Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom desteğinizi bekliyor

Site yöneticileri Alexa'da daha hızlı yükselmek istiyor ise, çeşitli stratejiler geliştirmelidir. Mesela üyelerimizi sitede daha fazla tutmak için nasıl bir uygulama yapabiliriz gibi...

Site yöneticileri Alexa'da daha hızlı yükselmek istiyor ise, çeşitli stratejiler geliştirmelidir. Mesela üyelerimizi sitede daha fazla tutmak için nasıl bir uygulama yapabiliriz gibi...

Ortalama 56 dakika Erhan. Daha ne yapalım? :)

Gelişimin yolu hitten geçer. Hit olarak transfer dönemlerinde Türkiye'nin ilk 100 sitesinden biri oluyoruz.

Biz son bir yıldır önemsemediğimiz Alexa 'yla yeni bir barışma partisi verdik o kadar. Aldığımız hite oranla Alexa değerimizin yüksek olmadığı zaten ortada.

Ortalama 56 dakika Erhan. Daha ne yapalım? :)

Gelişimin yolu hitten geçer. Hit olarak transfer dönemlerinde Türkiye'nin ilk 100 sitesinden biri oluyoruz.

Biz son bir yıldır önemsemediğimiz Alexa 'yla yeni bir barışma partisi verdik o kadar. Aldığımız hite oranla Alexa değerimizin yüksek olmadığı zaten ortada.

Alexa'da yükselmenin temel faktörü üyelerin sitede kalma sürelerini uzatmaya çalışmaktan geçiyor Abdullah abi. 56 Dakika gayet iyi ama, mesela bir video sitesi yada film sitesi ile karşılaştırdığımızda örnek veriyorum bir film en az 1,5 saat sürüyorsa zaten bu tür sitelerin Alexa'da yükselmesi çok daha kolay oluyor. Bu sitede benim gördüğüm kadarı ile Multimedya bölümüne çok fazla önem verilmiyor. Bir haber okuyorum ve bitiyor. Bunun için çok fazla sitede kalmaya gerek yok. Birde şöyle bir yapılanma var. Siteye yeni gelen üyeleri sitede tutmak ve onları bu ailenin içine katmak adına bir adım atmak gerekir. Eğer insan bir yerde önemsendiğini ve fikirlerinin dikkatte alındığını görebilirse oraya çabuk bağlanır. Siz zaten bu konuda gerekeni yapmışsınız ama mesela yeni gelen arkadaşlara karşı dışarda kalma psikolojisi oluşmuş.

Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

Bune abicim böyle ya...

Kendiniz yazıp konuşacaksanız bize ne gerek var...

Ne dedik...

Biri laf attı cevap verince konu yasağı...

Şaşıyorum bazen sizlere ya...

Cok guzel oneriler Erhan, tesekkur ederim.

Multimedya konusunda ve uyelere deger verdigimizi hissettirme adina daha neler yapabiliriz bir dusunelim.

Cok guzel oneriler Erhan, tesekkur ederim.

Multimedya konusunda ve uyelere deger verdigimizi hissettirme adina daha neler yapabiliriz bir dusunelim.

ben oyunun da eklenmesi taraftarıyım php codelanması kolay olmadı linkleyebilirizde basit oyunlar mesela snake gibi kağıt gibi okey gibi.. ? ne dersiniz

EDİT:ayrıca dmoz.org kayıtı heralde yapılmıştır alexa ve google için çok önemlidir dmoz

ben oyunun da eklenmesi taraftarıyım php codelanması kolay olmadı linkleyebilirizde basit oyunlar mesela snake gibi kağıt gibi okey gibi.. ? ne dersiniz

EDİT:ayrıca dmoz.org kayıtı heralde yapılmıştır alexa ve google için çok önemlidir dmoz

Ali kardeşime katılıyorum , haber ( kısada olsa olur ) , video ,oyun , konulursa çok iyi olur o zaman burada daha fazlada vakit geçirenler olur..

Mesela benim canım sıkıldıgında , bazen okey oynarım , 3-4 okey sitesi var , onlara takılırm vakit geçerken ,zaten devamlı haber okusam kafayı yerim ..

Mesela burada okey olsa , hem buradaki arkadaşların birbirini tanışıp , sohbet edip ,maç stresi olmadan degişik konularda bilgi alış verişi de olur....Hatta oyunlarda turnuva olursa katılımda çok olur, buda bir ilk olur.

