TBF'den 7. Maç Hakkında Açıklama

valla onlar hani ataturkun askeriydi Cumhuriyet kalesiydi. tayyipin yeri belli bunlar tam mal. tayyipin dusman olduğu guruhtaniz diyende kendileri tayyipciyiz diyende. valla ben bu mallarin yasadigi kafayı yasamak icin 1 sise viski ictim başaramadım adamlar nasil birsey kullaniyorsa anlayamadim

Kişiliksizliği duruş belleyenlerin hiç bir şeyini kaale almamak, yok saymak onlar için en büyük cezadır aslında.

Şike sürecindeki cezaların verilmesi için takipçi olacağımıza dair açıklama yapmalıyız. Bunun için yönetime baskı yapmalı taraftar.

Arkadaşlar şu ntv denen illet kanalada gereken tepkiyi gostermemiz gerekiyor küçük şeyler bile olsa tepkimizi koymalıyız.En basit olarak facebook-twitter hesaplarını takip ediyorsak bırakabiliriz sitelerini kullanmamalıyız.Gerekirse o kanalı tv rehberinden silmeliyiz.Artık taraf olduklarını kendileride inkar etmiyor.Ülker ve Ntv grubuna gerekli tepkiyi göstermeliyiz !

Galatasaray ın numara şantaj yaptığını sanan yüreksizler nerede ? GS şantaj yapmaz dik durur. Biraz adam olun diyecem ama nerdeeeee

Geri
Üst Alt