TBF’den Galatasaray’a Çağrı!

Benim kupayla derdim yok.Adam kiskirtmayada niyetim yok.Ayni zamanda seninle veya yonetimle ayni fikirde olmak zorundada degilim.Modlar su konuyada bi baksa iyi olur.Bu konusma tarzini kendindr bulmanda senin onurun,haysiyetinin ne durumda oldugunu gosteriyor.O kadar aciz isler yapiliyorki yakinda konu acip hepinizin gozune sokmak lazim bunlari.

Bence önce senin bir yerlerini açıp oynanan kumpası görmen gerekir

Sana biçilen kurban rolünü,

kazanmak için her yolu deneyen zihniyeti

yapılan haksızlığı

Şikeyi, adaletsizliği,

BİAT etmeyi

ama sen diyorsan ki ben bunları göremiyorum dert etme

biz bir konu açıp bir yerlerine sokmasını da biliriz bunları...

Onurlu duruş böyle gösterilmez.Galatasaray,can güvenliğim yok.Hakem hataları,ceza gibi saçma nedenlerden maça çıkmamazlık yapmadı hiçbir zaman.Biz juventus buraya terör olaylarından dolayı gelmek istemezken gidip Almanya'da kenetlenmedik mi ?.Bu mu onurlu davranış,yoksa maça çıkmamak mı?Yazıklar olsun size!

Ünal Aysal yönetimi neden bu kadar zorunuza gidiyor? Sen şu yazdığın yazı ile benim gözümde Galatasaraylı olamazsın. Sen ya fenerbahçeli yani kuşsundur ya da sözde dünya lideri özde bir numaralı G.Saray düşmanının kıllarından birisindir. Söyleyin tayyip babanıza; İster demiröreni, ister turgay demireli, isterse de birbirlerini yaladıkları azizi salsın üzerimize... Tüm üzerimize oynadığı oyunlara rağmen Ünal Aysal yönetimini düşüremeyecek. Git söyle tayyip babana...

Ha bir de müslümanım diye geçiniyor ya heh işte madem öyle önce şike yapanların cezasının verilmesine engel olmasın. Sonra gitsin paraların sıfırlandığından emin olsun. Onun sonrasında tekrardan konuşuruz. Şimdi toz ol...

itlerin köpeklerin koydugu kurallarla haksızlıklarla mücade etmemiz içimizdeki GS lılara bile dert oluyor.bizim kendi taraftarımız böyle yaparsa şikeciler neler yapmaz.yönetim sonuna kadar haklıdır.aciz olan hukuk kurallarına uymayan bu tbf gidecektir.

Zirlama Turgay seni Fiba başkanlığına getiren galatasaraya büyük kazık Attın koltuğun tehlikeye mi girdi

Turgay ağlıyor tabi sessiz sedasız verecekti şerefsiz maçı fenere,veremedi ya acısı var şu an da.

BqaDcjRCAAARyCy.jpg

Buna iyi bakın, iyi idrak edin.

Aldığımız kararın en güzel sebebidir bu. İşte bu yüzden çıkmıyoruz o maça. Gerekirse de bu yüzden kapatmalıyız bu şubeyi.

Bunlar kadar "Futbol için adalet, eşitlik, iyileştime vs." istiyoruz diye bas bas bağıran mı var?

Niye bu kadar çok bağırıyorlar? Bu haykırışların altında yatan şey, duyulan suçluluk psikolojisi mi olabilir mi?

Turgay ağlıyormuş lan :D Mecaz sandım..

Ne kadar şikeci, it, kopuk varsa dünden beri zırlıyor. Bu bile kararın ne kadar isabetli olduğunun yeterli göstergesidir.

sene 1988, galatasaray basketbol takımının başına yeni bir koç geliyor. bakıyor ki kaptan turgay demirel, kendini herşeyin üstünde görüyor. çağırıyor kendisini antremanın ortasında, galatasaray'ın kaptanı herkesten çok çalışmak zorundadır diyor ve azarlıyor.. turgay demirel, efsane başkan ali uras'ın yeğeni, bu ilişkilerini kullanarak gidip koçu camiadaki önemli kişilere şikayet ediyor.. fakat şube koçun arkasında duruyor. bir hafta sonra fenerbahçe maçı var, ağır favori olmamıza rağmen maçı kaybediyoruz.. kaptan turgay uzak ara maçın en kötüsü, müsabaka sonu şube yöneticisi soyunma odasına gidiyor ve sebebini soruyor.. kaptan da, maçı kazanmak istemedim, eğer isteseydim zaten galatasaray kazanırdı diye cevaplıyor; şube yöneticisi susup odadan çıkıyor.. ertesi gün turgay demirel disiplin kuruluna verilip takımdan kovuluyor, galatasaray üyeligi de, ali uras'ın yeğeni olmasına rağmen alınıyor. o zamandan beri derdi var galatasaray ile ve bunu inkar etmiyor, kovulurken de bunu söylemiş zaten.."

(jfk - 30 nisan 2014 22:06)

sözlükte gördüm bide böyle bişey varmış turgay la ilgili ben bunu bilmiyodum bak.nerdeyse 30 sene geçmiş nasıl koyduysak anca ağlatmışız şimdi demekki.

Hahahha ağlıyor adam :D Adamı böyle ağlatırlar şerefsiz haysiyetsiz herifler...

Bu takım seyircisiz maçta Aslanlar gibi çakıp bıraktı şikecileri.. Biz niye ceza aldık lan o zaman şikeci şeref yoksunları sizi!!!

Geri
Üst Alt