TBF'den Galatasaray Açıklaması

Buğra Ay

10 Numara!
TBF'in adil rekabet ortamının kaybolmasından dolayı çıkmadığımız yedinci maç hakkında aldığı karar;

BsMTmrxCAAAHslH.png

ligden çekilelim olsun bitsin..ben o zaman görürüm onların liglerini..

Yönergede değişikliğe gitmişler cezayı artırabilmek için

Görünen o ki aldığımız karar hiçbir şeyi degistirmemis.

Hala vurmaya devam ediyorlar.

Turgay Demirel tez zamanda geberirsin inşallah.

Eski yonergeye gore ceza vermeleri gerekir.Kafaya gore yonerge mi degistirilir ulan

cingıl bels

c maddesine bakarak bu heriflerde en ufak utanma arlanma olmadığını bir kez daha görmüş oluyoruz boşa kürek çekiyoruz

Böyle bir ortamda mücadele edilmez, gerekirse ligden çekilelim, Adriyatik ligine geçmemiz mümkünse hiç düşünmeden geçelim zaten.

Yönetimin maca cikmamakla ne kadar doğru bir karar verdiğini bir kez daha görüyoruz.

Sağlam bir para cezası gelecek belli .

Adamlar göz göre göre hem şike yapıyorlar hemde bize ceza veriyorlar.

Ligden çekilelim en temizi.

Böyle bir pişkinlik görmedim ağa, ligden çekilelim.

Türk sporunu yöneten her kimse aynı Prison Break'daki The Company gibiler. Bunlarla baş etmek kolay değil.

bu Turgay Demirel birde bizim efsanemiz olacak bu nasıl Galatasaraylılık yazıklar olsun.

Gesendet von meinem iPad Air mit Tapatalk

TBF kimdir nedir ne gücü vardır. turgay demirel kimdir nedir ne gücü vardır. sen koskoca Galatasaray kulübüsün hö dedinmi bunlar oturacaklar yerlerine. bize yüklü para cezası vermeye bunların gücü yetmez yetmemeli. eğer yetiyorsa o zaman suçluyu başka yerde ararım ben.

ana avrat sövdüm.

basketboluna da futboluna da yeter ulan.

sevimsiz meymenetsiz herifler sporun içine ettiniz

iftar saati bela okumak istemiyorum ama hakikatten böyle aşağılık bir kurum yoktur heralde

Fenerin cezaları ard arda gelmeye başlayınca futbolda haliyle tüpçüde gidecek azizde.

Ama görünen o ki kaybettikleri futbol gücünü basketbolda devam ettirmek istiyorlar.

Bunun için de yeni tüpçü olarak turgişi seçmişler...

Olaya bak ; azizin ve fenerin avukatlığını futbolda eski bejeke başkanı tüpçü yapıyor. baskette de eski bir Galatasaraylıya bu görev tevdi edilmiş.

Bu adamı Galaatsaray tarihinden silmeyen , onu hala Galatasaraylı olarak kabul edenler Galatasaray düşmanıdır gözümde.

Geri
Üst Alt