''Tarık Galatasaray'ı çok istiyordu''

hayırlı olsun ama aylardır söylüyorum tarık malesef balon bir futbolcu eskişehirde dahi istikrarlı performansı yoktu bir maç iyi iki maç kötü.. eğer sabri gözden çıkarılmasaydı bu paraları bayılmamıza gerek kalmayacaktı ve veysel ile iksi götürürdü.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

pandev ve dzemaili bence uygun fiyatlı iyi transferler.benı memnun etmeyen tarık transferi.biz bu parayı alper potterda oyun oynayan şikeci yardakcısı eskişehire kaptırdık ya ona uzuluyorum.

tarık sağ bek olduğu kadar sol beke alternatif olabileceği için de isteniliyor. neden ısrarla sağbekte veysel vardı tarık a gerek yoktu deniyor anlayamıyorum.

Hangi anadolu takiminin oyuncusu bizde basarili oldu? Son yillarda anadoludan gelip bizde basarili olan yok. Alper bile fb'de banko degil. Trabzon hariç anadoludan gelen oyunculardan beklentiye girmemek lazim.

"Tarik Galatasaray'i cok istiyordu" bana biraz garip geliyor!

Madem COK istiyordu bu yil basinda niye kontrat imazaladi eskisehir ile? Cok isteseydi, Veysel gibi diretir 6 ay önceden gelirdi bize.

Veysel > Tarik

veysel/ tarik

hakan/tarik/telles

semih/ched/hakan/zan

veyso-semih-ched-tarik

guzel iste. bi taraf hizli dribbling offansif(tarik bruma)

obur taraf ani patlayaci sakin kontrollu

(veysel, olcan)

6'dan 4.5'e indik demişler bide. Marifetmiş gibi söylüyorlar bide.

6 dan 4,5 a indikleri yalan

tarık %25'inden vazgecti o sekilde oldu bu transfer

Süper Lig kariyerinde ne golü ne asisti var. Toplamda da 137 maçta 4 gol 7 asist.

Anlayacağınız BÖYÜK ADAM

Umut'a tercih edilecek bir adam değil bence.

Umut Gündoğan ı bu sene izledikçe saçınızı başınızı yolacaksınız sevgili galatasaraylılar

Saka gibi, umut gündogani izlemeden gönderdik...

Sent from my iPhone using Tapatalk

yabancı sınırı olmasaskdljlakdjssalk, 6m yuroya geleelelelsaoooooo

var ıste var ! var ulan var ! yabancı sınırı var !

Yabancı sınırı olmasa 100 bin euro etmeyecek topçu ama mevcut durumda da en çok ihtiyacımız olan topçuydu

Bir kısım Fenerbahçe, Beşiktaş ve biraz da Trabzonsporlu futbolcular hariç Galatasaray'da oynamak istemeyecek bir futbolcu olabilir mi Türkiye sınırları içerisinde..

Bir kısım Fenerbahçe, Beşiktaş ve biraz da Trabzonsporlu futbolcular hariç Galatasaray'da oynamak istemeyecek bir futbolcu olabilir mi Türkiye sınırları içerisinde..

Onlar da oynamak isterler de yemiyor söylemek...

Geri
Üst Alt