, son zamanlarda gelen nerdeyse her oyuncunun performans olarak ciddi düsüs yasamasi...

Bu sekilde para bicildikten sonra, yönetim yanasmayacakti transfere. Ama Duygun Baskan dedigi gibi. "Galatasaray´in mali Deniz, yemeyen Domuz." :)
hepsini toplasan adam gibi bir sağ bek etmez avrupa standartlarında

Geri
Üst Alt