Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.176
- 25.765
- 2.808
geçmiş olsun.merkez papua yeni gine diyorlardı sabah haberlerde 7.2 imiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allaha sukur bi sikintimiz yok rdasRenktaş geçmiş olsun. Durumunuz nasıl?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok rdas o bakasi. Bizim hisettigimizin fotosunu paylastim. 6.3 tu galibageçmiş olsun.merkez papua yeni gine diyorlardı sabah haberlerde 7.2 imiş.
Daha kaç ay orada kalacaksın yahu? İlk paylaştığın fotolar değil de son paylaştıkların biraz olmuş gibi, deniz kum güneş bira yine de kız eksik. Deprem tsunami derken sende iyi maceracı ruh var demek. İyi tatiller bu arada. Biz burada Ankara'da kıçımız donarken gitmesek de gitmiş kadar olduk sayende..
Bu ucak ne ucagi yaw? Bizim Reco bana ozel ucakmi yollamis napmis
Bali - Den Pasar ic hatlarda duruyorEkli dosyayı görüntüle 30738
Beni almayacakmiymisHocam senin haberin yok tabi
Sen burda yokken biz cok zengin olduk
Ulkenin her yerinden petrol fiskiriyor
Bor icin 2023u beklemedik.
Bu zenginligi tum dunyaya bildirmek adina her ulkeye 1 tane ucak yolladi Reisimiz.
Itibarda tasarruf olmaz![]()
Beni almayacakmiymis![]()
Bizim Yigide 5-10 kilo yolla rdas. Guzellesiyorlarmis onu yiyenlerejder meyvesi sever misin?
Damat orada ya o uçak o yüzden Endonezya da bulunuyor.Bu ucak ne ucagi yaw? Bizim Reco bana ozel ucakmi yollamis napmis
Bali - Den Pasar ic hatlarda duruyorEkli dosyayı görüntüle 30738
Tesekkur ederim rdasDamat orada ya o uçak o yüzden Endonezya da bulunuyor.
1 gunluk Bangkok turundan sonra hayirlisiyla eve donmus bulunuyorum (...)
![]()
Buraya alalım sizi pls...1 gunluk Bangkok turundan sonra hayirlisiyla eve donmus bulunuyorumEkli dosyayı görüntüle 30890Ekli dosyayı görüntüle 30891Ekli dosyayı görüntüle 30892Ekli dosyayı görüntüle 30893Ekli dosyayı görüntüle 30894Ekli dosyayı görüntüle 30895Ekli dosyayı görüntüle 30896Ekli dosyayı görüntüle 30897Ekli dosyayı görüntüle 30898
Geçen yıl gittimVar mı Balici