Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

Gullere de kustun mu? [evet kustum]

[video=youtube;AdKmtPIgOH4]https://www.youtube.com/watch?v=AdKmtPIgOH4[/video]

Şu genel sohbet ile gırgır-şamata konuları aynı halta yaramıyor mu ?:oNiye 2´si de kullanılıyor?:o

Konuların yerine ve yapılan muhabbetlere bakarsan neden ikisinin de kullanıldığını görebilirsin. :tiphat:

Ikili tartismaya girmeyin.

YONETIM

Şu halısaha maçı organizasyonu topicinin daha görünür,farkedilebilir biryere konmasını öneriyorum.Anasayfadan verilecek bir link de yardımcı olur.Adam toplayamıyoruz bu şekilde.Ben bile bulamıyorum bazen topicin yerini.

Gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum yönetici arkadaşlarım.

Bu tür organizasyonları duyuru panelimiz (seçim sonrası) gelene kadar forum hakkında bölümünün altında link olarak verelim...

Yeni banner 'ı yapandan Allah razı olsun inşallah.

Şu halısaha maçı organizasyonu topicinin daha görünür,farkedilebilir biryere konmasını öneriyorum.Anasayfadan verilecek bir link de yardımcı olur.Adam toplayamıyoruz bu şekilde.Ben bile bulamıyorum bazen topicin yerini.

Seçim döneminden sonra kayar yazı şeklinde duyurular gelecek. Şu anda anket orada olduğu için üst menüyü kalabalık tutmak istemiyoruz.

Bu tür organizasyonları duyuru panelimiz (seçim sonrası) gelene kadar forum hakkında bölümünün altında link olarak verelim...

Bu işe yarayabilir.Cevap verip ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Kendi profilimize tıklayınca neden ziyaretçi sayımız artmıyor?

Dün ben uzaklaştırma aldım ama neden aldım kim verdi uzaklaştırmayı hiç bir şekilde bilgilendirilmedi ..Öyle ben yaptım oldu demekle olunmuyor.. uzaklaştırma alan listeyede baktım sağolsun uzaklaştırma veren arkadaş tenezzül edip sebebini bile yazmamış bu konu hakkında bilgilendirilmek istiyorum ne sebeble ve kim tarafından uzaklaştırıldım..

Kimse kafasına göre ceza vermez, kimse şahsi meselelerini bu şekilde halletmez. Rahatsızlık verici bir mesajın vardır, üyelerden biri raporlamıştır, yönetim de bunu değerlendirip cezayı uygun bulmuştur.

Kimse kafasına göre ceza vermez, kimse şahsi meselelerini bu şekilde halletmez. Rahatsızlık verici bir mesajın vardır, üyelerden biri raporlamıştır, yönetim de bunu değerlendirip cezayı uygun bulmuştur.

hani nerde ? açıklama yapılıyor ? diyelimki sen haklısın hangi mesaj ? mesaj rahatsızlık verdiyse mesaj neden düzenlenmemişve en önemlisi ceza alanlar listesinde neden açıklama yok

hani nerde ? açıklama yapılıyor ? diyelimki sen haklısın hangi mesaj ? mesaj rahatsızlık verdiyse mesaj neden düzenlenmemişve en önemlisi ceza alanlar listesinde neden açıklama yok

1-2 günlük cezalar için açıklama yapılmıyor. Demek ki büyük bir hata yapmamışsın, bence buna sevinmelisin.

3 günden aşağı uzaklaştırma alanların konusu açılmıyor. Kim tarafından uzaklaştırıldığınızın bir önemi yok, ayrıca hangi sebep ile uzaklaştırıldığınız uyarı mesajınızda yazar.

3 günden aşağı uzaklaştırma alanların konusu açılmıyor. Kim tarafından uzaklaştırıldığınızın bir önemi yok, ayrıca hangi sebep ile uzaklaştırıldığınız uyarı mesajınızda yazar.

yazmıyor sebeb yoktu yazmıyor açıklama boştu

Bne orda polemik yaratmaya çalışan bir mesaja karşılık olarak yazdım.. yöneticilik olayı parça parça görmek dğeildir tüm akışı idrak edebilmektir değilmi ?neler neler yazılıyor burda... ayrıca ben bi mesaja karşılık öyle yazdım herneyse konuyu fazla uzatmayacam ilginiz için sağolun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt