- 1 Mayıs 2018
- 52.960
- 43.357
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bayılırım
ama hatay usulü denen ucube versiyonu değil tabi
Haksız sayılmaz muratım çoğu kötü
Cemrem size İstanbullar'da Sivaslar'da neler yediriyolar böyle yavHaksız sayılmaz muratım çoğu kötü
Niğde’de her yer dönerci hepsi Hatay usulü diyorlar tarihi geçmiş tavukları sosyalıp iteliyorlar ben hataya değil hatay usulüne karşıyımCemrem size İstanbullar'da Sivaslar'da neler yediriyolar böyle yavBana dönerin çeşidi fark etmez..
Seni Hatay'ın en kral yerlerinden 1'ine götürecem.Ya merkezde olan yere ya da Erzin'e.Erzin ufak yer ama döneri güzel yaparlar..Niğde’de her yer dönerci hepsi Hatay usulü diyorlar tarihi geçmiş tavukları sosyalıp iteliyorlar ben hataya değil hatay usulüne karşıyım
Doner yerken senCemrem size İstanbullar'da Sivaslar'da neler yediriyolar böyle yavBana dönerin çeşidi fark etmez..
45 cm den 1 cm eksik olmasın. Yoksa gözüme uyku girmiyor.zurna yedirim mi sana hea
45cm gözünede uykunada girer knk, telaş etme45 cm den 1 cm eksik olmasın. Yoksa gözüme uyku girmiyor.
hatay soslu güzel de herkes yapar oldu ve kalitesi düştü, çoğu hatay sos değil.hakiki orjinali makbuldur, soslu moslu diye insanlara çorba yedirilen örneği derhal yok edilmelidir.