Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

Konu mizah iden çok üyeler ile dalga geçilmek için açılmış bir konuydu.

Cafe bolumune actigim konuya kapatirken kullanmis oldugun tabir su sekildi;

"komik mi?"

Komikse bunda sorun nedir? Cafe bolumune komik olan bir konuyu acmak ceza veya konuyu kapatma gerektirir mi?

Sayet komik degilse bu senin kisisel fikrin olmuyor mu?

O kategoriye acilan her fikra konusunu komik bulmadigin icin kapatiyor musun mesela?

Galatasaray başkanı kim olsun ? anketinde Adnan Polat diyenlerin kim olduğunu öğrenme şansım var mı ?

Maalesef

Buarada o topicte Komikmi diye bir soru sorup kitlemişsin cevap veremedim.Evet komik.Ben baya güldüm.

Forum bir kaç kişinin keyfine göre yönetemeyiz, diğer üyeleri de korumak durumundayız. Dalga geçilecek kişilerin yerine kendinizi koyarak empati yapabilirsiniz.

Cafe bolumune actigim konuya kapatirken kullanmis oldugun tabir su sekildi;

"komik mi?"

Komikse bunda sorun nedir? Cafe bolumune komik olan bir konuyu acmak ceza veya konuyu kapatma gerektirir mi?

Sayet komik degilse bu senin kisisel fikrin olmuyor mu?

O kategoriye acilan her fikra konusunu komik bulmadigin icin kapatiyor musun mesela?

Konunun kapatılması komik olup olmaması değil - orada yazdığım kendi fikrimdi -

gerekçesini yazdım.

Konu mizah iden çok üyeler ile dalga geçilmek için açılmış bir konuydu.

Atilla niye uzatıyorsun ki ? Üyeleri teşhis edip sazan diye dalga geçmek mi komik olan ? İnsanların işini biraz kolaylaştırmanın yolunu deneyin , böyle yaparak sadece değerli vaktini boşa harcıyorsun :)

Atilla niye uzatıyorsun ki ? Üyeleri teşhis edip sazan diye dalga geçmek mi komik olan ? İnsanların işini biraz kolaylaştırmanın yolunu deneyin , böyle yaparak sadece değerli vaktini boşa harcıyorsun :)

Bence olayi abartan sizsiniz. Dalga gecilecek bir durum yok ortada. Kotu gunlerde az birsey gulecektik. Hadiyin konuya sazan gibi atlayanlara bi ton sopa atip dovelim rezil rusva edelim diyende olmadi..

Bence olay sirf forumda saatlerce zaman gecirdigi icin isi iyi becerip beceremeyecegi tam olarak dusunulmeden goreve atanan comezlerden kaynaklaniyor. Yoksa konunun kapanma nedeni zaten konunun iceriginden cok daha komik.. Forum uyelerini koruyormus, baksaniza..Sanki adam yiyoruz biz burada. :)

Bence olayi abartan sizsiniz. Dalga gecilecek bir durum yok ortada. Kotu gunlerde az birsey gulecektik. Hadiyin konuya sazan gibi atlayanlara bi ton sopa atip dovelim rezil rusva edelim diyende olmadi..

Bence olay sirf forumda saatlerce zaman gecirdigi icin isi iyi becerip beceremeyecegi tam olarak dusunulmeden goreve atanan comezlerden kaynaklaniyor. Yoksa konunun kapanma nedeni zaten konunun iceriginden cok daha komik.. Forum uyelerini koruyormus, baksaniza..Sanki adam yiyoruz biz burada. :)

bak bende actigin konuya SAZAN gibi atladim cunku acmis oldugun konunun ilk paragrafina bakip devamini okumaya gerek duymadim ve yorumumu yazdim.. eminim benim gibi bir cok forum uyesi de SAZAN gibi atlayip az cok ayni yorumlari yapacakti.. moralimizin sifir oldugu boyle bir gunde saka yapmak istemeniz ve diger forum uyeleri ile dalga gecmek istemeniz hic hos degil..

bak bende actigin konuya SAZAN gibi atladim cunku acmis oldugun konunun ilk paragrafina bakip devamini okumaya gerek duymadim ve yorumumu yazdim.. eminim benim gibi bir cok forum uyesi de SAZAN gibi atlayip az cok ayni yorumlari yapacakti.. moralimizin sifir oldugu boyle bir gunde saka yapmak istemeniz ve diger forum uyeleri ile dalga gecmek istemeniz hic hos degil..

O zaman kapatin Cafe bolumunu veya bu bu bu tarihlerinde mizahi amacli konu acilamaz diye kural getirin. Aksi takdirde boyle acemi hatalar cikiyor ortaya.. Forum uyelerini koruyoruz, komik degildi ya da hic hos degildi gibi renk degistirme cabalarinada gerek kalmaz boylelikle.. Ki konuyu kapatan arkadas kendi de biliyor ki amaci ne uye korumakti ne de baska birsey. Konuya girdi. soyle yuzeysel bir sekilde goz gezdirdi. Comez oldugu icin ceza kurallari kategori kurallari falan dinlemeden ben buralarin kiraliyam, aha buralar benden sorulur diye dusundu birde akli sira kapak nispeti "komik mi ulennnnn" diyerek konuyu kitledi. Sonrasi bildigin bukalemun..

Arkadaşlar, burası yorum yapma başlığı değil. Bu tarz şikayetlerinizi ticket açıp konuşabilirsiniz. Bu başlıkta tartışma yapılamıyor maalesef. O yüzden lütfen bu mesajıma cevap vermeden, gerek duyuyorsanız, sorununuz hakkında ticket açın, en yakın zamanda cevap gelecektir.

O zaman kapatin Cafe bolumunu veya bu bu bu tarihlerinde mizahi amacli konu acilamaz diye kural getirin. Aksi takdirde boyle acemi hatalar cikiyor ortaya.. Forum uyelerini koruyoruz, komik degildi ya da hic hos degildi gibi renk degistirme cabalarinada gerek kalmaz boylelikle.. Ki konuyu kapatan arkadas kendi de biliyor ki amaci ne uye korumakti ne de baska birsey. Konuya girdi. soyle yuzeysel bir sekilde goz gezdirdi. Comez oldugu icin ceza kurallari kategori kurallari falan dinlemeden ben buralarin kiraliyam, aha buralar benden sorulur diye dusundu birde akli sira kapak nispeti "komik mi ulennnnn" diyerek konuyu kitledi. Sonrasi bildigin bukalemun..

orasini bilemem benim hic hosuma gitmedi yapmis oldugunuz saka.. kapatilmasi da bu yuzdendir..

Canerin fevri hareketleri forumda oldukça fazladır, doğru ama bu konuyu kilitlemesi en doğrusu. Forum arkadaşlarına kendi açtığın ( ironi dahi olsa ) bir konuda cevap yazanlara sazan demek ne demektir ya. @Attila Altun yani namı değer Kain arkadaşımızın bu Hayri Cund özentisi bastırılmış kişiliğini artık sonlandırması lazım.

Buarada o topicte Komikmi diye bir soru sorup kitlemişsin cevap veremedim.Evet komik.Ben baya güldüm.

Konunun kapatılması doğrudur.

Tartışmalara son vermesi dileğiyle...

Galatasaray bize bunu da yaptı, hepimiz sinir stres sahibi olduk başarısızlıklardan sonra...

Bana yaptıklarımdan dolayı bi uyarı geldi. ve ben bi daha onu tekrarlamadım. Ama saat 21:00 de yani PC başında olmadığım bir anda ceza aldım

AYIP !!!

Bana yaptıklarımdan dolayı bi uyarı geldi. ve ben bi daha onu tekrarlamadım. Ama saat 21:00 de yani PC başında olmadığım bir anda ceza aldım

AYIP !!!

Olay hakkında benim de bilgim var, 3 defa yanlış hatırlamıyorsam tekrarladınız uyarıdan sonra. Ortada bir ayıp varsa, sizin ayıbınız yani.

Ayip tuvalette olur. ;) Kimse ayip etmemis burada beyler...

Olay hakkında benim de bilgim var, 3 defa yanlış hatırlamıyorsam tekrarladınız uyarıdan sonra. Ortada bir ayıp varsa, sizin ayıbınız yani.

Heralde bildirimlerime daha bakmadım tekrarlamış olabilirim.

Bilidirimlerimi okumadan sonra tekrarlamış olabilirm

ve sizden kocaman bi Özür Dilerim

Forumda yenileme çalışmaları var sanırım. Görüntüler kaymaya başladı. Kolay Gelsin :)

Bildirileriniz, Profiliniz, Kontrol Paneliniz yazan bölgelerde yenileme yapmissiniz... PC de sorun yok ama I Phone yenilikleri gösteremiyor ve çok çirkin gözüküyor...

Eski Sistem bence iyidi...

Saygilar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt