Tarik Çamdal vs Şener Özbayrakli (Anket)

Evet Anketimiz baslamistir bana kalirsa Şener ama Yonetim Tarikta cok israrli neden Tarik icin yalvariyoruz Tarikin Şenerden ne artisi varr bir sol bek oynuyor diye mi aliyoruz.Şenerin fiyati da uygun.

Tarik daha hakim oyuna futbolcu olarak ikisini de çok defa canlı izledim Tarik daha üstün bir oyuncu

Tarık ile sinan bolatı aldık bence...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ücret bakımından Şeneri alalım kafamız rahat olsun derim aynı ücret olsa Tarık derim ama biri 1.5m € vercez diğerine saçma sapan 6m € hadi indirdik indirdik min. yine 4m € çıkıcak bence çok gereksiz Tarık'ın max. değeri 2.5m € 'dur hadi pasaportunada 500bin € verelim 3m. € olur. Bütün türk oyuncuları verelim takasa 5 oyuncu verelim ama kabul etmiyorlar işte takas istemiyorlar halbuki çoğuda Eskişehir gibi bir kulüpte kral olur.

Tarık fiziksel olarak, Şener'den biraz daha geride. Ama tekniği, oyun görüşü çok daha iyi. Şener daha mücadeleci bir isim. Bence ikisini de almamız gerekiyor. Tarık sol bek alternatifi de olur aynı zamanda.

Ikisini de alalım diyen arkadaslar, Veysel varken ikisini birden alacagımızı hic sanmıyorum. Ankete gelirsek, Sener daha iyi.

tarık diyorum çünkü hem sağ bek hem de sol bek oynayabiliyor. maç içerisinde elimizi çok rahatlatır hatta şener de alınsa aslında çok güzel olur.

şener telles tarık bu yabancı sınırında daha güzel bir bek rotasyonu bulunmaz.

sener 300.000 avroluk digeride 700.000 avroluk topcu ve biz bunlara 5-6 milyon dokecez, sabrinin 5 milyon oldugu yerde. yaziklar olsun boyle lige

Şener, her zaman ilk tercihimdir. Dinamizmi ve oyun stiliyle bize katkı sağlayacaktır. Savunma konusunda zaafiyeti olduğu da bir gerçek.

Elimizdeki Veysel Sari mevcut seviyeleri kiyaslarsak ikisinden de daha iyi futbolcudur! NET

Hamit yedek olamaz Veysel e diyorsaniz, o zaman maliyeti daha az olan Sener derim...

Komple bir bek olarak "Tarık Çamdal"

Dribbing, Pas, Hızlanma, Hucuma katılma...

Defansif özellikleri Tellesle yarışır. Tellesin'de defansif zaafı malum.

Yıllarca Reyiz muamelesi yapıp Sabri'ye dayanan bu bünye defansı en az onun kadar iyi olan hücum meziyetleri ondan kat ve kat fazla olan Tarık'a buyur gel başımın üstünde yerin var der.

Sen gel kardeşim gel...

Hem sağ hem solbek oynamasından dolayı tarık

Hesap Makinesi

Ne Tarık'mış arkadaş. Pes..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

veysel ikisi kadar oynayabileceginden ve ikiside veyselden ekstra birsey katmayacagindan veysel oynasin. 3-5 milyon cepte kalsin veya yabanci forvet veya defans ne alicaksak ona eklensin.

Geri
Üst Alt