- 6 Eylül 2014
- 94.102
- 64.895
- 4.608
Bu Erceg'in pota altindan sayi atamama gibi bir huyu var. Bizim en büyük sorunumuz kisa savunmasidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amaç EuroCup olacaktır zaten. Seyircisiz maçta Olympiakos gibi bir takımı yenemeyiz. Hem yensek bile çıkamama gibi bir durumumuz da var diğer maçın sonuçlarına göre. Eurocup'a gidersek en kötü F8 yaparız.
Eurocup'ta F8 yapsak ne olacak ki? Hem sponsor hem oyuncu açısından hiç bir çekiciliği yok.Bize hiçbir şey kazandırmayacak.Lig benim için çok daha önemli ama orada da mücadelemiz üçüncülük için olacak.
Eurocup şampiyonlugu seni Eurolige direk götürüyor diye biliyorum. Valencia böyle geldi Eurolige galiba emin degilim.
Eurocup'ta F8 yapsak ne olacak ki? Hem sponsor hem oyuncu açısından hiç bir çekiciliği yok.Bize hiçbir şey kazandırmayacak.Lig benim için çok daha önemli ama orada da mücadelemiz üçüncülük için olacak.
Evet şampiyon Euroleagu'e direkt gidiyor.Ama 8 kişiyle nasıl olacak ki? Transfer şart da, para olsa oyuncuların paraları ödenecek.İşi çok zor Ergin Hoca'nın.