Tarık Çamdal Mutlaka Alınmalı!

O zamanlar kadro dışıydı.Yarım sene sözleşmesi kalmıştı Eskişehir'de.13-14'ün devre arasından bahsediyorum.O zaman Salih'e 2.75 vermek yerine bu adamı 1 milyon gibi bir ücrete alabilseydik ne Salih kazığı girerdi ne de sene sonunda Tarık'a 4.75 bayılmazdık.

Ayrıca 1 milyona aldığımız için bu kadar üstüne de gidilmezdi.13-14'ün devre arasında yarım sene sözleşmesi kalmışken alınmalıydı.14-15 başında Eskişehir'le sözleşme uzattıktan sonra değil.

o zamanlar para bk tabi :D

ama olcan gelmeden önce 10 gol 10 asistle falan oynuyordu iyi transferdi yani :D ama ikilimdeydim takımı trabzon tayfasıyla donatmamak lazım diye de istiyordum yani :D

Selçuk bi röportajında,olcanı prandellinin bitirdiğini,onu farklı mevkilerde denediğini küstürdüğü söylemişti.

Çocuk da kendine güvenini kaybetti,daha da toparlayamadı.

Yoksa Olcan bize gelmeden önce süperdi.Bunu herkes biliyor.

Yazık oldu.İnşallah bu yıl toparlar.Ne diyelim.

Kimse olcanın kumaşına kötü diyemez.Sadece toparlayamadı bi türlü.Hepsi bu

İşte bu yüzden konu açmıyorum , inceden inceden aralara mesaj atmak candır :asd22:

sayfa başı yorumlar ;
'kesinlikle alınmalı"
"mutlaka alınmalı"
"fener alacak elimizden kaçırmayalım"
"Diego falan hikaye fener almadan kapalım"
"3 milyon verelim alalım ne bekliyoruz"
:)

Böyle Böyle diye diye bütün kazanmaları takıma aldılar.

Veysel,Amrabat,salih,vs.hepsine Messi muamelesi yaptiniz aldıktan sonra hiçbirinin 5 para etmedigi,büyük takim oyuncusu olmadığı ortaya çıktı.

Tarık ta bunlardan farklı degil.

futbolu bilen adam :hat:

offf offf ilk mesajlar beni öldürdü ama o insanlarıda suçlamamak lazım birçoğumuz doğru düzgün izlemeden medyanın lanse ettiği gibi kabul ediyoruz biraz araştırma yapılıp yorumlar öyle yapılmış olsa ilk sayfadaki mesajlar ortaya çıkmazdı.Ben o arkadaşların futbolcudan anlamadıklarına değil hiç araştırmadan yorum yaptıklarına inanıyorum.

Selçuk bi röportajında,olcanı prandellinin bitirdiğini,onu farklı mevkilerde denediğini küstürdüğü söylemişti.

Çocuk da kendine güvenini kaybetti,daha da toparlayamadı.

Yoksa Olcan bize gelmeden önce süperdi.Bunu herkes biliyor.

Yazık oldu.İnşallah bu yıl toparlar.Ne diyelim.

Kimse olcanın kumaşına kötü diyemez.Sadece toparlayamadı bi türlü.Hepsi bu
Reis bence alakası yok. Olcan ilk geldiğinde Florya'ya kendinden önce göbeği giriyordu, insanlar göbeğiyle muhattab oluyorlardı. Olcan küstürülmüş olabilir ama "göbeğini erit de gel" dedikleri için küstürülmüştür en fazla.

Yorum yapmamışım iyi iyi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reis bence alakası yok. Olcan ilk geldiğinde Florya'ya kendinden önce göbeği giriyordu, insanlar göbeğiyle muhattab oluyorlardı. Olcan küstürülmüş olabilir ama "göbeğini erit de gel" dedikleri için küstürülmüştür en fazla.

:D hahahahaha iyiydi

Ama bu çocuk antepte lazyoda iyi top oynuyodu.Ne oldu da birden tepetakla çakıldı.Aklım almıyor.inşallah toparlar.

Onu almak için forumda ne kadar uğraşmıştık.Şimdi geldiğimiz hale bak.

Ama net bir tespitim var.

Bu forumda herkes kime iyi topçu dese, oyuncu geldikten sonra leşe bağlıyor.

Kime de çakma şu çakma bu,rezil transfer desek,bizi hep utandırıyor.

Demekki forumda futbolun f sinden anlamıyoruz biz.Ya da sadece maçların tanıdığımız isimlerle kazanılacağını düşünüyoruz.

Ama bu çocuk antepte lazyoda iyi top oynuyodu.Ne oldu da birden tepetakla çakıldı.Aklım almıyor.inşallah toparlar.

Demekki forumda futbolun f sinden anlamıyoruz biz.Ya da sadece maçların tanıdığımız isimlerle kazanılacağını düşünüyoruz.
ontiveronun tokat maçını hatırlıyor musun iyi bir örnek :D

Laykı ilk kısma verdim :D, Olcan bize gelmeden önce çok iyiydi. Adam gelince saldı sanki para cukkalamaya gelmiş gibi.

Ama forumda "iyi" dediğimiz ve iyi çıkan baya topçu var, aynı şekilde "kötü" denip kötü çıkan da... Tabi tutturamadıklarımız da çok ama genel anlamda anlıyoruz futboldan bence. :D

Tas gibi oynuyordu diyorsunuz, eyvallah da bunu cogu kez söyledim burada öyle Anadolu da esip cosmak büyük takimda oynamaya benzemez.

Son senelerde Anadolu'dan gelen futbolcularin %80-90 gibi bir bölümü yetersiz kaliyor büyük kulüpler de. Yerli-yabanci ayirdetmeden.

Yani anadolu topcusunda transfer basarisi %10-20 gibi kücük bir oranda kaliyor. Bu yüzden de altyapidan adam oynatalim daha mantikli diye yaziyorum her zaman. En azindan cebimizden milyonlarca paralar cöpe gitmis olmazdi.

Ayrica Tarik'a gelince ön tarafta yani kanatta bir nevi faydali olabilir diye düsünüyordum ben, adam gecebiliyor hizi ile ama gücsüz oldugu icin bir omuzda hemen ucuyor. Allahtan Erkan+Tarik paketini yapmadik 8-10 Milyon gibi ucuk bir rakama.

Bunu almak değil ki hata olan. Sözleşmesi sezon sonu bitecek adamla ön protokol imzalamayıp, devre arası da Tarık-Veysel ikilisine 750 Bin € çok deyip sezon sonu Tarık'ı 4.750.000€ ödemek ve işin garibi bu olayların aynı yönetim dahilinde gerçekleşmesi zaten büyük hata.

ontiveronun tokat maçını hatırlıyor musun iyi bir örnek :D

Ontivero = Tokat maçı.Bu herşeyi açıklıyor hakikaten :)

Laykı ilk kısma verdim :D, Olcan bize gelmeden önce çok iyiydi. Adam gelince saldı sanki para cukkalamaya gelmiş gibi.

Ama forumda "iyi" dediğimiz ve iyi çıkan baya topçu var, aynı şekilde "kötü" denip kötü çıkan da... Tabi tutturamadıklarımız da çok ama genel anlamda anlıyoruz futboldan bence. :D

Tabiki tutturduklarımız oldu da.En azından hamza kadar kötü değiliz.Umut bitene kadar bizde oynayacak demeleri falan.

Umut allahından bul umut!!!Güzelim pasların sonucunu hiç ettin Real maçında..

Aha herkes ifşa olmuş resmen

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt