Tarık Çamdal: "Yakışıksız ve yalan"

Berat Ulucan

"Milli maçlar vakit kaybıdır"
Berlin Panteri
5171534.webp

Galatasaray'da şampiyonluk kutlamalarında dahi ıslıklanan ve istenmeyen adam ilan edilen Tarık Çamdal, kendisi hakkında yazılanlara sosyal medyadan tepki gösterdi.​
Tarık Çamdal Galatasaray taraftarı açıklaması
Tarık Çamdal'ın Galatasaray taraftarını hedef alarak, "Taraftarlar, aldığım maaşı konuşacaklarına #greyweekend'e destek olsunlar. Bana başarısız diyorlar.. Ben bu forma altında 5 kupa kazandım!" şeklinde bir yorumda bulunduğu iddia edilmişti. Tarık Çamdal bu iddialara açıklık getirdi.​
27 yaşındaki oyuncu twitter hesabından yaptığı açıklamada "Değerli Galatasaraylılar. Dün hakkımda çıkan ve benim açıklamam olduğu öne sürülen iddialar yakışıksız ve yalandır." ifadelerini kullandı.​
FutbolArena​

valla tarikcigim bisey soylemen gerekmiyo yaptigin bu yan gel yat cukkala paralari sesin solugun cikmaz tabi. nasil olsa artik zenginsin kim takar futbolu faizi yesen yeter kazandigin paranin.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ha yalansa iyiymiş yaw. Biraz daha doldur cebini.

Ulan senin adını duymak bile beni delirtiyor.. s....r git.. Bu kulubu sömürdüğün yeter..

Galatasarayda sözlesmesi bitince futbolu dahi biraksa sasirmam, adam oynamak isteseydi baska bir takima giderdi, ama bir yil daha yatmayi tercih ediyor, zaten geldiginden beri yatiyor orasi ayri bir konu

Ulan Tarık Dingili sen yakışıksız diye bir ifade kullandın mı hayatında??? Yarın bu ifadeni yalanlama zira senin açıklaman olsa olsa şuna benzer; "aaa yalan yemn ediyom ben söylemiyom hiç böle bişey daha önceden ne var annamıyom ben yeah scheize..."

Arkadaslar adama bosuna kiziyorsunuz , neden gitsin ? Zorla mi imzaladi

Belhanda bunun aldiginin 3 katini aldi bir senede . Tarik "ben oynamayim" mi diyor

Adami oynatmayinca gitmek zorunda mi

Sistemi elestireceginize adami elestiriyorsunuz , ayni parayi veren yer varsa gitsin

Belhanda bunun aldiginin 3 katini aldi bir senede . Tarik "ben oynamayim" mi diyor

Sistemi elestireceginize adami elestiriyorsunuz , ayni parayi veren yer varsa gitsin
Yüzlerce post attık zaten Ünal Aysal'a buna da kızmayalım 2 küfür etmeyelim mi neyin peşindesin sen Sinan :)

Etme . Millet etse de sen etme . Biraz ust level konumlandir kendini , hic beni de mi takip etmiyorsun ?

Yenilik yaratamiyorsan da taklit et beni olsun bitsin

Kufur , hakaret , bela vs duymak okumak istemiyorum senden

Bir şey oynamadan cebini doldurup sözleşmesi bitince gidecek. Daha 27 yaşında büyük paralar kazandı, bu onun için çok büyük fırsat. Yabancı sınırının en büyük zararlarından birisi oldu bu adam. Bonservis ve maaş olarak kulübe büyük zararı oldu. Ama adam hayatının fırsatını yakalamış bunu niye kaçırsın. Ben parama bakayım, ayrılınca zaten oynayacağım bir takım bulurum diye düşünüyor. Bu arada olan bizim paralara oluyor tabi. Gerçekten yapacak bir şey yok.

İstifa mekanizması td ler için var onlarda sözleşme imzalıyor aynısı futbolcular içinde olsun kardeşim.

İstifa mekanizması td ler için var onlarda sözleşme imzalıyor aynısı futbolcular içinde olsun kardeşim.

Tamam olsun da , bu gorevle ilgili bir karar , istifa degil de birinin gorevine son vermeye benzetilebilir

Oynat adami o zaman , yok oynayacak durumda degilse neden bunu bile bile baska yerden alamayacagi para icin mevcut yeri terk etsin

Bence cidden cok anlamsiz bir talep bu , konusmak soylemek kolay ama biz dahil kimse yapmaz bu tariktan istenileni

Etme . Millet etse de sen etme . Biraz ust level konumlandir kendini , hic beni de mi takip etmiyorsun ?

Yenilik yaratamiyorsan da taklit et beni olsun bitsin

Kufur , hakaret , bela vs duymak okumak istemiyorum senden
Niye kimse kimseden üstün değildir ki??? Neyse teveccühüne mazhar olayım bari hürmetler...

Tamam olsun da , bu gorevle ilgili bir karar , istifa degil de birinin gorevine son vermeye benzetilebilir

Oynat adami o zaman , yok oynayacak durumda degilse neden bunu bile bile baska yerden alamayacagi para icin mevcut yeri terk etsin

Bence cidden cok anlamsiz bir talep bu , konusmak soylemek kolay ama biz dahil kimse yapmaz bu tariktan istenileni

çünkü galatasarayin seviyesinde degil

herkesten tepki aliyor, küçümseniyor, kötü bulunuyor, istenmiyor. buna ragmen sadece para için kaliyorsa karaktersiz oldugu anlamina geliyordur

ha bununla sözlesme imzalayan vizyon bozuntusu pis herif ve ekibinin daha büyük suçu var ama bu dediklerimi degistirmiyor

Yakışmıyorsun bu kulübe defolup gideceğin günü iple çekiyoruz
Bu transferde Gs'nın parasını yiyenlerin boğazından çıksın.

çünkü galatasarayin seviyesinde degil

herkesten tepki aliyor, küçümseniyor, kötü bulunuyor, istenmiyor. buna ragmen sadece para için kaliyorsa karaktersiz oldugu anlamina geliyordur

ha bununla sözlesme imzalayan vizyon bozuntusu pis herif ve ekibinin daha büyük suçu var ama bu dediklerimi degistirmiyor

Sapla saman bir ornek olacak ama kale arkasi bilete 200-300 lira zam gelince forumda laf etmeyen kalmiyor , hangimiz 1,35 milyon euro yu "neyse salla" der gecer

Hadi belki ben , o da etikligimden filan degil .. baska ikinci birini soyleyebilir miyiz forumda ?

Geri
Üst Alt