Tabi siz bilirsiniz , hiç olmazsa okeye başka yere gitmem ..

Bunuda başaracak ÇAPTASINIZ , çünkü GS lılar hep İLK leri YAPAR....

SAYGILAR...

Not: Müjdeli haberinizi bekliyoruz...

Alexa'da yükselmenin temel faktörü üyelerin sitede kalma sürelerini uzatmaya çalışmaktan geçiyor Abdullah abi. 56 Dakika gayet iyi ama, mesela bir video sitesi yada film sitesi ile karşılaştırdığımızda örnek veriyorum bir film en az 1,5 saat sürüyorsa zaten bu tür sitelerin Alexa'da yükselmesi çok daha kolay oluyor. Bu sitede benim gördüğüm kadarı ile Multimedya bölümüne çok fazla önem verilmiyor. Bir haber okuyorum ve bitiyor. Bunun için çok fazla sitede kalmaya gerek yok. Birde şöyle bir yapılanma var. Siteye yeni gelen üyeleri sitede tutmak ve onları bu ailenin içine katmak adına bir adım atmak gerekir. Eğer insan bir yerde önemsendiğini ve fikirlerinin dikkatte alındığını görebilirse oraya çabuk bağlanır. Siz zaten bu konuda gerekeni yapmışsınız ama mesela yeni gelen arkadaşlara karşı dışarda kalma psikolojisi oluşmuş.

haklısın bence de , gscimbom'un kurulmadan önceki zamanını hatırlarım,birkaç sitede reklamını görmüştüm o zamanlar,"Çok büyük bir Galatasaray multimedya arşivi sunacağız video vs.."deniyordu.Sırf bunun için siteye üye olmuştum kurulduğunda fakat yazılan şeyi göremeyince biraz hayal kırıklığı yaşamıştım:D.Arkadaşın dediği gibi multimedya bölümüne önem verilmesi lazım.Ayrıca oyun bölümü de çok mantıklı geldi bana

Uyeler arasi okey olur ha guzel olur kahvehane gibi olur guzel olur bide birahane acariz oda guzel olur

Oyunlar guvenlik riskini beraberinde getirir, bu sebeple uygun degil.

Hem forum ciddiyeti ve sayginligini zedeleyemeyiz. Oyunlar biraz bu durumu sarsar.

Alexa disindaki onerileri "oneriler" konusuna tasiyacagim.

haklısın bence de , gscimbom'un kurulmadan önceki zamanını hatırlarım,birkaç sitede reklamını görmüştüm o zamanlar,"Çok büyük bir Galatasaray multimedya arşivi sunacağız video vs.."deniyordu.Sırf bunun için siteye üye olmuştum kurulduğunda fakat yazılan şeyi göremeyince biraz hayal kırıklığı yaşamıştım:D.Arkadaşın dediği gibi multimedya bölümüne önem verilmesi lazım.Ayrıca oyun bölümü de çok mantıklı geldi bana

Daha onceki donemde tanitim yazisinda bulunuyordu evet, hatta bir bolumu upload bile edilmisti siteye. Kayiplar sonrasi uctu gitti.

Haziran'in 2. haftasinda baslayacak Transfer TV projesiyle birlikte bu eksiği gidereceğiz.

Ufak bir öneri! Teknoloji-Bilgisayar bölümünde, Birden fazla ''mp3 çalar'' önerisi ve ''Lcd'' önerileri bulunuyor. Bunları tek bir çatı altında toplamak daha güzel olabilir. ''Mp3-Mp4 çalar önerileriniz'' diğeri için, ''Lcd-Led-3D Tv önerileriniz'' şeklinde olabilir. Demek istediğim; bu tip olan bütün başlıklar için geçerlidir.

gscden son yapilan duyuru yerine yapilani kinayan bir aciklama beklerdim

gscden son yapilan duyuru yerine yapilani kinayan bir aciklama beklerdim

Resmi kurumlara karşı saygılı olmak zorundayız Uğur.

İçerikle hemfikir olmadığımızı söyleyebiliriz sadece.

Biri postumuzu alıntı olarak cevaplandıgındada bildirim gelemezmi . Facebook misali , kolaylık olur cevapsız bırakmayız.?

Üye mesaj düzeltme işleminde gelişmiş şeçeneğinde ki konu başlığı değiştirme ( kendi attığımız içerisinde ) bence kapalı olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt