tarık çamdal'ın da wesley sneijder'in de futbolcu olması

Berkan Yavuz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
aleks mariç in de carlos arroyo nun da basketbolcu olması durumuyla eşdeğerdir, akıl sır ermez.

Tarık'ın futbolcu olup senin-benim gibi insanların futbolcu olamaması durumu daha vahim bence.

tarık'ın yanına burak,umut,sabri gibi futbolla alakası olmayan arkadaşları da ekleyelim.

Bana soracak olursaniz Tarik Umutun Sabrinin yaninda daha futbolcudur.Lakin yokluktan ne hallere dusmusuz.

Önüne gelene lisans verirlerse olacagı bu :) forumdan biri çıksa sahaya eminim tarık kadar iş yapar. Konu başlıgına ise diyecegin mourinho da teknik direktör hamza da teknik direktör ama bizim hamza efendi de teknik kısmı eksik kalmış.

Tarık'ın 4.75 milyon euro, Wesley'nin 7 milyon euro olduğunu düşününce insan daha da bir dehşete düşüyor.

yoklukta ispirtoyla kafa bulmaya çalışmak gibi.ama hangi salak yapar bunu diye sorsalar, bizim yönetimde değilse zor ,hiç bir salak yapmaz

Yabancı sınırı saçmalığından dolayı kadroya katılan bir yerli çöp daha... :red: Hani işin enteresan tarafı bu transfer niye yapıldı diye kızamıyorum da. Eboue artık miyadını doldurmuştu. Yabancı sınırı da vardı hatta 6 iken 5 olmuştu. Sağ bek hala sarbi idi :red: Hatırlıyorum bu forumdaki hemen hemen herkes Tarık alınmalı kaçırılmamalı diyordu. Sonunda öyle veya böyle alındı lakin görüldü ki kendisinden ancak küçük takımların büyük topçusu olabilirmiş. Malesef bunu anlamak bize çok pahalıya mal oldu :(

Lakin yabancı sınırı kalkmışken sarbilerle umutlarla sözleşme uzatan, bilalleri jem karacan gibi çöpleri milyon avrolar dökerek kulübe katanlara çok daha fazla kızıyorum. Kimse para yok yabancı alınamazdı FFP falan demesin. Elin oğlu Fransa'dan 500 bin dolara futbolcu alıp 30-40 milyon dolara satıyor. Yerli oyuncu alarak kadronu şekillendirmek gibi bir zorunluluk yokken yerli oyunculara para saçanlara ne kadar beddua etsem azdır. Yetmedi bir de yabancı oyuncu bakarken bile Spor Toto Süper Şike Ligi'nden falan oyuncu bakıyor çapsız kepazeler :red: Donk nedir allasen yav?

Geri
Üst Alt