Tarık’ta Anlaşma Yok!

Sergen Sürmeli

Aslan Üye
djQl74.jpg

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ve Galatasaray Başkanı Ünal Aysal Tarık Çamdal transferi konusunda yine anlaşamadı…

Detaylar GSC Portal'da

Canınız cehenneme. Ulan niye hala bunlara muhattap oluyoruz ANLAMIYORUM.

I am the one who knocks!

Bu saatten sonra indirim yapmaz adamlar. Ne kadar çaresiz bir halde olduğumuzu biliyorlar. Sabri'yi geri alın bari sağ bek yok takımda.

ya tüm transfer sezonun şu çöple uğraşarak geçirdik. Gelirse 1 maç oynar, sonra 18'e giremez bir daha. sonraki 4 sezon kiralarız ve sonra gider.

Artık bırakın şu tür transferleri, olmuyor işte.. Yasin , Sercan, Salih, Yiğit gibi.. belli bizde olmayacağı , anadolu topçusu çapı belli. Gidip bu çöplere 3-4 milyon euro dök, sonra shaqiri'ye 2 milyon euro fark var de alma.

şöyle çapsız 3 tane çöp alacağına bir tane GÖKHAN İNLER al, takım level atlasın

Bu herifle ne görüşüyorsunuz hala. 500 görüşme yapip hiç bişey olmamasi nedir.

Uğraşmaya değmez. Eskişehir'de çürüsün o zaman. Bize yeterli mi onu da bilmiyorum.

telles'le kansere devam olacak o zaman

ne alakası var Telles'le? sağ bekte bile güven vermeyen Tarık sol bek mi oynayacak? 2 maç oynar , Hakan Balta formayı alır.

onlarca maçını izledim , bu çocuk bizde oynayamaz ne sağ bekte ne de sol bekte.

sağ bekte veysel, furkan, hamit ve hatta semih bile oynayabiliyor. sol bekte hakan var, olcan'dan caner tipi bir sol bek olabilir. Tarık bize fayda sağlamaz. Transfer için kalan parayı forvet ve orta saha transferine kullanmalıyız.

Ben takımımda böyle kalitesiz futbolcu istemiyorum. Eşek yüküyle transfer ediyoruz hiç bir boka yaramıyor, üstelik satamıyor, elimizde patlıyorlar. 300 bin eden adamlara verilen paralara bak arkadaş ya!

Allah belanızı versin ne diyim! :mad: Ama suç sizde değil yabancı sınırını indirip sizin poponuzu bu kadar kaldıran o lanet federasyon başkanında! :crushed:

Geri
Üst Alt