Tarık Çamdal Mutlaka Alınmalı!

Tamam vurmayın, öldüm :D

Bayağı büyük bir yanılgı olmuş :D Allah belasını versin bu çapsızın :D

Bu arada o dönem yabancı sınırını köküne kadar yaşıyorduk. Elimiz kolumuz bağlıydı, Sabri'ye kalmayalım diye bu adamı alalım demiştik. Sanırım Şener de sivrilmemişti o zamanlar.

Şimdi yine sabriye kaldık ama ? :asd22:

Kesinlikle alinmali almasak biteriz tarzi konusmalar GALATASARAYimiz o donemm menecerlerin de gazina geldi 5+3 cok etkiledi ve iyi bir gundem olustu halbuki tarik daha golü yok daha adam gibi asistleri hic yok futbol da birazda istatistige bakilir top calma top verme isabetli (yana mi onemi geriye mi) açılan orta sayisina bunlarin isabetli olanlarına koskoca GALATASARAYimizda bunlsr yapılmadk KİLİTLEDİLER bize ama 5+3 rezaleti büyük etkendi.

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada dememişim fakat o dönem transfer nöbetinde alırsak iyi olur gibisinden konuşmuşluğum vardır.Defansını geliştirir diye umduk dahada kötü oldu.Bundan sonra yerli futbolculara bonservisle kuruş bile kaptırmamamız gerekir.Çünkü hepsi çöp.

O zaman 5+3 vardı ve sağ bek kan ağlıyordu. Taraftar ve medya baskısı sonucu alındı. Bu yüzden zamanında alınmasını savunanlara laf edemeyiz.

O zaman 5+3 vardı ve sağ bek kan ağlıyordu. Taraftar ve medya baskısı sonucu alındı. Bu yüzden zamanında alınmasını savunanlara laf edemeyiz.

Alınmasını isteyene de alınmasında en ufak katkısı olana da laf ederim...Yiğit ve bu yetersizin ayrı bir yeri var bende; taraftarı olduğun kulübün bir futbolcuyu transfer etmesi sözkonusu ise kendini buna hazırlar, olumlu düşünmeye çalışırsın; şahsen bu ikisi için hiçbir zaman olumlu düşünemedim. Sokayım yabancı kısıtlamasına da bilmem neyine de!...Baştan olmayacak duaya amin deyip sonra ''Yerli futbolcuların hepsi leş vs vs'' diye kılıf uydurmanın kimseye faydası yok; bu yağlı kazıkları ya bile bile yedirdiler, değilse de iş bilmezliğin kitabını yazdılar. Terim ve Aysal' dan -ve her kim ise Aysal' a akıl verenlerden- bahsediyorum...Birilerinin götünü kurulamayı bırakın artık, yeter yahu!...

Yabancı sınırı var diye ligin tüm yerli çöplerini mi almamız lazımdı abi

futbol fakirleri ifşa başlıgı

Konuyu açan şahsın ömür boyu forumdan ban cezası alması gerekiyor..

kuş olma ihtimali yüksek

Böyle Böyle diye diye bütün kazanmaları takıma aldılar.

Veysel,Amrabat,salih,vs.hepsine Messi muamelesi yaptiniz aldıktan sonra hiçbirinin 5 para etmedigi,büyük takim oyuncusu olmadığı ortaya çıktı.

Tarık ta bunlardan farklı degil.

Tebrikler üstad

Kesinlikle almalıyız.

N5
maaşaallah maaşallah fe süfenallah :D

Kesinlikle almalıyız.

Madem TFF'ye sözümüzü dinletemedik yabancı sınırı konusunda, o zaman transferde buna uygun adım atmalıyız.

Çocuğu oyaladık devre arasında aldık ha alıyoruz diye sonra alamadık kaldı. Gittik onun yerine bir işe yaramayan Veysel'i aldık. Adam doğru düzgün top bile süremiyor. Kesinlikle iş yapmaz, Mancini de anlamış olacak ki son haftalarda Semih'ten sağ bek yaratmak zorunda kaldı.

Türkiye Kupası Final maçında Tarık gayet tempolu ve savaşçıydı. Ligdeki maçlarda da izlediğimizde dikkat çekiyordu zaten. Bu sefer parası neyse verip almalıyız. 5+3'te yabancı hakkını sağ bek için kullanmamızın imkanı yok. Yönetim bir an önce bitirsin bu işi yoksa zamanında Gökhan Gönül'ü elimizden kaçırdığımız gibi Tarık'ı da kaçıracağız.

Çok beğeniyorum kesinlikle alınmalı

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt