TBVL 2. Hafta | Galatasaray Daikin 0-3 Fenerbahçe Grundig | M.S | 1 Kasım

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
B1SeddfIIAAqnj1.jpg

Bayan voleybol takımımız yarın saat 17:30'da fenerbahçe grundig ile karşılaşacak.

GSC olarak takımımıza başarılar diliyoruz.

Bir de unutmadan yarın #BurhanFelekteTribünVar. İmkanı olan herkes Burhan Felek'te olsun.

3-1 kaybedeceğimizi düşünüyorum. Montano oynayacakmış Fb'de sanırım. Kim-Montano-Richards yabancıları ile oynarlar büyük ihtimalle. İyi servis atan bir takımız ama hücum gücümüz düşük bir de manşetler yine sıkıntılı. Ama Fb'de de Richards çok kötü, Montano'nun nasıl döneceği belirsiz. Hiç umutlanmadan izleyeceğim bu sebeplerden ötürü.

3-1 kaybedeceğimizi düşünüyorum. Montano oynayacakmış Fb'de sanırım. Kim-Montano-Richards yabancıları ile oynarlar büyük ihtimalle. İyi servis atan bir takımız ama hücum gücümüz düşük bir de manşetler yine sıkıntılı. Ama Fb'de de Richards çok kötü, Montano'nun nasıl döneceği belirsiz. Hiç umutlanmadan izleyeceğim bu sebeplerden ötürü.

Takımda Nihan dışında tecrübeli bir yerli yok. O da libero zaten. Toplam 3 yabancımız var. Bunların 3'ü de smaçör. Orta oyuncuda çok ciddi sıkıntılar yaşayacağız gibi duruyor FB maçında. Onlarda da Leo-Kim-Richards üçlüsü bekliyorum. Leo'nun oynaması işimize gelir. Çünkü bir pasör için oldukça kısa , bloklarda etkili değil. Ben takıma güveniyorum inşallah galibiyetle ayrılacağız.

Takımda Nihan dışında tecrübeli bir yerli yok. O da libero zaten. Toplam 3 yabancımız var. Bunların 3'ü de smaçör. Orta oyuncuda çok ciddi sıkıntılar yaşayacağız gibi duruyor FB maçında. Onlarda da Leo-Kim-Richards üçlüsü bekliyorum. Leo'nun oynaması işimize gelir. Çünkü bir pasör için oldukça kısa , bloklarda etkili değil. Ben takıma güveniyorum inşallah galibiyetle ayrılacağız.
Açıkçası benımde biraz umudum var. Ama kadro kalitesine bakınca umutlanmak istemiyorm. Orta oyuncu olarak Aslı iyi aslında ama Melis iyi değil pek. Eğer çok iyi servis atarsak şansımız olabilir. Şu an ligin en iyi servis atan takımı biziz çünkü.

Açıkçası benımde biraz umudum var. Ama kadro kalitesine bakınca umutlanmak istemiyorm. Orta oyuncu olarak Aslı iyi aslında ama Melis iyi değil pek. Eğer çok iyi servis atarsak şansımız olabilir. Şu an ligin en iyi servis atan takımı biziz çünkü.

Yerli olarak Vakıfbank'tan , Eczacı'dan 1-2 tane iyi yerli kapmak lazımdı aslında , Bosetti yerine de pasör çaprazı Brakoceviç'i alsaydık çok daha iyi takım olurduk.

Yerli olarak Vakıfbank'tan , Eczacı'dan 1-2 tane iyi yerli kapmak lazımdı aslında , Bosetti yerine de pasör çaprazı Brakoceviç'i alsaydık çok daha iyi takım olurduk.

Benim gelmesini istediğim tek yerli Gözde. Gerisi boş. Zaten Neslihan Esra Gülden falan voleybolu bırakacaklar artık. Brakocevic düşüşe geçen bir oyuncu. Vakıfbank onu bu yüzden yolladı. Zaten milli takımında 17 yaşındaki kız kesti onu. Bir de Bosetti yerine Brakocevic'i nasıl alacaksın? Biri çapraz diğeri smaçör.

Benim gelmesini istediğim tek yerli Gözde. Gerisi boş. Zaten Neslihan Esra Gülden falan voleybolu bırakacaklar artık. Brakocevic düşüşe geçen bir oyuncu. Vakıfbank onu bu yüzden yolladı. Zaten milli takımında 17 yaşındaki kız kesti onu. Bir de Bosetti yerine Brakocevic'i nasıl alacaksın? Biri çapraz diğeri smaçör.

İşte o yüzden istiyorum ya. Takımda pasör çaprazı yok ama 3 tane yabancı smaçör var. Brakoceviç'in ölüsü yeter.

Hayır mükemmel. O yüzdeyle top öldürse zaten her maçı kazanırız. Ama tabi bu pek mümkün değil. %40-50 arası idealdir genelde.

Ben de ironi yaptım zaten kötü bir yüzde değil hatta oldukça yüksek bir yüzde. Ben de zaten Centoni ve diğer Hollandalı smaçör gitsin demedim Bosetti gitsin dedim.

İlk sette ikinci teknik mola sonucu : GSD 10 - FBG 16 ..

Maçı D-Smart veriyor meraklısına.

Manşet alamıyoruz sanırım. Canlı skordan baktığımda Kim 3 kere üst üste ace aldı. Bu şekilde kazanmak zaten mümkün değil.

Kapatın şu gereksiz şubeleri ya. Her sene en az 2 kere fenere yenilince mutlu mu oluyorsunuz ?

Bu sube ne ise yarar?Ligi alamaz,kupa alamaz.Bari Feneri yen onu da yapamiyor.Olmuyorsa zorlamayin kapatin gitsin.Derbi disinda seyirci de gelmiyor.

27-25 kaybettik seti. Manşette çok sorun yaşıyoruz. Ayrıca iyi oyuncular alamayacaksak bence de kapatsınlar. Ona buna yenilmekten bıktım şhsen.

Yetersiz takımlar kuruyoruz da bu seneki son yılların en kötüsü. Para harcamıyorsun, alttan oyuncu gelmiyor normal sonuç.

Sponsorlarin paralari birilerinin cebine giriyor ama kim araştiracak

Geri
Üst Alt