Tarık Çamdal Zam Aldı!

Sinan Bilgin

Cezalı
Sasirtici ama gercek bir haberdir . Sozlesmesi geregi hemen hemen hic forma giymeyen Tarik , 2018-2019 sezonunda rekor ucret kazanacak

Eskişehirspor Kulübü Derneği ("Eskişehirspor") profesyonel oyuncularından Osman Tarık Çamdal ile 2014-2015 sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübü Eskişehirspor'a 4.750.000 EUR bonservis bedeli ödenecektir. Oyuncuya ise, 5 futbol sezonunun her bir sezonunda sırasıyla 1.177.000 EUR, 1.284.000 EUR, 1.391.000 EUR, 1.498.000 EUR ve 1.605.000 EUR sabit transfer ücreti ve oyuncunun ilk 11 kişilik kadroda oynadığı her resmi karşılaşma için 10.000 EUR değişken transfer ücreti ödenecektir. Ayrıca oyuncunun anlaşma süresi boyunca bir sezon içerisinde 30 resmi müsabakada ilk 11 kişilik kadroda oynaması durumunda Şirketimiz tarafından 100.000 EUR ödeme yapılacaktır.

Bir detay daha gozume carpti , nasil bir sanssizliksa .. Muhtemelen secim sonrasi euro deger kaybedecektir . Ama ilk kez buna bile tarik icin sevinemeyecegiz cunku 1 haziran 2018 deki kur neyse her halukarda odeme o gunku kurla yapilacak , yani hemen hemen zirvedeki kurla

- 01.06.2018 - 31.05.2019 dönemindeki ödemeler için 01.06.2018 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Alış kuru

Tarık Çamdal yeni arabası taraftarı kızdırdı!

Ünal Bey birkaç saat önce televizyonda bir finans programındaydı, orada Tarık Çamdal transferini de anlatsaydı keşke.

220625.jpg

Yahu sinan ciğerlerim titredi senin açacağın başlığa koyayım...Gerçek zannettim...

Gecmiste vuku bulan bir gercek , bugun muaccel hale gelmekle gercekliginden bir sey kaybetmez

ilk senesi ile son senesi arasinda 500 bin euro ya yakin zam var . ustelik kumulatif zamlara bakarsaniz 1 milyon euro ya yakin

Gecmiste vuku bulan bir gercek , bugun muaccel hale gelmekle gercekliginden bir sey kaybetmez

ilk senesi ile son senesi arasinda 500 bin euro ya yakin zam var . ustelik kumulatif zamlara bakarsaniz 1 milyon euro ya yakin
Yahu zaten 4 senedir aklımdan çıkmıyor ne gerek vardı yeni haber gibi servis etmeye bak benden başka ilgilenen de yok o da altıma kaçırdım...

Arabasını görüp bir çızık atana Galatasaray forması benden hediye.

Bugun mugdat 500-600 bin eurolara alindiginda laf ediliyor (illa alinmaliydi demiyorum) , bu adam hic oynamadan 1.600 milyon euro kazaniyor ,ustelik 4.75 milyon euro bonservisi var ve hala o donemin baskani "ama yabanci sayisi" diye temize cikariliyor , cengiz icin ise simdiden "vizyonu bu" deniyor

ustelik aysal, kendi donemi yuzunden bizi avrupadan men ettirmisken , cengiz , dursun zamani sacmaliklari toparlayip men disi yaptirimlari basarmis biri olmasina ragmen

selcuk un 5 senedir 3+ milyon euro kazandigina filan girmiyorum daha

Bugun mugdat 500-600 bin eurolara alindiginda laf ediliyor (illa alinmaliydi demiyorum) , bu adam hic oynamadan 1.600 milyon euro kazaniyor ,ustelik 4.75 milyon euro bonservisi var ve hala o donemin baskani "ama yabanci sayisi" diye temize cikariliyor , cengiz icin ise simdiden "vizyonu bu" deniyor

ustelik aysal, kendi donemi yuzunden bizi avrupadan men ettirmisken , cengiz , dursun zamani sacmaliklari toparlayip men disi yaptirimlari basarmis biri olmasina ragmen

selcuk un 5 senedir 3+ milyon euro kazandigina filan girmiyorum daha

(y)

Hamit den sonra galatasarayin en kazakli transferinden biri

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt