TBL 14/15 Sezonu H:10 | Trabzonspor MP 72-70 Galatasaray LH | M.S | 13 Aralık

Bu Erceg'in pota altindan sayi atamama gibi bir huyu var. Bizim en büyük sorunumuz kisa savunmasidir.

Amaç EuroCup olacaktır zaten. Seyircisiz maçta Olympiakos gibi bir takımı yenemeyiz. Hem yensek bile çıkamama gibi bir durumumuz da var diğer maçın sonuçlarına göre. Eurocup'a gidersek en kötü F8 yaparız.

Eurocup'ta F8 yapsak ne olacak ki? Hem sponsor hem oyuncu açısından hiç bir çekiciliği yok.Bize hiçbir şey kazandırmayacak.Lig benim için çok daha önemli ama orada da mücadelemiz üçüncülük için olacak.

Eurocup'ta F8 yapsak ne olacak ki? Hem sponsor hem oyuncu açısından hiç bir çekiciliği yok.Bize hiçbir şey kazandırmayacak.Lig benim için çok daha önemli ama orada da mücadelemiz üçüncülük için olacak.

Eurocup şampiyonlugu seni Eurolige direk götürüyor diye biliyorum. Valencia böyle geldi Eurolige galiba emin degilim.

Eurocup şampiyonlugu seni Eurolige direk götürüyor diye biliyorum. Valencia böyle geldi Eurolige galiba emin degilim.

Evet şampiyon Euroleagu'e direkt gidiyor.Ama 8 kişiyle nasıl olacak ki? Transfer şart da, para olsa oyuncuların paraları ödenecek.İşi çok zor Ergin Hoca'nın.

En kötü F8 yaparız dedim zaten. Yani sadece ismimiz yeter. Biraz zorlarsak kupayı bile alabiliriz. EuroCup şampiyonları B Lisansı ile direkt Euroleague'ye gidiyor. Hem ayrıca erkek basketbolda Avrupa Kupamız yok. EuroChallange de olsa EuroCup da olsa bir Avrupa Kupası kötü mü durur müzede ?

Micov bomboş potayi tutturamiyor. Daha düzelmemiş. normalde o pozisyonlari atardi.

Ercegin büyük ihtimalle son maci o yüzden isteksiz

Bu Young iyi oyuncu. Biz bu adama top indiremiyoruz.

Ooooo Patric! Haydi bastır Patric! Ölümüne Patric! Patric Young Young Young! Patric Young Young Young!

bu mutsuz suratlarla adamların basket oynaması da zor-seyircinin oyuncuların bu ifadelerini görüpte izlemesi de ayrı bi acı bişey,arroyo-sinan-young hariç hırslı adam yok parkede,erzege parantez açım eğerki yerine şimdiden adam düşünüyosa hemen real-meal neyse gönderilip yerine 1/10 yetenekte adam alınsın,böyle boşvermiş adamı ben takımda izlemek istemiyorum tek başına young savunma yapıyor.

Son düzenleme:
O değil de TS'nin yabancı kısaları tam bir fiyasko. Bizde olsalardı intihar ederdim.

Geri
Üst Alt