TBF'nin Yeni Başkanı Hidayet Türkoğlu!

Cok yakisiksiz yorumlar yapiliyor, bu nedir boyle ? Adamin daha baskanliga secilmisligi bugun , hangi aksiyonunu begenmediniz ? Turkiyede yarin ardalarin ,bugun terimlerin onemli yerlerde olmasi nasil normalse Turkoglu da bunu hakediyor, ulkemizin en tepe basketbol markasidir bu adam

Siyasetle ic ice olmanin kotu olduguna da inanmiyorum , yani bu gorevi yapamayacak birine peskes cekilmedigi surece ne var siyasilerle iyi iliski icinde olunmasinda ?

Biz neden surekli ona kavga acalim , bunla cepheleselim derdindeyiz ki . Bu ulkenin buyuk kisminin destek verdigi siyasi otoriteyle kavga etmek yerine iyi geciniyor bu adamlar , sonucunda hangi zarar var ona bakalim

G.Sarayimiza bir zarar mi veriyor ,tamam karsisinda duralim . Ama daha bismillah ilk gunden bu nasil bir bakis acisi

Ayni seyler Polata soylendi, Dursuna da soyleniyor . Ne kadar uzlasmaciliktan uzak gider kulturunu seven bir toplumuz biz boyle

Sizin gibi insanlarin Galatasaray'imizi menfaatsiz sevdigine inanmiyoruz, liselilerin cogu sizin gibi ''yalakalik'' pesinde kosan, Galatasaray'imizin ismini kirleten kisilersiniz.

Şikeciler bütçelerini bu seviyelerde tuttuğu sürece yabancı sayısında azalma olmaz ama onlar bütçe düşürme kararı alırlarsa yabancı sayısı 4'e düşer.

Fikirlerini onemsedigimi umursadigimi dusunuyor musun ? Kaale alinmiyor bunlar malesef . Enerjinizi klube harcayin faydali olun maca gidin . Bu konular sizi asar

Hidayeti onaylamak ve Galatasarayli olmak ayni insanda bulunamayacak kadar siradisidir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fikirlerini onemsedigimi umursadigimi dusunuyor musun ? Kaale alinmiyor bunlar malesef . Enerjinizi klube harcayin faydali olun maca gidin . Bu konular sizi asar

sen necisin kulübe faydalı olalım 3 sene üyelik bekliyoruz hala elin bjk lisi Gk girebiliyor liseden mezun olduğu için bizi bir türlü almıyorlar

sen necisin kulübe faydalı olalım 3 sene üyelik bekliyoruz hala elin bjk lisi Gk girebiliyor liseden mezun olduğu için bizi bir türlü almıyorlar

bjk li olabilir ama dedigin gibi lise kontenjanindan giriyordur , disaridan uyeliklerde soyada bakarlar ,mali portreye bakarlar , liyakata bakarlar .. abi kardes isleri lobicilik de vardir.

bjk li olabilir ama dedigin gibi lise kontenjanindan giriyordur , disaridan uyeliklerde soyada bakarlar ,mali portreye bakarlar , liyakata bakarlar .. abi kardes isleri lobicilik de vardir.

sen şuna açıklık getir adamın olmassa istersen oxford bitir ağızında geveleme

hayir , kabul etmiyorum bunu , daha once bir baska baslikta da yazmistim , tek gerekli olan sey "seni neden alalim" sorusuna verilecek doygun bir cevaptir.

bu da "ben Galatasarayliyim !" demekten otesi olmasi lazim , cunku soyleyen bir uzay kadar adam var ... bahsettigin gibi bir okuldan mezun olduysan elbette liselilerden de once buyur ederler

zengin bir soyadin varsa , medyatiksen , dedigin gibi adamin varsa girersin zaten sorun cikmaz ki ..... buradaki kistas halktan herhangi alelade bir adamin alinmamasi .. yoksa belirli bir yonuyle farkli , ozel kisiler zaten giriyor , rakamlar 17 binlere geldi gecen kongrede gordum

giren giriyor yani

Bu ülkede Hidayet'ten daha yeterli, bilgili ve tecrübeli kim basketbol konusunda? Yanında ikinci bir aday olmaması normal, olması abesle iştigal.

uzun adamlar başkanlık yarışında ilki kazandı..

