Tarık Çamdal: "Yakışıksız ve yalan"

Hamit sözleşmesini önce indirdi sonra da tek taraflı feshetti...Lütfen renktaşları yanlış bilgilendirmeyiniz Sn.Bilgin...

Sozlesmesini sure olarak uzatip az bir fark koyup iceride kalan parasini (hakedisini) ekledi

Yani ek sureyi bedava oynamadi . Tabi ki alacagini da alacak elbette ona kural olarak itirazim yok ama o meblagi kazanan hamit 5 sene kulubu soymusken tariktan 3 te 1 ucreti alirken "1 seneni yak" talebinde bulunursan , sadece guler gecer

Ya selcuk ? 5 senelik kontrati kapti , seneye bile gitmeyebilecegini ima eden acitasyonlara bugunden basladi

Boyle fedakarliklari herkese yaptirabiliyorsan isteyeceksin

Sozlesmesini sure olarak uzatip az bir fark koyup iceride kalan parasini (hakedisini) ekledi

Yani ek sureyi bedava oynamadi . Tabi ki alacagini da alacak elbette ona kural olarak itirazim yok ama o meblagi kazanan hamit 5 sene kulubu soymusken tariktan 3 te 1 ucreti alirken "1 seneni yak" talebinde bulunursan , sadece guler gecer

Ya selcuk ? 5 senelik kontrati kapti , seneye bile gitmeyebilecegini ima eden acitasyonlara bugunden basladi

Boyle fedakarliklari herkese yaptirabiliyorsan isteyeceksin
Selçük'ü bana karşı argüman olarak sunmana gerek yok...Elimde olsa dişlerim...Ama Hamit'in yaptığının çeyreğini bile yapamaz Tarık züppesi zira Hamit gerçek galatasaraylı bu değil...

Imzayi attigin anda istersen yolunu bulur antrenmana bile cikmadan 4 sene yatar parani da alirsin , sampiyonluk primin varsa kadroya giremesen bile alirsin

Bunlari dusunmesi gereken taraf oyuncular degil , onlara bu risk dolu sozlesmeleri sunanlardir

Ayrica , sanirim tarik , hamit in son donemine yetismistir .. hamite son kurusuna kadar odeyip bir de sozlesme uzattiniz , bana mi gucunuz yetiyor derse ne diyeceksiniz

Kisaca konu sadece hatali kontrat da degil , yasanmis ornekler de var

Aynisi yasinde olmakta , adam bas bas 950 bin euro ya ben bu kadar oynarim selcuk 3+ , belhanda 3,5+ aliyorsa diyor

Ya belhandaya bu parayi vermeyeceksin ya da yasinden adam gibi performans istiyorsan ona da vereceksin

Simdi de rodri baslamis , baslar tabi , fegouli 4+ , rodri 1,35 milyon , ben olsam ben de sarlarim

Israrla aynı şeyi söylüyorsun onlara risk dolu sözleşmeleri sunanlar diyorsun buna katıldığımızı defalarca söyledik.

Fakat sana bir yöntem söyledim farkındaysan işini seven karekteri düzgün insan sözünü ettiğimiz yöntem ile işini yapmaya bakar.Karekteri zayıf insanda bir sürü bahane koyar ortaya.

Bu karektersizliği gösteren adamada insanların kızması en doğal hakkıdır ve eleştirilebilir bir durumdur.

Tek kızılması gereken tarık değildir o da ayrı mevzu.

Ama adam calisiyorum fakat forma verilmiyor, karar mercii ben degilim ki ne yapayim , bu boyle diye de yasadigim sehirden kazandigim paradan neden fedakarlik edeyim de diyebilir

Bu patronun rapor hazirla deyip de bos kagit vermesi gibi bir sey degil ki

Antrenmanina cikiyor . Adam sizce calismamaktan mi yoksa beceri eksikliginden mi oynatilmiyor ?

Calismamaktan olduguna ben sahsen inanmiyorum . GS de oynayacak kalibrede olmadigi biline biline bu sartlara layik goruldu ise tarikta bir suc bulamiyorum

Ayrica ben yarisini biz versek ve baska sehri kabul etse bile , kimsenin cikarip ayni sozlesme suresince bu adama 750 bin euro lar verecegini dusunmuyorum

Ama adam calisiyorum fakat forma verilmiyor, karar mercii ben degilim ki ne yapayim , bu boyle diye de yasadigim sehirden kazandigim paradan neden fedakarlik edeyim de diyebilir

Bu patronun rapor hazirla deyip de bos kagit vermesi gibi bir sey degil ki

Antrenmanina cikiyor . Adam sizce calismamaktan mi yoksa beceri eksikliginden mi oynatilmiyor ?

Calismamaktan olduguna ben sahsen inanmiyorum . GS de oynayacak kalibrede olmadigi biline biline bu sartlara layik goruldu ise tarikta bir suc bulamiyorum

Ayrica ben yarisini biz versek ve baska sehri kabul etse bile , kimsenin cikarip ayni sozlesme suresince bu adama 750 bin euro lar verecegini dusunmuyorum
aynı şeyden bahsediyoruz neyse.

Geri
Üst Alt