Tatil İçin Endonezya, Java ve Bali Adaları

Allah razi Olsun rdas. Valla 2-3 gundur dusunuyorum, 2 deprem 1 tsunami bi volkan patlamasi yasadik forumda hal hatir soran yok diye.

Iyiyim Allaha sukur sikinti yok fakat burada vaziyetler biraz karisik. Yardim konvoylari yaralilar cenazeler vesaire. Insanlari Java ya Baliye hastanelere getiriyorlar. Zirt pirt askeri konvoylar var, dun mesela cumhurbaskanlari felan geldi, eski cumhurbaskanlari geldi yollari kapatiyorlar vesaire. Bende maddi anlamda elimden geldigince yardimci olmaya calisiyorum insanlara.

Insanlar depremden ve tsunamiden dolayi yuksek yerlere kaciyorlar ardindan volkan patliyor. Cok can sikici bir durum. Allah yardimcilari olsun insaAllah.

Tekrar sordugun icin tesekkur ederim rdas. Zaten gozumde guzel yerlerdeydin simdi daha da pekistirdin. Allah razi olsun
Hiç olur mu öyle şey ? Deprem ve Tsunami'den sonra aklıma gelmiştin. Görünce iyi oldu. Allah yardımcın olsun. Burada sanal bir ortamda bile olsak dostlarımızı aynı reeldeki dostlar gibi görürüz. Tekrardan geçmiş olsun. İyi tatiller demek isterim ama işte durum ortada :)

Geçmiş olsun rengim.Dünya haberlerini takip etmediğimden bilmiyorum nerde ne oluyor.

Volkan patlaması varsa sen biraz zor dönersin rengim.
Benden sana tavsiye uçak seferlerini bir araştır. Ben 2010 da Izlanda'da 1 hafta mahsur kalmıştım.

Gscimbom Mobile

Volkan patlaması varsa sen biraz zor dönersin rengim.
Benden sana tavsiye uçak seferlerini bir araştır. Ben 2010 da Izlanda'da 1 hafta mahsur kalmıştım.

Gscimbom Mobile
Sorduk sorusturduk. Ruzgar diger yone dogru oldugundan bizim icin sikinti teskil etmiyormus

Evet lembongan adasina da veda etmis bulunuyoruz. Endonezya ya gelirseniz bu adayi mutlaka ziyaret edin20181010_120649.webp20181010_115334.webpIMG-20181010-WA0000.webp

Evvetttt arkadaslar. Suan sabah saat 3.03

2.44 de 6.3 siddetinde bi deprem daha atlattik.

bir ara muslum baba avatarli bir agabeyin böyle bir konusu vardi. rip :rose:

bir ara muslum baba avatarli bir agabeyin böyle bir konusu vardi. rip :rose:
Gökhan KRAL, kendisi. Küba'ya gitmişti, forumun proleter kesiminin umudu idi yaklaşık 1 ay filan kalmıştı yanılmıyorsam soyadı gibi adamdı vesselam.

Çok geçmiş olsun hocam. Dikkat ediniz.
Hayatimda hissettigim 2. Depremdi. 1.si 99 Golcuk Depremi, o zaman Bodrumdan memlekete donuyordum. Otobusun icindeydim.

2. De bu geceydi. Uyuyordum, ortalik oyle bi sallandiki yataktan dusuyordum nerdeyse. Uykuda depreme yakalanmak kotuymus ama. Uyaniyorsun, olup biteni anlamam 2-3 saniye surdu ve ardindan kendimi disari attim. Fakat o 2-3 saniye kayip ne hayatlar sondurebiliyor veya kurtariyor gece anlamis oldum.
Ben anlayip kendimi disari attigimda 'earthquake' diye bagirmamla butun turistler kendilerini disari atti. Deprem bittiginde de teker teker gelip bana tesekkur ettiler. Ben bagirip herkesi disari cagirmasam hepsi durumu anlamaya calisiyormus daha.
Tavsan a isik tutarsinda donar kalirlar ya. Tam oyle. Neyseki hepimiz sag salim atlattik. Allah Endonezyalilara yardim etsin insaAllah. Dedigim gibi uykuda yakalanmak cok kotu gercekten

Geri
Üst Alt