Gorkem Turkyilmaz
Kırmızı Üye
- 17 Eylül 2018
- 1.580
- 1.428
- 1.148
Tukursen yagmur derler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birkaç enstrüman çalıyorum evetSergen sen de enstrüman çalıyordun değil mi. Napıyordun klarnet mi öttürüyordun öyle birşey hatırlıyor gibiyim.
25 senedir dünya çapında bir kişi. başarılarını anlatmaya gerek yok. şu adamın bu sene 50 yaşına girecek olması acımasız değil mi? eski şarkıları bile hala dinleniyor... saygı duyuyorum kendisine.Tarkan ne zaman yeni şarkı çıkarsa buneeee yaaaauuv berbat diyorlar sonra bir bakmışsın herkesin ağzında heryerde çalıyor.
50 yıl önce doğan birinin 50 yaşına girmesinin ne gibi acımasızlığı var25 senedir dünya çapında bir kişi. başarılarını anlatmaya gerek yok. şu adamın bu sene 50 yaşına girecek olması acımasız değil mi? eski şarkıları bile hala dinleniyor... saygı duyuyorum kendisine.
25 senedir dünya çapında bir kişi. başarılarını anlatmaya gerek yok. şu adamın bu sene 50 yaşına girecek olması acımasız değil mi? eski şarkıları bile hala dinleniyor... saygı duyuyorum kendisine.
Dünya çapında mı25 senedir dünya çapında bir kişi. başarılarını anlatmaya gerek yok. şu adamın bu sene 50 yaşına girecek olması acımasız değil mi? eski şarkıları bile hala dinleniyor... saygı duyuyorum kendisine.
sanatçının tam da siyasi şeylere müdahil olması gerektiğini düşünenlerdenim. eleştirip düşünmeyen, bunu da dinleyici veya izleyicisine gerek hiciv, gerekse tarkan ın şarkısında olduğu gibi "sözleri siyasi mi? salgın mı acaba" diye milletin beyin fonksiyonlarının biraz daha çalışmasına etken olan her şeyin saygıya hakkı var.sanatın siyasete alet edilmemesi gerektiğini düşünenlerdenim.
Tarkan'ın şarkılarının altına yazan yabancıların yorumlarını oku. Dünya starı olma kriteriniz nedir? Justin Timberlake gibi isimlerin her yerde çalması vs. mi? İşte asıl PR odur. Justin Timberlake'in çalıştığı yapım şirketleri ile Tarkan çalışsa her yerde onu görebilirdin. Adam tam tersi dünyada sıfır PR ile birçok ülkede ciddi anlamda tanınıyor.Dünya çapında mıadam kendini pazarlamasını bildi güya dünya starıyım diye. Saygı duyulması gerekirse bu yaptığı pr a Saygı duyulması lazım evet.
Onun dışında dünya starı felan yalan boş laflar rengim