TBL 14/15 Sezonu H:10 | Trabzonspor MP 72-70 Galatasaray LH | M.S | 13 Aralık

Geçmiş olsun. Bu takımdan bu haliyle ne köy olur ne kasaba.. Yönetime de sevgilerimi yolluyorum. Onlar anlar!

maçı yine alıyorduk şaka maka.

neyse, kimseye bir şey diyemiyorum.kulübün koordinatörü her gün bas bas bağırıyor, isteyen gidebilir, hepsi serbest diye.50 kere aynı şeyi söyledi adam ya.

bu kadroyla mahalle maci bize alamayiz kolay kolay, yenilgi üstüne yenilgi geliyor.. acilen oyuncularin maaslari yatirilmali ve transfer yapilmali!

yönetim hala izlesin gitsin tarıga pandeve cemalıye milyonları saçsın liv hospitala zaten diyecek laf yok !

İyi bir sponspor bulamazsak takım seneye çok küçülecek.Takım dağılır durum bunu gösteriyor.

Micov'un eli iyi durumda degil. Pocius ortalama birşey oynuyor. Erceg leyla gibi. 35 yaşinda adam 1 başina maçmi alsin. Dogru dürüst delici guard alin da dinlendirin şu adami. Yoksa birakin gitsin.

Bu şerefsiz liv hospitalin adını hâlâ niye taşıyoruz? Heriflerin para verdiği yok salak gibi reklamlarını yapıyoruz üç kuruş paraya. İşporta tezgâhı yönetemeyecek adamlar Galatasarayı yönetiyor. Allah'ım ne günlere kaldık!

Geçen sezon final maçına çıkmadıktan sonra kulübü ligden çekeceklerdi. Çünkü o kararı verdikten sonra bunu yapmak bir gereklilik arz ediyordu. Ama yapmadılar ve 17 Haziran duruşunu baltaladılar. Bir anlam ifade etmedi yani o maçtan çekilmek. Ve üstüne bugünkü rezillikleri göz göre göre yaşatıyorlar herkese. Yazıklar olsun.

Galatasaray Cafe Crown zamanlarının da gerisine dönmüş olduk. Helal olsun herkese.

Hadi saha dışı problemler var, anladık
Ama bir maç oynanıyor
Arroyo, Young vb kendince elinden geleni yapıyor
Ya Ergin Ataman'ın bu sezon ki vurdumduymalığına ne diyelim?
Son çeyrek Trabzon geriden geldi, o ivmeyle göstere göstere öne geçip farkı 5 'e çıkardı
Ergin hoca yine her zamanki gibi rakip serisini hepimiz gib izledi..
Can sıkıcı bir durum haline gelmeye başladı bu durum

Hadi saha dışı problemler var, anladık
Ama bir maç oynanıyor
Arroyo, Young vb kendince elinden geleni yapıyor
Ya Ergin Ataman'ın bu sezon ki vurdumduymalığına ne diyelim?
Son çeyrek Trabzon geriden geldi, o ivmeyle göstere göstere öne geçip farkı 5 'e çıkardı
Ergin hoca yine her zamanki gibi rakip serisini hepimiz gib izledi..
Can sıkıcı bir durum haline gelmeye başladı bu durum
Hocaya oyunculara söyleyecek tek kelime yok bence

Gelen vuruyor giden vuruyor bu aralar ölü toprağı mı serpildi üzerimize anlamadık gitti.

Maçın analizini falan hocanın yapmasına gerek yok. Devamlı aynı şekilde sayı yedik. Onlardan birini seçsin onu defalarca göstersin. Bizim bu takımla başarılı olabilmemiz için basketbola ofsayt kuralını getirmemiz lazım. Başka türlü içeri topsuz giren oyuncuları engelleyemeyiz.
Bir de Erceg in 1.2 miyon euro seneliğe oynadığını hatırladıkça tansiyonum çıkıyor.

Izlemiyorum bile artık maçları. Sonucu da şimdi gördüm. Emeği geçenlerin ta .......

Şubenin bu hale gelmesinin sebebi Kadın takımı için 2.5 aydır skorer alamayan, Erkek takımı için para vermeyen sponsorun reklamını yapanlar değilmiş dün öğrendim bunu. Ne diyelim Ekrem hoca, Ergin hoca ve oyunculara yazıklar olsun o zaman(!)

Geri
Üst Alt