Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam 3 sene topa dahi vurmadan milyarlık trilyonluk köşe bucak oldu 7 sülalesine yetecek parayı götürdü.
Dışarda onca vasıflı bilgili kalifiye adam asgari ücrete talim ediyor, soğukta yardırıyor.
Ulan kahpe dünya, çok acımasızsın, hiç adil değilsin.
Adam spor salonunda antrenman yapıp üzerine milyonlarca Euro aldı bir de. Insanlar sabahları otobuste metrobüste trafikte asgari ücretten hallice para için sıkış tepiş tüm gün bir yerlere koşturmaya gidiyor.
Tarık yedi sülalesine yetecek parayı sözleşme denen bir kağıt parçası sayesinde kazandı. Hiçbir şey yapmadan yatar paramı alırım dedi. Gerçekten çok sinirleniyorum düşününce.
Olayları elbette günün şartlarına göre değerlendirmeliyiz ama burası Türkiye hocam. Uzun vadeli planların yapılamayacağını başımızdaki yöneticiler de öngörmeliydi. Şahsen kendi adıma ise ne Burak'la-Selçuk'un zamlı yeni sözleşme olayına ne bu Çöpdal'ın geliş zamanlarına dair hiç bir zaman olumlu mesaj yazmadım.Tarık'la Veysel'i alabilmek için o demen fener ve bj kulübü yöneticileri Eskişehirspor'un kapısında yatıyorlardı. Veysel'i aldığımızda bjkliler zaten biz Tarık'ı istiyoruz diyorlardı. Yine aynı dönem şike sürecinin ateşli günleriydi, gerekirse Avrupa'ya gidilmeyeceği en tepeden dile getirilmiş yabancı sınırının 3'lere düşebileceği konuşuluyordu. Yine yanılmıyorsam tarık transferini takip eden dönemde selçuk ve burakla da 5'er yıllık sözleşme imzalanmıştı. Ayrıca Veysel tarık transferinde birçok Galatasaraylı sevinç çığlıkları atıyordu. Ben o günlerde bu kötü futbolcu bu para etmez diyeni okumadım, duymadım, görmedim. Nihayetinde bu şartlarlar altında Sayın Aysal'ın transferde eleştirilecek bir tarafı yok. O günkü şartlarda o günkü doğruları yapmıştır.
bence tarik a kizma , kendi haline yan ... hayatta bir tek tarik rahat yasamiyor yani ... degersiz bir adam alti ustu
Öyle deme!. Ya sözleşmesi zamlı uzatılmasa da, yabancı sınırı varken, 31 yaşında iken rakip kulüpler bedava bonservisle elimizden kapsalardı '8' i ne yapardık?. Lütfen ama!...selcuk da az farkli degil . maasi 2 katindan fazla , ara sira sahaya ciktikca 25 bin daha ekleniyor
Forumda Tarık kesin alınmalı yüzünden yanıp tutuşanlar yüzünden alanlara da kızmıyorum yabancı sınırı olsa da şunu aldıran bir yerde taraftardır sözleşme malca yapıldı ama şimdi nasıl Dembaba , sezelnov denilen gereksizleri taraftar istemiyorsa yeni kazıkların girmesini istemiyorsa o zaman da bu transferin gerçekleşmesinde katkısı oldu taraftarın.
İyi olanları Aysal aldı.
Kötü olanları taraftar aldırdı,sınır aldırdı,Tulun aldırdı,Terim aldırdı,Mancini-Prandelli aldırdı.
Tarık transferinde tek suçlu Aysal değil.
5 senelik, her sezon %10 artan sözleşmeyi de taraftar vermedi be abi. Neresinden bakarsak bakalım yönetime yazar. Prandelli'ye kimi sorsan alın derdi zaten.
5 yıllık, %10 artan sözleşmeyi yine açıklamıyor. Taraftar her dönem bir şeyler ister. Yönetim taraftar gibi bakamaz olaya.
5 yıllık, %10 artan sözleşmeyi yine açıklamıyor. Taraftar her dönem bir şeyler ister. Yönetim taraftar gibi bakamaz olaya.