Tayyip Erdoğan'a Hakaret Eden Kadir Çetinçalı Kovuldu!

gebersın fılan yakısmıyor bır gazetecıye fakat bunun sonucu kovulmak mı olmalı?basbakan davasını acar tazmınatını alır bıter tupcunun gazetesı nıye ustune sorumluluk alma geregı duymus?

Eleştiri sınırlarını aşmış. Gazetenin tavrı doğru bence de.

Kadir bey az söylemiş ben daha ileri gidiyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeğenim hesapıma girerek yazdı deseydi beleşoğlu gibi keşke ;)

Bizim başkan veya muhalif adamlar için yazsaydı bugün ekstra prim almıştı.

Dün Cüneyt Tanman'da tv'de fenerasyonu eleştiriyordu "inşaatçı ve tüpçü ne anlar bu işten" gibi şeyler dedi ve ben hemen dedim artık yorum yaptırmazlar onu orada.

Bir de ucuncu dunya ulkesi olmadigimizi iddia edenler vardi saka gibi. Spor muhabiri ne alakasi varsa isini dogru yapamiyor diye dusunmek dogru tabii basbakani sevmedigi icin.

Hayirli Cumalar, pardon Cuma gectigine gore hayirli isler, bol kazanclar herkese. Hakki yenenin degil hak yiyenin yaninda olanin isleri iyi gidiyor bu ulkede.

Bu hak yiyenin kazancli ciktigi duzene destek olanlar umarim hicbir namazi falan kacirmiyorlardir, ilerde cok ihtiyaclari olabilir boyle seylere.

Kadir Cetincali da gecmiste dunyayi dort dolasip bacak, meme gosteren, bugun ise bu yazdiklarinin tam tersini soyleyen biri olsa kanal sahibi bile olabilirdi bence. Sans iste.

Ne yapsaydı sessiz mi kalsaydı görüşlerinde. Orası onun Tweetter sayfası . İstediği gibi yazabilir. Aslında onlar ses çıkarmalı halkın sesi olmalı sen ben ses çıkarsak ne olacak kim görecek ? Kim duyacak sesimizi ? Onlar çıkarsın ki milletin sesi olsunlar. Neymiş efendim olmazmış doğru olanı yapmışlarmış . TC Başbakanıymış , ozaman apo gelsin başa onada mı saygı duyacaksın ! Geçiniz efendi . Adam haklı .

En ayar olduğumda herşeyi yaz sonra sil en sonda yalanla. Şimdi yeni modada bu oldu. Delikanlı adam tükürdüğünü yalar mı. Ha söylediklerine katılıyorum orasıda ayrı.

İş ekmek parası oldumu iyi olmuş diyemiyorum.

███▓▒ Tapatalk ▒▓███

Karşısındaki de milleti proveke etmekten ceza alsa bu davranışın doğru olduğunu düşünürdüm.

Hakaret etmesi doğru değil elbet ama kişisel hesabı hakaret ettiyse başbakan zaten dava eder gereken yapılır.

Gazetenin yaptığı açıklama acayip saçma başbakana hakaret ettiği düşünülen demiş sonra kim olursa olsun hakaret edemeze getirmişler hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz kendimizi kandırmayalım sıradan bir insana hakaret etseydi gram laf edilmezdi hakkında hatta savcılara esada f.gülene laf çaksaydı ödül bile alırdı açın beyaz tv izleyin neler diyorlar kimse gıkını çıkarmıyor haşmetlimize laf edilince mi bir anda gazetecilik değerlerini hatırladılar.

Ayrıca üstte söylenmiş gelsin o zaman apo yönetsin ülkeyi laf etmeyelim kardeşim bu adamların iyi kötü yaptığı her şey bize dokunuyor bana göre yetersizin önde gideni ve ülkeme zarar veriyor herkes gibi hakaret edende en nihayetinde bir vatandaş zarar görüyorsa ki görmemek için para babası yandaş olmak lazım en doğal hakkıdır eleştirmek tabi küfür etmesi doğru değil kimseye küfür etmemek lazım ne dediğini de bilmiyorum biri yazsın bi zahmet ne demiş.

Geri
Üst Alt