Tarkan - Geççek

Tarkan ne zaman yeni şarkı çıkarsa buneeee yaaaauuv berbat diyorlar sonra bir bakmışsın herkesin ağzında heryerde çalıyor.
25 senedir dünya çapında bir kişi. başarılarını anlatmaya gerek yok. şu adamın bu sene 50 yaşına girecek olması acımasız değil mi? eski şarkıları bile hala dinleniyor... saygı duyuyorum kendisine.

25 senedir dünya çapında bir kişi. başarılarını anlatmaya gerek yok. şu adamın bu sene 50 yaşına girecek olması acımasız değil mi? eski şarkıları bile hala dinleniyor... saygı duyuyorum kendisine.
50 yıl önce doğan birinin 50 yaşına girmesinin ne gibi acımasızlığı var

Fatih Terim’in son 2 yılına benzeyen bir şarkı. Herşeyin bir ömrü var demekki jübile vakti gelmiş

Konu Fatih terim olunca geçmişine başarılarına bakmiyorsun Tarkan olunca sırf şu bok gibi şarkıyı savunacağım diye geçmişini anlatıyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu murf...
Şu embesil Z kuşağının diline dolanması da zerre birşey ifade etmiyor reynmen enes batur gibi vasıfsız malların başarılı olduğu bir dönemdeyiz Tarkan da popüler kültüre ayak uydurmak amacıyla bok gibi bir eser ortaya çıkarmış..

Dünya çapında mı 😄 adam kendini pazarlamasını bildi güya dünya starıyım diye. Saygı duyulması gerekirse bu yaptığı pr a Saygı duyulması lazım evet.

Onun dışında dünya starı felan yalan boş laflar rengim

Hey gidi Tarkan,tamamı deyimlerden oluşan "Dilli Düdük"onun peşine "geçcek" kepazelik bence bu nasıl bir çöküş yok reklam filmi de öyle Tv'de yirmi sene görmediğimiz adam ekrandan çıkmıyor artık , bu pandemi dönemindeki zararlar ciddi anlamda sanatçı camiasını saçmalıklara itti.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sanatın siyasete alet edilmemesi gerektiğini düşünenlerdenim.
sanatçının tam da siyasi şeylere müdahil olması gerektiğini düşünenlerdenim. eleştirip düşünmeyen, bunu da dinleyici veya izleyicisine gerek hiciv, gerekse tarkan ın şarkısında olduğu gibi "sözleri siyasi mi? salgın mı acaba" diye milletin beyin fonksiyonlarının biraz daha çalışmasına etken olan her şeyin saygıya hakkı var.

25 sene önceki tarkan o günün şartlarına göre süperstardı. bugünün şartlarına göre de güzel işler yapmaya devam ediyor. sanatçı gibi. 25-30 sene önce ülkenin yapılabilecek tüm güzel şarkıları yapıldı ve bitti. 98 sonrası tek tük devam etti ve tükendi. bu olaya böyle bakmak lazım. hala ölürüm sana neeeree bu nereee diyenler var. aynı frekansta değil ülke de insanları da.

Dünya çapında mı 😄 adam kendini pazarlamasını bildi güya dünya starıyım diye. Saygı duyulması gerekirse bu yaptığı pr a Saygı duyulması lazım evet.

Onun dışında dünya starı felan yalan boş laflar rengim
Tarkan'ın şarkılarının altına yazan yabancıların yorumlarını oku. Dünya starı olma kriteriniz nedir? Justin Timberlake gibi isimlerin her yerde çalması vs. mi? İşte asıl PR odur. Justin Timberlake'in çalıştığı yapım şirketleri ile Tarkan çalışsa her yerde onu görebilirdin. Adam tam tersi dünyada sıfır PR ile birçok ülkede ciddi anlamda tanınıyor.

Bir diğer handikap da adam Türkçe şarkı söylüyor. Türkçe şarkılarla dünyada dinleniyor. Bunu yapabilen başka biri var mı Türkiye'de bilmiyorum.

Geri
Üst Alt