Tarık Çamdal Mutlaka Alınmalı!

Tarık Çamdal iyi bir oyuncu mu değil, peki bizim aldığımız tek kötü oyuncu Tarık mı? Tabi ki değil ama 1 milyona falan alınabilseydi, veya bonservisinin eline geçmesi bir şekilde beklenebilseydi, bu kadar tepki olmazdı. Şimdi çocuğa da üzülüyorum tüm spor yorumcuları yüksek fiyatlı oyuncu örneği vermeleri gerektiğinde istisnasız bu çocuğun adını veriyor, bu şartlarda kendini geliştirmesi de beklenmez hale geldi artık.

Mehmet Topuz varken kimse 1 numara olamaz daha :)

Tarık sol bek sağ bek kanat her yerde oynar diyenler olmuş.
hiç bi yerde oynayamadı :D
izlemediğim için yorum yapmamıştım.

" tam mancini nin istediği turde bir oyuncu asil mevkisi forvet arkasıymis" yorumu cok iyiymis:)

Ezbere övülünce ortaya böyle mizahi durumlar çıkıyor...Eskişehirsporda iken pek çok maçını alıcı gözle seyretmiş ve yapılan övgülere anlam verememiştim. Ne defans ne ofans anlamında hiçbir etkinliği olmayan, fizik açıdan böylesine yetersiz bir oyuncuyu daha önce Anadolu takımlarında döktürüp de büyük takıma gelince yok olan futbolcularla bir tutmak ayrı bir yanılgıdır. Tarık buraya bir hiç olarak geldi, öyle de gidecek, enayice yenilen kazıkların en yağlısı oldu; Osmanlıspor gibi kulüpler bile talip olmuyor baksanıza...

Forumda Tarık transferine en olumsuz bakan ve bunu net ifade eden kişi benimdir muhtemelen (Çok da tepki aldım) ki yeterince izleyen herkes aynı düşüncede olurdu. Özellikle yeni ortaya çıkmış bek oyuncularına daha bir şüpheyle bakarım. Biraz hızlı ve topu ayağına yakıştıran oyuncuya hemen Cafu muamelesi yapılır; bir çırpıda onlarcasını sayabilirim. Bize gelenlerden İzmirspordan Caner, Kayserispordan Hüseyin, Samsunspordan Müslüm diye başlasam yaşı yetenler bile zor hatırlar (Yazar burada tecrübeye vurgu yapmaktadır :oley:)...

Ve aldık. Hem de dibine kadar :)

5 milyon euro nasıl olsa gitti artık tesellisi :D

Transfer başarısızlığını anlarım da,yahu 5 milyon euro.Dünyadaki çoğu takımın ederi bile 5 milyon değil.

Mebla ve oyuncu kalitesine bakılırsa,aradaki komisyoncuların sayısının çok fazla olduğu bariz ortaya çıkmakta.

5 milyon euro..15 trilyon..

15 trilyona topçu alıyosun ve içi boş çıkıyor.

Saçmalık resmen.

Tamam vurmayın, öldüm :D

Bayağı büyük bir yanılgı olmuş :D Allah belasını versin bu çapsızın :D

Bu arada o dönem yabancı sınırını köküne kadar yaşıyorduk. Elimiz kolumuz bağlıydı, Sabri'ye kalmayalım diye bu adamı alalım demiştik. Sanırım Şener de sivrilmemişti o zamanlar.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt