Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle almalıyız.
Taraftar Tarık Erkan paketi istiyordu beceriksiz Aysal alamadı tabi
Bizim maçlarda iyi oynuyordu, bitek bizim maçlarda seyretmiştim.maaşaallah maaşallah fe süfenallah![]()
Kesinlikle almalıyız.
N5
Kesinlikle almalıyız.
Kesinlikle alinmali. Ama eses yine fahis bir fiyat ceker.
Veysel cabalasa da gördügümuz gibi yetersiz kaliyor. Sabri'nin teknigi zayif. Semih defansif acidan iyi ve basarili da oynasa da temposu yavas. Hem o bize stoperde lazim.
Salih'e verilen paranın daha azına alabilirdik. Boş yere Eskişehir'e inat yaptık. Mutlaka alınmalı.
Tapata
Çok beğeniyorum kesinlikle alınmalı
Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mutlaka alinmali. Baska care yok nerdeyse.
Salih, Dany, CeyCey ne varsa önerelim.
Böyle Böyle diye diye bütün kazanmaları takıma aldılar.
Veysel,Amrabat,salih,vs.hepsine Messi muamelesi yaptiniz aldıktan sonra hiçbirinin 5 para etmedigi,büyük takim oyuncusu olmadığı ortaya çıktı.
Tarık ta bunlardan farklı degil.
arattım mesajım yok , çok sinsi adamım vesselam durumu tayin edip uzaktan izlemişimkonu içinde aratayım bakalım ben ne demişim![]()
Beceriksiz Aysal Veysel Tarık Salih paketi yaptığı için şükranlarımı sunuyorum. Böyle 1 başkan zor bulunur hakikaten...
arattım mesajım yok , çok sinsi adamım vesselam durumu tayin edip uzaktan izlemişim![]()
Aysalın kurduğu kadro ile son 5 yılda 10 kupa aldık.. hala onun kurdugu kadronun ekmeğini yiyoruz.. sevmeyebilirsiniz ama saygı duyun
Veysel, Tarık ve onun döneminde alınan diğer çöpler için saygı duymam.