Tarık Çamdal Resmen Eskişehirspor'da!

Nihat Adar

Kırmızı Üye
Profesyonel futbolcularımızdan Osman Tarık Çamdal'ın 2016 - 2017 sezonu için Eskişehirspor Kulübü Derneği'ne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre, geçici transfer dönemi içerisinde oyuncunun sabit transfer ücretinin 1.000.000 Euro'luk kısmı Şirketimizce ödenecektir.

KAP

Moderatör tarafında düzenlendi:
Rezil adi herif maymun tipli

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Soyadı yanlış olmuş Ç olmayacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Rezil adi herif maymun tipli

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

400.000 euro için mi uğraşıldı bu kadar, bırakın sene sonuna kadar paf takımla sürünseydi.

Zararın neresinden donulse kardir bakarsın eskisehir tutar almak ister

Bir daha dönmemen dilegiyle defolup git.

Anasını sattığımın dünyası, bu çapsız yılda 5 milyon TL para kazanıyor. Adaletini mikiyim bu işin. Haketse helali hoş olsun ama hiç bir vasfı olmayan halı sahada dahi oynayamayacak bir adam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

o 400bin euro icin ben o karaktersizin futbol hayatini bitirip, 1 sene boyunca tek basina antreman yaptirirdim

400 400 400 tasarruf ediyoruz. Sigthorssonun maaşı çıkmış oluyor. Yönetime kızmıyorum ben. Böyle böyle çıkarıcaz elimiZden bunları

Böyle yapıldığı sürece hiçbir oyuncu ayrılmak istemez takımdan ve maaşlarını da çatır çatır alırlar. Asıl zararı böyle ediyoruz.

Böyle yapıldığı sürece hiçbir oyuncu ayrılmak istemez takımdan ve maaşlarını da çatır çatır alırlar. Asıl zararı böyle ediyoruz.

Senelerdir bunu yapmıyoruz,kalıp yatıyorlar yine çatır çatır paralarını alıyorlar.Böylesi daha iyi.1 kuruş bile kulübün kasasında kalsa kârdır.

Geri
Üst Alt