TBF’den Galatasaray’a Çağrı!

Son Final maçına çıkmamama kararına gerekçe olarak gündemin içine çekilmeye çalışılan hakemimiz, Türkiye’nin en iyi hakemlerinden biri olmasının ötesinde başta Euroleague olmak üzere, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında, Olimpiyat Oyunlarında final kademelerinde başarıyla görev yapmış, en son olarak bu Eylül ayında Brezilya’da düzenlenecek kıtalararası şampiyonluk maçında FIBA tarafından görevlendirilmiştir.

şimdi bu herif oralara gitti diye tapelerde görünen şerefsizligi görülmüyormu. tapelere sahte diyin bari.

Ulan adama sormazlar mı?

Futbolda 3 senedir 2 maçtan 1 'inde saha olayı yaşanan ve polisle çatışan Fenerbahçe'ye neden kimse dokunup müdahale edemiyor?

Sırf Fenerbahçe çok ceza alıyor diye ayrımcılık suçu işleyip kadınları ön plana sürmediniz mi?

Yeter artık bu kirli tezgahı birisi durdursun ama bunu durduracak kişi kesinlikle bu ülkeden olmayacak, yönetimin acilen tüm ülke içi hukuki şartları kullandıktan sonra AİHM vs... gibi yerlere gitmesi lazım.

bu konuyu uluslararası gündeme taşımak lazım. ülkemizde cereyan eden her türlü rezillik şike yancısı medya ve siyasiler tarafından ört bas edilmeye çalışılıyor.

klavyede laga luga yapma diyene bak hasta mısın olum sen adam mı kışkırtmaya çalışıyon ? Onur haysiyet bilmiyosan ki öyle görünüyor git şikecileri tut kupanın bir sapınıda sana verirler

Benim kupayla derdim yok.Adam kiskirtmayada niyetim yok.Ayni zamanda seninle veya yonetimle ayni fikirde olmak zorundada degilim.Modlar su konuyada bi baksa iyi olur.Bu konusma tarzini kendindr bulmanda senin onurun,haysiyetinin ne durumda oldugunu gosteriyor.O kadar aciz isler yapiliyorki yakinda konu acip hepinizin gozune sokmak lazim bunlari.

özgür su parcali dingili susturun yoksa dipten baslayip tepeye kadar dümdüz gidecem ona

Benim kupayla derdim yok.Adam kiskirtmayada niyetim yok.Ayni zamanda seninle veya yonetimle ayni fikirde olmak zorundada degilim.Modlar su konuyada bi baksa iyi olur.Bu konusma tarzini kendindr bulmanda senin onurun,haysiyetinin ne durumda oldugunu gosteriyor.O kadar aciz isler yapiliyorki yakinda konu acip hepinizin gozune sokmak lazim bunlari.

adama olana benden iyisini bulmazsın bu forumda emin ol,acizlik yapan senin gibiler. aç bir konuda yapılan işleri görelim kim kimin gözüne ne sokuyor..

Burdaki gerizekalı eziklere bakmayın. Sonuna kadar haklıyız.

Yapılan açıklamanın, 2011'deki şike için "bizim için olay kapandı" diyen tüpçünün açıklamasından hiçbir farkı yok.

Biz zaten biliyoruz, kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz.

Burda 3 anons yapılmış orda 2 anons, bak işte federasyon efendi olayı nasıl çözmüş! Değil mi burdaki federasyon savunucusu gerizekalı arkadaşım?

Recep ankaralı yaratığının ülker arenada yatırıp ırzına geçselerdi belki 3. anons gelebilirdi. Haksızlık ediyoruz evet, haklısınız.

Zaten bench kırıp, oyuncuları bozuk para yağmuruna abdi ipekçi'de tuttuk. Bunlar ülker arena'da olmadı.

Evet beyin yetmezliği çeken dangalak arkadaşım federasyon bizi ezdi.

Al bakalım bu açıklamayı, fenerin yaptığı açıklamayla yanyana koy, birbirinin devamı olmalarına tek engel, fenerin açıklamasının mahalle kahvesi ağzıyla yazılmasından başka bir şey değil.

O federayonu haklı görüp, Başkan'ı eleştirenlere söylüyorum; Hala görmüyorsanız, bırakın forumu yazmayın. Zira sadece kafa açıyorsunuz.

Ünal Aysal tarihin en önemli kararını aldı. Zamanında Adnan Polat'tan nefret etmemize sebep olan hareketi yapmadı.

Fark bu.

Burdaki gerizekalı eziklere bakmayın. Sonuna kadar haklıyız.

Yapılan açıklama, 2011'deki şike için "bizim için olay kapandı" diyen tüpçünün açıklamasından hiçbir farkı yok.

Biz zaten biliyoruz, kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz.

Burda 3 anons yapılmış orda 2 anons, bak işte federasyon efendi olayı nasıl çözmüş! Değil mi burdaki federasyon savunucusu gerizekalı arkadaşım?

Recep ankaralı yaratığının ülker arenada yatırıp ırzına geçselerdi belki 3. anons gelebilirdi. Haksızlık ediyoruz evet, haklısınız.

Zaten bench kırıp, oyuncuları bozuk para yağmuruna abdi ipekçi'de tuttuk. Bunlar ülker arena'da olmadı.

Evet beyin yetmezliği çeken dangalak arkadaşım federasyon bizi ezdi.

Al bakalım, fenerin yaptığı açıklamayla bunu yanyana koy, birbirinin devamı olmalarına tek engel, fenerin açıklama mahalle kahvesi ağzıyla yazılmasıdır.

O federayonu haklı görüp, Başkan'ı eleştirenlere söylüyorum; Hala görmüyorsanız, bırakın forumu yazmayın. Zira sadece kafa açıyorsunuz.

Ünal Aysal tarihin en önemli kararını aldı. Zamanında Adnan Polat'tan nefret etmemize sebep olan veren hareketi yapmadı. Fark bu.

böyle bir ortamda yönetimi eleştirmek demek ben kuşum:crackegg: demektir bu olay mancini neden 3 5 2 oynatıyor çilek mi gelecek böcek mi gelecek mevzularından öte Galatasaray ın onur savaşıdır hiçbir gerçek gs lı böyle bir ortamda yönetimi eleştirme lüksüne sahip değildir eleştiriyorsa Galatasaray kültürü nedir ?Galatasaraylılık nedir? haberi yok demektir bunun ifade özgürlüğü ile alakası yoktur yönetimin transferde başarısız olması sportif başarısızlık ayrı bir konudur şu anki durum apayrı bir olaydır ne yapacaktı yönetim kedinin fareyle oynadığı gibi bizimle oynamalarına seyirci mi kalacaktı?

Yazıda katıldığım tek nokta niye bu kadar sustuğumuz.

2011'de çalınan şampiyonluğumuzun hesabının ne zaman sorulacağını hala bekliyorum.

Pislikler.Aldığımız kararın ne kadar haklı olduğu ortada

Ülke de ahlak seviyesi yerlerde. Cevap vermeye bile değmez.

Anlamazlar nasıl olsa.

BqaDcjRCAAARyCy.jpg

Geri
Üst Alt