TBBL Final Serisi 3.Maç | Galatasaray 78-82 Fenerbahçe | 11 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: TBBL Final Serisi 3.Maç | Galatasaray 64-65 Fenerbahçe | 11 Mayıs | Devam Ediy

bunu kaçırırsan yenilirsin aga

Cevap: TBBL Final Serisi 3.Maç | Galatasaray 64-65 Fenerbahçe | 11 Mayıs | Devam Ediy

İnanılır gibi değil!

Douglas bomboş turnike gözünü seveyim yaa

Cevap: TBBL Final Serisi 3.Maç | Galatasaray 64-67 Fenerbahçe | 11 Mayıs | Devam Ediy

Yok artık Ali Sami.

Cevap: TBBL Final Serisi 3.Maç | Galatasaray 64-67 Fenerbahçe | 11 Mayıs | Devam Ediy

Sportmenlik dışı faul al bitti maç

Cevap: TBBL Final Serisi 3.Maç | Galatasaray 61-63 Fenerbahçe | 11 Mayıs | Devam Ediy

Sende FB'TV'den etkilendin galiba. Sallıyor onlar.

şükür fbtv den izlemiyorum, ben böyle düşünüyorsam onlar abarta abarta anlatıyorlardır, basketboldan da az çok faul ve hatalı yürümeden falan anlıyorum

Hadi güle güle...

Of of of.

Skor 64-65 bomboş turnike at öne geçelim ama yok kaçırdı sonra sayı yedik sonra sportmenlik dışı faul ve sezon bitti.

Yarım dakika da sezon böyle bitirilir.Tebrik ediyorum.

Kaçmaz o kaçmaz...

dur bakalım daha 4:48 var

Ya inanılır gibi değil gerçekten, kadın 3'lük atıyor, kaçırıyor kendi topunun riboundunu alıyor.. Hayret bir şey ya!

Cevap: TBBL Final Serisi 3.Maç | Galatasaray 64-69 Fenerbahçe | 11 Mayıs | Devam Ediy

ilk değilki. 3. maç ve bu kaçıncı boş turnike kaçırış. şike yapsan bu kadar yaparsın ya da ultra süper beceriksiz olman gerekir. diyecek söz bırakmadılar bu yıl utanç yılı olarak kayıtlara geçti. rezil olma yılı, kepaze olma yılı.

Cevap: TBBL Final Serisi 3.Maç | Galatasaray 64-69 Fenerbahçe | 11 Mayıs | Devam Ediy

Lütfen Allah'ım.

Douglas 66-69

Cevap: TBBL Final Serisi 3.Maç | Galatasaray 66-69 Fenerbahçe | 11 Mayıs | Devam Ediy

Yine 3lük

Cevap: TBBL Final Serisi 3.Maç | Galatasaray 66-72 Fenerbahçe | 11 Mayıs | Devam Ediy

Douglas 69-72

Cevap: TBBL Final Serisi 3.Maç | Galatasaray 69-74 Fenerbahçe | 11 Mayıs | Devam Ediy

2 hücum basket yemeyin lütfen.

Geri
Üst Alt