çok perfectsin ülkem..

hayir , kabul etmiyorum bunu , daha once bir baska baslikta da yazmistim , tek gerekli olan sey "seni neden alalim" sorusuna verilecek doygun bir cevaptir.

bu da "ben Galatasarayliyim !" demekten otesi olmasi lazim , cunku soyleyen bir uzay kadar adam var ... bahsettigin gibi bir okuldan mezun olduysan elbette liselilerden de once buyur ederler

zengin bir soyadin varsa , medyatiksen , dedigin gibi adamin varsa girersin zaten sorun cikmaz ki ..... buradaki kistas halktan herhangi alelade bir adamin alinmamasi .. yoksa belirli bir yonuyle farkli , ozel kisiler zaten giriyor , rakamlar 17 binlere geldi gecen kongrede gordum

giren giriyor yani

Kardeşim dışardan üye alımları %3
Ve referans(adamın olucak) 2 kişi özelliği 5 yıl Gk üye olması lazım
öyle şeylere bakılmıyor emin ol bu konuda çok bilgim var çünkü 3 senedir uğraşıyorum

Tüzük kurallarını adamlarına göre değiştiren iş bilmez adamları yönetici konumuna getirirsen 2 ileri 2 geri başka birşey olmaz

KONU DIŞI:

Sinan Ağabey(Bey) çok açık soracağım sizi aşar demende ki sebep nedir. (Alt metin: Bizi aşmaz sizi aşar.)

Şahsınıza yapılan uslup bakımından doğru olmayan yorumlar oluyor ancak bu da resmen bunun kibarcasıdır.

Kendinizi birilerinden üstün görüp bunu bastıramadığınızın resmidir.

Açıkçası kulüp üyesi olmanızın, yaşadığınızın hayatın standartlarının yüksek olmasının pek bir önemi yok veya bu sizi söz sahibi/otorite yapmaz bir konuda.

Cevap verdiğiniz mesajda da o mana da bir siz biz var o da yanlış.

KONU İLE İLGİLİ:

Hidayet'e karşı bilenmekte millet haklı. Zira bilendikleri kendi kişiliği değil kuşaktan kuşağa aktarılan zihniyettir. Turgay Demirel'den bu yana siyasi iradenin gölgesinde giden Türk basketbolunun devamı niteliğindedir. Birilerine yakın durmaktır. Yakın durduğu birilerinin kuklası olmaktır. Bağımsızlığa önem veren biri olarak da bunu kabul edemem. Aramızda bir fark varsa bu sizin veya benim sosyal statüm değil bu konuda ki fikir farkıdır.

Bu ülkede Hidayet'ten daha yeterli, bilgili ve tecrübeli kim basketbol konusunda? Yanında ikinci bir aday olmaması normal, olması abesle iştigal.

Bilgi ayrı yönetmek veya eğitmek ayrı iştir.

Her iyi bilen iyi yönetici veya eğitmen olamaz. Hidayet kendi hür iradesi ile karar alabilecek çapta olsa varsa bir yeteneği ve adaleti gösterir derdim. Ama şu şartlarda gelen bir adam en fazla DEMİÖREN olur.

