TBF ve TFF'nin Galatasaray İle Dalga Geçmesi

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
TBF açıklaması;

Son Final maçına çıkmamama kararına gerekçe olarak gündemin içine çekilmeye çalışılan hakemimiz, Türkiye’nin en iyi hakemlerinden biri olmasının ötesinde başta Euroleague olmak üzere, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında, Olimpiyat Oyunlarında final kademelerinde başarıyla görev yapmış, en son olarak bu Eylül ayında Brezilya’da düzenlenecek kıtalararası şampiyonluk maçında FIBA tarafından görevlendirilmiştir.

Bahsedilen hakem kimdir?

recep ankaralı | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

TFF açıklaması;

''yeterli delil yok, deliller mevcut olsa bile şike sahaya yansımadı, şike sahaya yansısa bile ceza yok, Türk futbolunun gelişmesi ve FB+BJK'yı kurtarmamız için 3 sene 5+3 sistemi olacak ve sonra kalkacak, FB'miz ve BJK'mız zor durumda, FB ne zaman suç işlerse hemen af çıkacak, ayrımcılık suçu bile göze alınıp sadece kadınlar maça alınacak vs...''

Argo da biz buna ''t.... geçmek'' diyoruz.

Türk futbolu değil, Türk sporu komple iflas etmiştir ve her branşın federasyonu ve komple yönetimleri komple devlet eli değmeden, bu işi ahlakıyla, namusuyla yapan adamlarca değişmelidir.

.Biz hiç farketmemiştik zaten bravo, şimdi konuda bol bol forum kurallarından bahsedersiniz küfür etik bilmem ne diye

İkiside Şikeci -şeref yoksunu- şahsın ''altında'' çalışan elemanların yönettiği kurumlar.

Futbol da basketbol da fenerin durumuna göre şekilleniyor. Futboldaki yabancı saçmalığı fenerin cezası bitene kadar geçerli olacak. Şike olaylarına hiç girmiyorum.

Baketbolda da tüm düzen azizin istediği gibi.

Ülkenin hem siyasi hem sportif anlamda çökmüş olması, ahlaksızlık içinde yüzmesi içimi acıtıyor...

Cok uzucu bir durum. UEFA kupasini aldigimiz o sanli yillari ozledim gercekten. Azize geldiginden beri Turk sporuna nefret bulasti. Feneri hicbir zaman sevmedim ama boyle de bir nefret yoktu aramizda. En yakin 2 arkadasim da fenerli ve onlarla hic tartismazdik, hep saka yollu takilirdik birbirimize. Ama son yillarda bu durum da yavas yavas degisti. Birbirimize takilamaz olduk, cunku verdigimiz tepkiler degisti. Anlik parlamalarla birbirimizi kirdigimizi fark ettik ve cok sevdigimiz spor muhabbetini neredeyse hic yapmiyoruz artik cunku laf donup dolasip GS-Fb muhabbetine geliyor.

Acikcasi bizim yoneticilerde de suc buluyorum ama Azize baskalastirdi yonetici kitlesini. Azize'nin pisliklerini durdurmak icin diger camialar da ara sira cirkef davranmaya basladilar, hatalarini gormezden geldiler.

Ama 1943-1951-1955 bilinen sike operasyonlarindan sonra 2011 yilindaki kanitlanmis tescilli sikeyle Turk sporuna dinamiti maalesef yonetim eliyle fenerbahce koymustur. Camiayi suclamak istemiyorum, her sey bu yonetici takiminin altindan cikiyor. Turk sporu yokus asagi gidiyor, son olan basketbol olaylariyla da bambaska boyutlara gidiyor. Artik her bransta degisik olaylar maalesef meydana gelecek.

Sirada Super Kupa maci var. O heyecan yok icimde artik. Olay cikar mi kaygisi ile ufak ufak nefret hisleri birikiyor icimde. Buna nasil dur diyecegiz? Sanirim ilk adim olarak fenerbahce yonetimini toptan yasaklayarak baslayabiliriz.

Bütün bunlarin tek sorumlusu var; ve bu isim aziz degil, bilmem anlatabildim mi.

bu tbf yi şikayet edebileceğimiz uluslarası bir kurum varmı. daha önceki muhtemel bir şampiyonluğumuzun hakem şikesiyle çalındığını ve yine bu senede bu hakemlerle maça çıkmak zorunda kaldığımızı, hatta maçlarımızın birinde son saniye fahiş bir hakem hatasıyla kaybettiğimizi o yüzden son maça çıkmak istemediğimizi anlatsak ve bu adamları şike yapmakla suçlasak.

Türk sporunun hali ortada.En iyi 2 spor dalı Futbol ve Basketbol Federasyonu başkanlarının taraf tuttuğu başka bir ülke yoktur.

süper kupa maçında neler olacak merak içindeyim. TFF den TBF gibi bir hareket bekliyorum. maça cüneyt çakırı atayacaklardır tepki olarak.

Aslında tek sorumlusu olmasada ilk sorumlusu Aziz.

Aziz bir hedef koydu kendine. Ama sonrasında senin bahsettiğin destekler bu hale getirdi.

Yani ilk sorumlu Aziz. Dün de yazmıştım zaten;

Şike Soruşturması | Şike Tescillendi | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Aziz sucu islemistir.

Tabi ilk suc bunda.

Lakin daha buyuk suc bunu kollayip koruyanlarda. Suclulara cezalarini vermeyip "hukuk devletiyiz" diyemezsin.

Geri
Üst Alt