TBL 14/15 Sezonu H:14 | Galatasaray 81-84 İstanbul BŞB | MS | 3 Ocak

Bize karşı oynayan show yapıyor geçmiş olsun.

Adamlar resmen tecavüz ediyor.

Şu an resmen Balçova'ya döndük. Atılan her şut sayı. Biz 5-6 şuttan 1 kez ancak sayı bulurken onların her şutu sayı

Micov'a taktı kafayı , en iyi olduğu zamanda Pocius'u oynatmamak nedir. Savunma yapamıyoruz Carter'ı da almıyor. Bazen Ergin Ataman kadroda aşırı derecede ısrar ediyor anlaşılır gibi değil.

ibbyide yenemiyorsak ataman konusunda bişeyler yapılmalı..zaten sene başından beri isteksiz.

Ergin Ataman istifa etmeli şu maçtan sonra.

Biri bana bu maç için Micov'un yapıp da Pocius'un yapamadığı şeyi söylesin. Lütfen söyleyin ben Ergin Ataman'ın bu tercihini anlayamıyorum.

Savunmadan bahsedilecek durum yok. Çünkü ortada konuşulacak bir savunma yok..

Yazıklar olsun, büyük rezalet. Hakikaten ayıp ya, insan kendinden utanır biraz.

Ergin Ataman artık gitsin daha fazla batırmadan. Bu nedir yahu? Bir insan hiç mi mola almayı düşünmez. Bu kadar kibirli katır gibi inatçı birini görmedim.

yenilgi serimiz 5 maç oldu..hakketten yazıklar olsun..bu takım bu kadar mı kötü ya..

Ne mola alıyor ne boş ikilik kaçıran Micov'dan vazgeçiyor. En iyi olduğu zamanda Pocius'u tam 15 dakika oynatmıyor. Savunma yapacak adam lazım Carter'ı oynatmıyor , Young'ı almak içinde bekliyor. Bu maçı kaybedersek mağlubiyet bence koça yazar.

Geri
Üst Alt