Taylan Antalyalı: "Her gün kendimi geliştirmeye çalışıyorum"

Gecen sene defansta oynamista orda bile siritmamista nedense bu forumda Taylan sevilmiyor .Bugunde iyi performans verdi Taylana bile bazen katlanamayan taraftar Ali yavuzu 2 macta yer gibi geliyor

Gecen sene defansta oynamista orda bile siritmamista nedense bu forumda Taylan sevilmiyor .Bugunde iyi performans verdi Taylana bile bazen katlanamayan taraftar Ali yavuzu 2 macta yer gibi geliyor
Ozan gibi taraftarın medyanın ne dediğini önemsemeyecekler.Penaltı konusunda eleştirildi ama hiç dinlemedi.Diğer futbolcular da öyle yapmalı..

Ozan gibi taraftarın medyanın ne dediğini önemsemeyecekler.Penaltı konusunda eleştirildi ama hiç dinlemedi.Diğer futbolcular da öyle yapmalı..
O dönem pek girmedim foruma herhalde hatırlamıyorum da Ozan'ın oynamasını eleştiren mi vardı yaw :asd:

Bende Ali yavuzun oynamasini istiyorumda Ali yavuz ali ysvuz dendiginde iki mactan sonra cop bu ya demeye baslar kotu oynarsa. Aynisi Yunusa yapiliyor oynsdigi maclarda o oadarda kotu performans vermedigi halde

19 yasinda Altyapidan cikti, Gaziantepe karsi ilk Macini yapti, birde böyle bi düsün.

Güzel hayal.

Her zaman elinin altinda bulunmalı.Ancak pik yapacağı nokta belli.Daha fazlasını beklemek onada haksızlık.11 oyuncusu gibi düşünülemez.

Geri
Üst Alt