Tatil İçin Endonezya, Java ve Bali Adaları

kardeşim fiyatlar hakkında biraz bilgi verir misin? uçak parası gidiş geliş ne kadar tutuyor? konaklama otel ücretleri nasıl günlük? yemek içme fiyatları? 10 günlük bir tatil kaç para tutar toplam?
Ben Hollanda da yasiyorum rdas TR Den Jakarta kac para bilmiyorum ama burasi Sudan ucuz. Dunden beri krallar gibi yiyorum, iciyorum hatta bugun sabah Soforlu tuktuk tuttum sabah 10 dan oglen 15 e kadar gezmedigimiz yer kalmadi. Hersey dahil 50 euro bozdurmustum ve hala bitmedi para

Allah kabul etsin reis oraya gittin camilerimi geziyorsun?
farklı beklentilere girmiştik hepimiz halbuki
Valla rdas katedral de gordum muze de gordum carsiyada gittim. Super bi yer + bukadar ucuz olmasi normal degil. O kadar ucuz heryer.

Fotolar daha yuklerim

Valla rdas katedral de gordum muze de gordum carsiyada gittim. Super bi yer + bukadar ucuz olmasi normal degil. O kadar ucuz heryer.

Fotolar daha yuklerim

Iyi tatiller :) Tadini cikar ozleyecek ve dondugunde tekrar orada olmayi iple cekeceksin :)

Fotolar daha yuklerim

Ben Hollanda da yasiyorum rdas TR Den Jakarta kac para bilmiyorum ama burasi Sudan ucuz. Dunden beri krallar gibi yiyorum, iciyorum hatta bugun sabah Soforlu tuktuk tuttum sabah 10 dan oglen 15 e kadar gezmedigimiz yer kalmadi. Hersey dahil 50 euro bozdurmustum ve hala bitmedi para

Hollanda'da yaşıyorsun sudan ucuz diyorsun 50 euro ne kadar haberin var mı burada 400 liraya yakın ediyor dostum o parayla sabah 10'dan öğlen 15'e kadar tuktukla gezmek yerine alırdım bir viski, yanına güzel bir hatun plajda vur patlasın çal oynasın. içki alkol fiyatları ucuz mu burda viski en aşağı 80 liradan başlıyor.

Hollanda'da yaşıyorsun sudan ucuz diyorsun 50 euro ne kadar haberin var mı burada 400 liraya yakın ediyor dostum o parayla sabah 10'dan öğlen 15'e kadar tuktukla gezmek yerine alırdım bir viski, yanına güzel bir hatun plajda vur patlasın çal oynasın. içki alkol fiyatları ucuz mu burda viski en aşağı 80 liradan başlıyor.
50 euroyu 2 gunde bitiremedim rdas. 1 lira asagi yukari 2-3 rupee ediyor. Taylanddan fersah fersah daha ucuz. Taylanda giden Endonezyaya da gelir yani ama iste burada Ladyboy yok yada ben karsilasmadim daha

Nicin endonezya, bali veya java adalari yerlileri tatil icin almanya amerika veya turkiye'ye gelmez?
cunku onlar size servis etmek icin java adali dogdu. Almanlar 2-3 bin euroya gelip onlarin topraklarinda icip sicip eglensinler.
yerliler sabahtan aksama kadar bir iki dolar yada euro bahsis kapabilmek icin serserilerin, yada baska bir insanin cocugu basinda 3-5 saat beklesin. bildigin modern kolelik.
15 sene sonra basa gecersem benden ilk darbeyi turizm denen hastalik yiyecek.
yerlilerin yabancilara muhtac birakilmasidir turizm denen hastalik.
devlet'in kendi iscisini kendi vatandasini bile bile kole etmesidir turizm.

Tai kadinlari yalniz yatakta fazla birsey bilmiyorlar, yani resmen olu gibiler.

Geri
Üst Alt