Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.391
- 3.340
- 458
Manzara da hata veriyor, baska bi zaman insaAllah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Hollanda da yasiyorum rdas TR Den Jakarta kac para bilmiyorum ama burasi Sudan ucuz. Dunden beri krallar gibi yiyorum, iciyorum hatta bugun sabah Soforlu tuktuk tuttum sabah 10 dan oglen 15 e kadar gezmedigimiz yer kalmadi. Hersey dahil 50 euro bozdurmustum ve hala bitmedi parakardeşim fiyatlar hakkında biraz bilgi verir misin? uçak parası gidiş geliş ne kadar tutuyor? konaklama otel ücretleri nasıl günlük? yemek içme fiyatları? 10 günlük bir tatil kaç para tutar toplam?
Bikinili kızlar mı bekliyorsun reisAllah kabul etsin reis oraya gittin camilerimi geziyorsun?
farklı beklentilere girmiştik hepimiz halbuki
Valla rdas katedral de gordum muze de gordum carsiyada gittim. Super bi yer + bukadar ucuz olmasi normal degil. O kadar ucuz heryer.Allah kabul etsin reis oraya gittin camilerimi geziyorsun?
Valla rdas katedral de gordum muze de gordum carsiyada gittim. Super bi yer + bukadar ucuz olmasi normal degil. O kadar ucuz heryer.Allah kabul etsin reis oraya gittin camilerimi geziyorsun?
tam manası ile hayal kırıklğı yasıyorum suan reis sorma.Bikinili kızlar mı bekliyorsun reis![]()
plajlar, sahiller, cıvıl cıvıl hatunlar
![]()
Rio'ya gidecek bir arkadaş yok mu
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yani bi turist daha ne isterki reisValla rdas katedral de gordum muze de gordum carsiyada gittim. Super bi yer + bukadar ucuz olmasi normal degil. O kadar ucuz heryer.
Fotolar daha yuklerim
Daha Jakarta dayim rdas. Burada Cinli var bayagida af edersin bi .okuma yaramiyorlarya kardeş bali adasına cami fotoğrafları paylaşmak için mi gidiyon biraz karı kız bikinili hatun deniz doğa güneş kum paylaşsana yahu
Isim olmaz rdasladyboy falan bunlar nasıl tecrübeler yav
Ben Hollanda da yasiyorum rdas TR Den Jakarta kac para bilmiyorum ama burasi Sudan ucuz. Dunden beri krallar gibi yiyorum, iciyorum hatta bugun sabah Soforlu tuktuk tuttum sabah 10 dan oglen 15 e kadar gezmedigimiz yer kalmadi. Hersey dahil 50 euro bozdurmustum ve hala bitmedi para
50 euroyu 2 gunde bitiremedim rdas. 1 lira asagi yukari 2-3 rupee ediyor. Taylanddan fersah fersah daha ucuz. Taylanda giden Endonezyaya da gelir yani ama iste burada Ladyboy yok yada ben karsilasmadim dahaHollanda'da yaşıyorsun sudan ucuz diyorsun 50 euro ne kadar haberin var mı burada 400 liraya yakın ediyor dostum o parayla sabah 10'dan öğlen 15'e kadar tuktukla gezmek yerine alırdım bir viski, yanına güzel bir hatun plajda vur patlasın çal oynasın. içki alkol fiyatları ucuz mu burda viski en aşağı 80 liradan başlıyor.
Tai kadinlari yalniz yatakta fazla birsey bilmiyorlar, yani resmen olu gibiler.
Hakan o dedigin kizin belki o gun yirmi ikinci musterisiydin bre vicdansiz