TBL 14/15 Sezonu H:14 | Galatasaray 81-84 İstanbul BŞB | MS | 3 Ocak

Playoff oynarız o konuda sıkıntı yok ama ilk turda eleniriz bu takımla.

Zalgris maçı esnasında da söylemiştim, bu takımın sorunu oyuncu eksikliği falan değil, basbaya idari yetersizlik.

Ataman olayı ciddi şekilde düşünülmeli artık.Hoca dağılmış durumda.Hoca daha fazla zarar vermeden git artık.Güzel günler aklımızda kalsın

Ergin Ataman'ın kredisi var. İstifa istemiyorum ama vurdumduymazlığa da bir son vermelidir.Bir sözde yöneticilerimize adam gibi Pivot ve Arroyo'yu yedekleyecek bir PG gereklidir.

Benim anlamadigim Pocius 1. yari böyle yüzdeli oynarken neden 2. yari dogru dürüst oynamadi.

25te 15 3 lük atmişlar. yüzde 60 la oynamişlar. Hep boş mu attilar bilmiyorum.

3 yeni gelen yabancisi 47 sayi atmiş. Bizde Micov sayi atmamiş.

koçun isteksiz tavrı sene başında beri var.geçen sene sürekli oyunun içinde olan koç bu sene tabri caizse kıçını kaladırmadan izliyor maçları ...

Yahu ne transferi yeter artık. Ergin Ataman adam gibi defans yaptırtsın aldırdığı oyunculara. Sene başında hangi akılla gidip Jawai Vuyukas'ı aldırıyor ondan sonra da bunları yollatıpyerine yenilerini aldırtaya çalışıyor. Her yıl 2 tane farklı takım kuruyoruz. Maddi durumumuz zaten ortada. Sene başında doğru kadro kuramıyorsa efese ülkere gitsin. Bizde sokağa atılacak para yok. Onun haricinde bugün maçta Pocius iyiyken Micov'u oynattı. Gerekli yerde yine mola almadı. Ergin Ataman2ı insan olarak bende severdim ama artık kredisi falan kalmadı. Bu gidişle takımdan ayrılacağı gün arkasına teneke bağlayacağız.

16 sayilik farki kapata bilen bir takim yeniliyorsa suc motivasyondan arayacaksin.
lay lay lom havasi ile oynayarak kazaniriz havasini sergilersen böyle cezayi keserler sana.

Ataman oyuncuların sorumsuzluğunu ve rakibi küçümsemesini eleştirdi. GS kariyerimdeki en ağır yenilgi bu oldu dedi. Takımı 3 gün kampa alacakmış, günde 3 idmanla perşembe günkü Real maçına hazırlanacakmışız.

Ergin Ataman: "Perşembe Real Madrid maçına gidinceye kadar kampta kalacağız ve günde 3 idman yapacağız. Bu oyunun bir cezası olmalı."
Ergin Ataman:"Takımımın ilk kez bu kadar sorumsuzca, rakibi küçümseyerek, basketbolun hiç bir doğrusunu yapmadığını gördüm!"

Ataman oyuncuların sorumsuzluğunu ve rakibi küçümsemesini eleştirdi. GS kariyerimdeki en ağır yenilgi bu oldu dedi. Takımı 3 gün kampa alacakmış, günde 3 idmanla perşembe günkü Real maçına hazırlanacakmışız.

güzel iyi konuşuyorda birazda sahada görsek..

Pocius geldiğinden beri en iyi oyununu oynuyor ama 4. periyotta 4:45 kalana kadar oynatmıyor kendisini. Yerine bu 15 dakika oynayan adam ise Micov , boş ikilik kaçırıyor , savunma da yapamıyor. En iyi savunma yaptığımız zamanlarda hep katkısı olan Carter'ı da aynı şekilde ikinci yarı bekletiyor. Young'ı da son periyotta geç alıyor. Şu Micov sevdasından vazgeçmesi lazım. Hiçbir katkısı yok onun yerine en kötü haliyle Gordon gelsin çok daha fazla şey katar.

Oyuncu grubunun maç seçtiği çok bariz. Ergin Ataman'a hiç girmiyorum zaten. Tamam Euroleague'de birbirinden gereksiz 10 tane maç oynandı ve bu saçma sistem yerel ligide etkiledi. Fakat oyuncular ve teknik ekip 2015'in dünyasında hiç bir siteye girip puan durumunda kaçıncı olduğumuza bakmadı mı? Bu mağlubiyetle beraber 7/7 olduk ve daha ilk devrenin sonunda playoff sınırı dışında kalma durumumuz olacak.

Şimdi basın toplantısında koç bu hafta sert geçecek ve gerekli tedbirleri alacaz demiş. Yahu fark açılana kadar mola almayan, kötü günündeki Micov'da ısrar edip ilk yarı lehimize fark yaratan Pocius'u benche hapseden oyuncu grubu mu? Neyin tedbirini alıyorsun koç ! Saçma sapan tercihler yapmasan belki farklı kazanan biz olacaktık bugün. Farkındalığını sadece günde 3 idman yaparak hissettireceksen bırak lig maçlarında saha kenarında sen olma, yardımcıların idare etsin. Sen kötüye giden bir maça müdahale etmezsen oyuncundan nasıl full disiplin bekleyebilirsinki?

Takımın sahadaki görüntüsü bir nevi hocasının aynasıdır. Kendisinin ne kadar vurdum duymaz olduğunu görüyoruz sene başından beri.

Pocius bugün iyi durumdaydi. Sen onu 2. yari oynatmadin hoca 16 sayidan geri döndün ama 3. periyot maçi bizim gibi izledin.

13 14 ve 15 . sirada olanlar bizi yendi.

Ergin Ataman yine açıklamalarında aklınca taraftara yaranmaya çalışmış :) Kendisi önce neden Pocius'u oynatamadığını, neden molaları zamanında almadığını, neden her maç sahada ölü gibi durduğunu açıklasın. Her suçu oyuncularına atmayı bıraksın.

İstersen 24 saat antreman yaptır bu maçı oyuncular kaybetmedi ki hocam. Asıl senin oturup bazı şeyleri düşünmen lazım. Tribünde ki herhangi biri koç olsa bu maç kaybedilmezdi.

Salonu doldurmayan taraftarda en az Ergin Ataman kadar suçludur. Fener maçı olduğu zaman mı bu takım desteklenir? Malesef ligi oyuncu ve koç kadar taraftarda küçümsüyor.

Geri
Üst Alt