Tarık Çamdal Veda Ediyor!

Bu aç gözlü bu yıl ki alacağını bırakmadan gitmez.

Hesapladım 5 yılda bizden toplam 6.9 milyon euro net ücret almış olacak.

4.7 milyon euroda bonservis ödemiştik zerre katkısı olmayan adamın maliyeti toplam 11.6 milyon euro yazıklar olsun

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NE ZAMAN MERHABA DEMİŞTİ Kİ ŞİMDİ VEDA EDİYOR!!

Bugun Tarık, yarın Hasan olur, Huseyin olur.. Onemli olan bundan ders çıkarmak ve futbolcularla yapılan sozlesme hukumlerini kulubun menfaatlerini gözetecek sekilde revize etmek gerekir.

Yani.. Hiçbir futbolcuyla uzun süreli ve garanti para içeren sözlesmeler yapılmamalı. Atıyorum, bir sezonda 20 maç oynadıysa sozlesme bir sene uzar gibi maddeler olmalı.

Mesela Emre Tasdemir ile yeni sozlesme yapıldı galiba.. İkinci Tarık vakası mı, akıllanmışlar mı, göreceğiz. Yakında kokusu çıkar.

Çok kazık yedik ama bunun gibi bir maç bile katkı sağlamadan gideni bir daha zor buluruz.

Tüm alacakları verilecekse kulüpte kalsın sabah akşam idmanda pestili çıkarılsın ki içimiz soğusun en azından.

Bu pislige sozlesme teklif eden tum kuluplerle var olan veya olmasi muhtemel butun munasebeti kesmeliyiz. Kendisine maasinin kalan kisminin kulup tarafindan karsilanacagi garantisi verilmesine ragmen yatmayi tercih etmistir yillarca. Bu kadar bekledikten sonra, sozlesmesini feshetmek bu pislige bir odul. Son gune kadar yatmali.

Tarık transferindeki karavana her zaman her takımın başına gelebilecek bir durum. Tarık'ın transfer edilmesine, verilen ücrete, sözleşmenin süresine itirazım yok. Tüm bunlar yapılırken takıma faydalı olacağı öngörüldü ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Yapacak bir şey yok. Hatalar olur ve hataların da bedeli olur. Bedelini ödedik, ödüyoruz.

Ancak tüm bunlar yaşanırken, hayatta başarısız transferler var diye de Tarrık Bey eleştirilerden muaf değil. Eleştiri; ücretine, sözleşmesine değil, her şeyden önce kendisine, mesleğine ve milyonlarca Galatasaray taraftarına saygısının olmamasınadır. Hiçbir TD takımda düşünmüyorsa, alternatif hiçbir formüle yanaşmıyorsa en ağır şekilde eleştiriyi hak ediyor demektir.

Tarik in savunulacak 10% luk bir payi var , o da su , bu adami hic kimse denemedi , e sonra da 3 sene sonra maca cikinca yuhalandi

Komik bir anektot vereyim . Sahamizda fb ye karsi aldigimiz son galibiyet sneijder in biri saga biri sola maciydi

Ve tarik o macta ilk 11 cikmis ... ben de Gs seviyesine layik gormuyorum ama ilk sene surekli oynamis

Balikesir sivas eskisehir fb erciyes , hep mac ilk 11

Yani sampiyon tamamladigimiz bir sezona ilk 11 de baslayarak giris yapan bir adami hic bir antrenor tekrar denemeyince oyuncunun kendini birakmasi da cok sasirtici degil

hayatımda tanıdığım en haysiyetsiz futbolcu sıralamasında her zaman ilk sıralarda yer alacaktır tarık. ha buna o paraları verenlerdende hesap sormak lazım ama, insanda birazcık onur, gurur, haysiyet olsa, yatarak para almak bana yakışmaz diyip, başka bir takımda kiralık oynayabilirdi ama bu sıfatsız yatmayı tercih etti. Galatasaray tarihinin en büyük kazığıdır bu adam

Türk futbol tarihinin tartışmasız en pislik elemanı.
Futbolcu olmayıp Galatasaray gibi bir kulüpten en az 6-7 milyon götüren bu şahıstan bu paralar elbet bir şekilde çıkar.

Yalniz bizden gitse baska takimlar o parayi odemiyordu ki adama

Şampiyonluk kutlamasında bile tribünler ıslıkladı, yuhladı. İnsanda biraz utanma olur. Amacın top oynamaksa çoktan gitmeliydin. Ama suç sende değil, sana o sözleşmeyi yapanlarda.

xSerefsizlere-sozler-520x245.jpg.pagespeed.ic.Tf8ZGpLgbO.jpg

yillar önce gitmesi gerekirdi ama aldi ücret okadar yüksek ki kimse yanasmadi, sözlesmesinin son kurusuna kadar almadan surdan suraya gitmez. büyük ihtimal futbolu birakir, cünkü bu saatden sonra hic bir süper lig takimi kendisini almaz, almis olsa bile sirf mac basina para veriler oda bizim tarik beyfendiyi tatmin etmez.

Geri
Üst Alt