Tarık Çamdal Mutlaka Alınmalı!

''Tarık Hasan Ali Kaldırım ayarında bir oyuncu şu an için.

Fiziki mücadele de canı yok. Türk futbolcusu alacaksan Caner gibi, Arda gibi, Burak gibi, Mevlüt, Emre Can gibi, Inler gibi gibi olmak zorunda ki fark yaratsın geri kalan boşuna debelenme.

Selçuk bile fiziki yetersizliği nedeni ile eleştirilmeye başladı forumda artık iyice.

Bizde böylesi çok zaten.

Emre Çolak- fizik güç-0

Berk İsmail Ünsal- fizik güç-0

Bruma- fizik güç- düşük

Selçuk Inan-fizik güç-düşük

Alex Telles-fizik güç-0

Yekta-fizik güç-düşük/orta-ama tempo-0

Semih Kaya-stopere göre düşük

Koray Günter-fizik güç-0

Hakan Balta-fizik var-tempo-0

nereye atsan elini zaten hep üflesen yıkılacak adamlar. Sneijder, Selçuk gibi zekası yüksek oyuncuların da fiziki açıdan kaliteli olduğu söylenemez.

Tarık-tempo var-fizik güç+ mental düşük = Hasan Ali Kaldırım = overrated.''

19.05.2014 de yazmışım. :D

Ama Hasan Ali kadar bile değilmiş maalesef. :(

Bende yazmamışım ama Allah var hucumcu bek olduğu için alınmasını istiyordum şuan ne düşünüyorsun derseniz? Eray ile bunu tesislere dahi sokmam

Bu cocugu bek degilde daha bi ozgur olacagi pozisyona cekmeli. Sanki kanatta daha iyi olur gibi.
Arkasinda saglam bek olmali.
Belesken almak yerine para verip almak cok buyuk hataydi.
Elimizdeki oyuncular az da olsa daha 1-2 sene once belli kumasi oldugunu belli eden oyuncular isleyecek bir ekip lazim.
Avrupa normlarinda bir egitim sistemi getirtmeliyiz.
Teknik ekipten bagimsiz ekstra egitim

ikisi veyselle çok ucuza alınacaktı, yanlış mı hatırlıyorum?

ikisinin toplamı salih in bonservisi kadar etmiyordu galiba.haliyle mantıklıydı.hala aynı fırsat olsa yine mantıklı.

4,5 verildi bu kadar tepki.yoksa cüzi miktar verilse kimse ses etmezdi.ha şu haliyle bile salih'ten iyidir orası ayrı.

bu başlığı açana kısa bir süreliğine de olsa ceza verilmeli :red:

Tarık Çamdal iyi bir oyuncu mu değil, peki bizim aldığımız tek kötü oyuncu Tarık mı? Tabi ki değil ama 1 milyona falan alınabilseydi, veya bonservisinin eline geçmesi bir şekilde beklenebilseydi, bu kadar tepki olmazdı. Şimdi çocuğa da üzülüyorum tüm spor yorumcuları yüksek fiyatlı oyuncu örneği vermeleri gerektiğinde istisnasız bu çocuğun adını veriyor, bu şartlarda kendini geliştirmesi de beklenmez hale geldi artık.

@Çağrı Yüce like'lamış mesajımı. :D

Yav kardeşim yabancı sınırı varken ya bunu alacaktık ya Şener'i. Ben bu adamı da Şener'i de sadece bizim maçlarda seyrettiğimi de söyledim transfer döneminde hatta, Tarık daha diri göründü hep. Nolmuş yani? :D

@Çağrı Yüce like'lamış mesajımı. :D

Yav kardeşim yabancı sınırı varken ya bunu alacaktık ya Şener'i. Ben bu adamı da Şener'i de sadece bizim maçlarda seyrettiğimi de söyledim transfer döneminde hatta, Tarık daha diri göründü hep. Nolmuş yani? :D

az gülelim ya hep sinir stres nereye kadar bende olcana mutlaka alınmalı demiştim :D

Adam taş gibi oynuyordu onuda geçtim 1-2 ye falan alınsa zaten bu kadar tepkide baskıda olmazdı. Aşırı maliyetli oldu

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

süper ligden alınmasını isteyipte bize gelen tek oyuncu burak'tı. cok sevinmistim.

alper'e çok üzülmüstüm, adamlar bile bile oyun yaptı bize.

Olcanı tarığı şu forumda istemeyen neredeyse yok gibiydi.

Potansiyelli oyunculardı.Olmadı.Tutmadı.

mevzu tamamen bundan ibaret :D (ilk mesajlarınızı biraz toparlayayım dedim :D )
ama olcan gelmeden önce 10 gol 10 asistle falan oynuyordu iyi transferdi yani :D ama ikilimdeydim takımı trabzon tayfasıyla donatmamak lazım diye de istiyordum yani :D

O zamanlar kadro dışıydı.Yarım sene sözleşmesi kalmıştı Eskişehir'de.13-14'ün devre arasından bahsediyorum.O zaman Salih'e 2.75 vermek yerine bu adamı 1 milyon gibi bir ücrete alabilseydik ne Salih kazığı girerdi ne de sene sonunda Tarık'a 4.75 bayılmazdık.

Ayrıca 1 milyona aldığımız için bu kadar üstüne de gidilmezdi.13-14'ün devre arasında yarım sene sözleşmesi kalmışken alınmalıydı.14-15 başında Eskişehir'le sözleşme uzattıktan sonra değil.

Geri
Üst Alt