TBF’den Galatasaray’a Çağrı!

sen ikinci maçı elimizden alıp bu şerefsizlere veren hakemi baş hakem olarak ata, en az iki maç seyircisiz oynama cezası alması gereken bu şikeci pisliklere ödül gibi para cezası ver, sonra da otur ağla maça neden çıkmıyorlar diye

Bakıyorum da bazı forum üyesi arkadaşlar kuşlardan ve tfb den daha fazla Aysal düşmanı olmuşlar. Adamlar kalkmış bizim başkan suçlu kuşlar ve tfb masum muamelesi yapıyor bizde böyle taraftar varken düşmana ne hacet.

''Yunanistan'da yaşanan olaylar burda olmuyor. Güvenlik ihmali Ü.Arenada söz konusu olamaz''

ULAN DİNGİL BİZ NIYE CEZA ALDIK O ZAMAN!!!

İşine gelince geçmiş dosyalar konu oldu tabii.

Ulan onun bunun çocukları, yaptığınız çifte standarda kılıf aramışsınız resmen.

İtiraz etsek maçtan önce sonuçlanmayacağı da bariz.

Kumpas kurulmuş işte

Her zamanki gibi bizi güzelce kurban et

sonra da istediğin kadar itiraz et neyi değiştirecek ki onların sevincine sevinç katmaktan başka

15 senedir Galatasaray Kadıköy'de nasıl kaybediyor sanıyorsunuz

Bakın size şunu göstereyim arkadaşlar bugüne kadar böyle bir olay olmadı olmazda diyorlar demi bunlar kim biri bana söyler mi ????

[media]https://www.youtube.com/watch?v=cKF9FgoXLqI[/media]

Turgay Demirel NTVspor'a ağlıyor resmen ne ceza verirseniz verin kimse o maça çıkmıcaktır.

@Berkant Yasa aynı andamı düşünürüz aynı şeyleri :D

ntvsporda hincal uluç tam federasyona laf edince hoop yayini kesiyorlar.

Antrenmandan sonra toplantı varmış ve EL lisans iptali tehlikesi yüzünden maça çıkacağımızı söylüyor adamspor.com

satılmışsınız,ipleriniz başkasının elinde...fenerbahçe ve şikeci başkanı 4.maç sonunda açıklamalar yaparken aynı zamanda milli takım hocası ergin atamana icabına bakarız tarzı tehditler savururken niye açıklama yapmadınız lan ! ceza bile vermediniz... bu açıklama uşaklık belgesidir a dostlar,artık fenerle birlikte kutlarsınız şampiyonluğu alın bütün kupalar sizin olsun be...

Karardan geri adım atarsa yönetim rezil oluruz adam olsunlar .

Haberler çıkmaya başladı zaten umarım yalandır kepazelik olur bu .

Yıllar sonra ilk defa bir Galatasaray yönetimi posta koydu onunda içine etmeyin.

TBF ve Şikebahçe'yi haklı görenler, ben Galatasaraylıyım diyerek Galatasaray'ın adını kirletmesin.

Ergin Ataman: Biz bütün olarak yönetimin ve aldığı kararın arkasındayız, TBF geri adım atarsa yönetiminde atacağını düşünüyorum.

Karardan geri adım atarsa yönetim rezil oluruz adam olsunlar .

Haberler çıkmaya başladı zaten umarım yalandır kepazelik olur bu .

Yıllar sonra ilk defa bir Galatasaray yönetimi posta koydu onunda içine etmeyin.

Böyle bir şey söz konusu olamaz

yönetim böyle bir şey yaparsa kendi ipini çeker

1 dakika o koltukta oturamaz

Geri
Üst Alt