Alpay ,Hidayet konusunda biri oyle der oteki boyle, ben inaniyor guveniyorum , ama turgayin korkak ,harunun piyon oldugunu burada defalarca GS ye yapilan haksizliklarda yazdim zaten

Diger ilk yazdigin konuda ise , koordinator olarak burada benim gayet normal mesajlarima bile bazi kisilerin saldiri dolu alintilarini goruyor olmalisin . Daha demin moderator payesi verdiginiz kadrodan biri benden alinti yapip sus mus yazmis . Kusura bakmayin da bu tip uzerine gelinen insan da kufursuz ve kurallari asindirmadan kendini boyle gundeme getirir

Beni bu konuda elestiriyorsan ,elestiriye eyvallah da, her mesajimda konuyla alakasiz sekilde benden alinti yapip da saldiran kisilere de konu icinde bir alinti yapip "ne niyetle bunlari yaziyorsun , senin derdin konusulan konu mu sinan mi" demen beklenir .

Sonra Galatasaray neden iyi yönetilemiyor falan filan... Böyle üyeleri olan bir kulübün bu günlere gelmesi bile mucize.

Konu ile ilgili bir alıntı yaptığımı düşünüyorum. Genelde de öyle yapmışımdır. Konu da ilgi odağı olan kişi genelde siz olduğunuz için de olumlu veya eleştirel alıntı almanız da normal . Az önce ki mesajımda ben o şu an ismi aklımda olmayan isimleri de eklediğimi düşünüyorum.

Memnun kalmadığınız zaman raporlayarak yardım edebilirsiniz. Zira 1 kişiye 20 kişi karşı çıkıyorsa önce olayı, altında yatan sebebi inceleyip uslup bakımından sıkıntılı ne varsa sonra da ona göre pozisyon almak lazım.

Uslüp ile ilgili çok sayıda eleştirim olmuştur geçmişte. Ama Türk milleti genel olarak çabuk gaz alıp çabuk söner. Buna müdahele edildiğinde de ya küser ya da çemkirir. Açıkçası buna kafa yormaktan yoruldum ve artık kendim bir özel çaba harcamıyorum. Rahatsız olan herkes bize ulaştırır ondan sonra düşünürüz.

Bir de tebrik etmişiz. Allah belanı versin Dursun Özbek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alpay beni konusmayalim , vallahi baydim artik sinan mubabbetinden

Uyelik konusu bu klubun en cok tartisilan konusu ama inanin bana genel kurulda bu bir konu bile degil . Ben karnimdan konusmuyorum , size gercekleri iletiyorum ,bu yuzden bana kizmaniz asiri yersiz , zaten umrumda da degil

Burasi bir genel kurul , buradaki insanlar pek tabi ki kimleri bunyelerine dahil edip etmeme kurallarini duzenlemekte hak sahibiler. Adam varlikli, guclu veya iste bilinen kisileri almak istiyorum diyor , bir sey diyemezsin ki buna . yani dersin ,elestirirsin ama bir sey degismez

Bunu cok kereler soyledim , Polat zamaninda tuzukte bazi degisiklikler yapilmak istendi , ben de o gruptaydim ,biraz calismalar yapildi ,mesela uyeligin tum kisilere ayni ucretle olmasi yonunde bir caba vardi . Liseliye 600 lira , disaridan gelene 10 bin . Boyle sey mi olur dedik . Dedik de dedigimizle kaldik.

bugun benim kendi arkadaslarimdan ,senelerdir gorustugum insanlardan soran oluyor , imzalar misin formu diye , imzalarim elbette ama almiyorlar. Adamlar secme kriterini belirlemisler , istemiyor adam ozelliksiz adam almayi

Nereden baksan tutarsızlık nereden baksan rezillik.

1. Maddi Manevi diyerek primciliği milli takıma taşıyan

2. Kariyerinde doping yapmış

3. Yönetsel tecrübesi Cumhurbaşkanlığı başbanışmanlığı ile sınırlı

4. Konuşma ve hitabet yeteneği olmayan

5. Seçilme değil atanma usulü ile başa gelen

6. Sporcu değil sadece bir kesimin sporcusu olmayı seçmiş

birini desteklemek nereden baksan tutarsızlık, böyle birini basketbolun en üst mercisine reva görmek de rezilliktir.

Geri
Üst Alt