Tarık Çamdal Resmen Galatasaray'da

Umut Gündoğan işini ben de anlamadım.

Dikine giderim diye röportaj verdi, bir maçta da dikine gidip gidip tüm topları rakibe verdi. :D

Millet bir anda Messi yaptı 24 yaşında PTT'den yeni çıkmış adamı.

Ön yargılı yaklaşıyorsunuz bence Umut a..Ben bir kaç Buca maçını 90 dk izledim..Aldığı topların büyük çoğunluğunu olumlu ve verimli kullanıyor..Sürekli ileriyi düşünüyor..Ve bende bizdeki en büyük eksiklikte bu

anlamadigim neden devre arasina veysel ile birlikte 2 mio verilmedi ve gidip salihe 2,5 bayilip

sonra sadece tarik icin 4,5 mio verdik

bizim kulübü spastik özürlüler mi yönetiyor????????????????????

Ne kadar alacak şimdi yıllık?

Oyuncuya ise, 5 futbol sezonunun her bir sezonunda sırasıyla 1.177.000 EUR, 1.284.000 EUR, 1.391.000 EUR, 1.498.000 EUR ve 1.605.000 EUR sabit transfer ücreti ve oyuncunun ilk 11 kişilik kadroda oynadığı her resmi karşılaşma için 10.000 EUR değişken transfer ücreti ödenecektir. Ayrıca oyuncunun anlaşma süresi boyunca bir sezon içerisinde 30 resmi müsabakada ilk 11 kişilik kadroda oynaması durumunda Şirketimiz tarafından 100.000 EUR ödeme yapılacaktır.

Oyuncuya ise, 5 futbol sezonunun her bir sezonunda sırasıyla 1.177.000 EUR, 1.284.000 EUR, 1.391.000 EUR, 1.498.000 EUR ve 1.605.000 EUR sabit transfer ücreti ve oyuncunun ilk 11 kişilik kadroda oynadığı her resmi karşılaşma için 10.000 EUR değişken transfer ücreti ödenecektir. Ayrıca oyuncunun anlaşma süresi boyunca bir sezon içerisinde 30 resmi müsabakada ilk 11 kişilik kadroda oynaması durumunda Şirketimiz tarafından 100.000 EUR ödeme yapılacaktır.

Bunu görememiştim, sağol. Bonservis de 4.75m mi?

Ön yargılı yaklaşıyorsunuz bence Umut a..Ben bir kaç Buca maçını 90 dk izledim..Aldığı topların büyük çoğunluğunu olumlu ve verimli kullanıyor..Sürekli ileriyi düşünüyor..Ve bende bizdeki en büyük eksiklikte bu

Çok klas oyuncu bencede ama fiziği çok yetersiz kalıyor.

Emre çolakdan bile geride bu konuda.

Umut vs schweinsteiger yap mesela. Umut 90 dk sonra ayakda durması çok zor.

Kontrolü çekilde kilo ve kaslanması gerekiyor.

Bu çocuk çalışırsa bence bu çocuktan adam olur. Verilen para falan öyle çok umurumda değil. Yeter ki kendini takımına adasın, diğer Türkler gibi aldığı paranın üstüne yatmasın...

Bonservise birşey diyemeyeceğim, şartlar böyle olunca fazla gözükse de yapacak birşey yok. Yabancı kuralı, acil sağbek ihtiyacımızın ve alacağımızın herkes tarafından bilinmesi bu bonservis bedelini getirir. fakat kendisine verilen para fazla gibi geldi. Tutsun da razıyız.

En azından Salih Dursun transferinden çok çok daha mantıklı bir transfer kağıt üstünde.

Çok klas oyuncu bencede ama fiziği çok yetersiz kalıyor.

Emre çolakdan bile geride bu konuda.

Umut vs schweinsteiger yap mesela. Umut 90 dk sonra ayakda durması çok zor.

Kontrolü çekilde kilo ve kaslanması gerekiyor.

Her güzelin bir kusuru vardır misali Umut un tek eksiğide o doğru diyorsun da en azından son 20 25 dk bile girse oyuna kendini gösterecektir bence

Rahat adam eksiltebilen, hızlı bir oyuncu. Hücum olarak gerçekten bizim için ideal bir oyuncu. Tek sorun savunma anlamında henüz istenilen seviyede değil ama o eksiğini de zamanlar kapatacaktır. Bizim için iyi bir transfer oldu. Hem Türk olması hem iki bekte de görev yapabilmesi 5+3te bizi oldukça rahatlatacaktır.

berbat bir transfer oldu yönetimi tebrik ederim başarılı olma ihtimali yoktur

umut paytak paytak koşması dışında iyi topçu bence

bjkde rahatlıkla oynar bizde zor

Gol asist yapmaması eskişehirin en az gol atan ve en az gol yiyen takımlardan biri olmasından kaynaklanıyor bence.Bekler oyuna fazla katılmıyor onlarda.

haıy nasıl salih dursunun, izetin vb..olma ihtimali yoksa bununda yok herkes bi bakalım diyecek her zamanki gibi ama sonuç belli....

anadolu topçusu ve hiç bir artı özelliği yok

Ya tutarsada demek geliyor içimden neden hakan Ünsal ümit davala gbi olmasın bakalım bize desteklemek düser

Bana göre artık bekler savunmacı değildir aslında 3 5 2 de kanatların iyi olsa mükemmel bir dizilistr

Geri
Üst Alt