Tarık Çamdal'a 26 Milyon TL!

Serkan Sabri

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
5298302.jpg

Galatasaray'ın kimseye satamadığı Tarık Çamdal, oynamadan garanti parasını almayı sürdürüyor. 4 sezonda 42 maça çıkabilen futbolcu, bunun karşılığında 5.33 milyon euro (26 milyon lira) kazandı. Tarık gelecek sezon 1.6 milyon euro garanti maaş alacak.

Galatasaray'da 2014-15 sezonunda 4.75 milyon euro karşılığında Eskişehirspor'dan alınan Tarık Çamdal 5 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. O sezon ligde 13 maça çıkan Tarık skor üretemedi. 2015-16'da 15 maçta yine gol ve asiste imza atamayan Tarık, sezon sonu gönderilmek istendi ancak kaldı. Hiçbir takım Tarık'ın maaşını ödemeye ikna olmazken, 2016-17'de ise 1 yıllığında Eskişehir'e kiralandı, yıllık ücretinin 1 milyon eurosunu G.Saray ödedi.

Sadece kupada 3 maç

Tarık gelecek yıl da Galatasaray'la devam edecek. Bu sezon Türkiye Kupası'nda 3 maçta forma giydi. Aslan'da 4 sezonda 42 maça çıkabilen futbolcu, bunun karşılığında 5.33 milyon euro (26 milyon lira) kazandı. Tarık gelecek sezon 1.6 milyon euro garanti maaş alacak.​

Kaynak: Akşam

Eşşeklik bizde. Şuan formasının hakkını layıkıyla vermesine rağmen Serdar'a 2 milyon vermekte yanlıştı. Keza Tolga, Ahmet bu paraların adamları değiller.
Tarık Çamdal büyük bir mental kırılma yaşadı battı gitti. Bir daha iflah olmaz.

Daha 1 yil kontrati mi var?

Ben de sene sonunda bu ahlaksizdan kurtulacagiz diye seviniyordum

Kulube ders olsun, bu kadar uzun sureli sozlesmeler bu fiyatlarda yapilmasin bir daha

Ayrica buradan 5+0+3 denen gudubeti getirip elimizi bu tarz hamlelere zorlayan Demirorene de selamlarimi yolluyorum

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Şu herife geçen sene kalan toplam alacağı 4.5 milyon euro'nun 3 milyonunu vermeyi taahhüt ederek fesih yapsaydık eğer şu an 6 milyon lira kar etmiş olacaktık.
Emeği geçenler umarım iş hayatlarında da aynı zararı görürler.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Sonra git uefa ya kiz nasil ffp uygularsiniz diye

son 10 senedeki transferlerin toplam maliyetlerini cikarsaniz , o rakamdan 2 tane daha GS cikar

Birde resmi siteden doğum gününü kutluyorlar bu herifin.
Tabiki kulüp batar.

Geri
Üst Alt