- 22 Kasım 2008
- 41.643
- 3.626
- 683
Ekli dosyayı görüntüle 100870
Nusa Penida
Nusa Penida
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baliyi salla. Hep tapinak ve turist. Java adasini gez, lombok adasi hatta 17 bin kusur ada var admirim. En b.ktani Baliydi + cok daha pahali diger adalara nazaranVar mı Balici
Evet deprem, tsunami, volkan patlamasi hepsini gorduk. Bi gittik, haritadan siliyordukBu Abimiz buraya tatile gittiginde deprem olmustu bi ara yanlis hatirlamiyorsam
kitap yaz renkdaş 1 m satarUfakken zaman çoktu, para yoktu. Yetişkin olduk para çok, zaman yok. Yaşlanınca hem para hem de zaman olacak ama enerji olmayacak. Nasıl gezeceğiz ulan biz bu maldivleri, endonezya bali adalarını falan desem de hepsi bahane. Alacaksın işten @Fatih Celik gibi 2 hafta izin, kıyacaksın paraya, basıp gideceksin gezip yeyip içip eğleneceksin ulan bir daha mı geleceksin bu dünyaya çalış çalış nereye kadar biraz da yaşamak lazım yılda en az 2 kez böyle bir tatil herkes için şart. Yeni yerler görmek, yeni kültürleri tanımak, yeni insanlarla tanışmak, yeni anılar yaratmak kadar güzel bir şey yok. Geriye dönüp baktığında hatırladığında seni mutlu eden şeyler bunlar oluyor. Ama imkan lazım işte asgari ücretle çalışan evli çocuklu eve ekmek götürmek zorunda olan biri için bunları yapmak zor. Onlar da bulunduğu yeri güzelleştirmek zorunda. Mutsuz isen dünyanın öbür ucuna da gitsen yine mutsuzsun. Dünyada cennet diye tabir edilen köşelere de gitsen mutsuzluğunu beraberinde götürürsün. O yüzden mutluluk gezdiğin yerlerde ya da parada değil. Ona bakarsan nice zenginler mutsuz, soğan ekmek yiyen insanlar daha mutlu. Mutluluk ruhsal, psikolojik bir durum. Sevdiklerinle birlikte sağlıklı bir şekilde yaşamaktır mutluluk benim için. Kendi kendine yetmesini, kendi başına mutlu olmasını bileceksin bu hayatta ancak sonra diğerleriyle mutlu olabilirsin. Mandıra filozofu gibi yaşayacaksın rahat, telaş acele etmeden, bir yere ya da bir şeylere yetişmek zorunda olmadan, doğada yaşayacaksın.
Öyle bir düşüncem en azından şimdilik yok renktaş ilerde belki.kitap yaz renkdaş 1 m satar
Aynen rdas ama Kubanin klasik arabalar disinda numarasi yoktu.İlk kez bu konuyu gördüm. Sağ Salim Hollanda’ya dönmene sevindim. Bir de Cuba gezisi yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam.
Sapka cikariyorum rengim. Cok guzel yazmissinUfakken zaman çoktu, para yoktu. Yetişkin olduk para çok, zaman yok. Yaşlanınca hem para hem de zaman olacak ama enerji olmayacak. Nasıl gezeceğiz ulan biz bu maldivleri, endonezya bali adalarını falan desem de hepsi bahane. Alacaksın işten @Fatih Celik gibi 2 hafta izin, kıyacaksın paraya, basıp gideceksin gezip yeyip içip eğleneceksin ulan bir daha mı geleceksin bu dünyaya çalış çalış nereye kadar biraz da yaşamak lazım yılda en az 2 kez böyle bir tatil herkes için şart. Yeni yerler görmek, yeni kültürleri tanımak, yeni insanlarla tanışmak, yeni anılar yaratmak kadar güzel bir şey yok. Geriye dönüp baktığında hatırladığında seni mutlu eden şeyler bunlar oluyor. Ama imkan lazım işte asgari ücretle çalışan evli çocuklu eve ekmek götürmek zorunda olan biri için bunları yapmak zor. Onlar da bulunduğu yeri güzelleştirmek zorunda. Mutsuz isen dünyanın öbür ucuna da gitsen yine mutsuzsun. Dünyada cennet diye tabir edilen köşelere de gitsen mutsuzluğunu beraberinde götürürsün. O yüzden mutluluk gezdiğin yerlerde ya da parada değil. Ona bakarsan nice zenginler mutsuz, soğan ekmek yiyen insanlar daha mutlu. Mutluluk ruhsal, psikolojik bir durum. Sevdiklerinle birlikte sağlıklı bir şekilde yaşamaktır mutluluk benim için. Kendi kendine yetmesini, kendi başına mutlu olmasını bileceksin bu hayatta ancak sonra diğerleriyle mutlu olabilirsin. Mandıra filozofu gibi yaşayacaksın rahat, telaş acele etmeden, bir yere ya da bir şeylere yetişmek zorunda olmadan, doğada yaşayacaksın.