Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

tartışmaya girmenin yasak olmasını doğru bulmuyorum

sadece tartışırken seviyeyi düşürmenin ve saygısızlık yapmanın yasak olması gerektiğini düşünüyorum

teşekkürler

Reklamlar yüzünden Adblock'u yükledim. Cidden itici duruyorlar mesajlar altında.

reklamlar chrome ve firefoxta adblock ile engellenebiliyor

nasıl engellenebildiğini gösteren bir konu açılması çok yararlı olur diye düşünüyorum

bu şekilde, eğer forum önemli bir gelir elde ediyorsa önü kesilmemiş olur

Adblock yükletecek bir reklam yok sitede yapmayın. :-)

Zaten 1 ya da 2 gün duracak böyle, sadece deneme yapıyoruz.

tartışmaya girmenin yasak olmasını doğru bulmuyorum

sadece tartışırken seviyeyi düşürmenin ve saygısızlık yapmanın yasak olması gerektiğini düşünüyorum

teşekkürler

Bir konuyu, futbolla ilgili fikri tabii ki tartışabilirsiniz zaten forumun amacı budur ancak olayı kişiselleştirir, konu dışına çıkar, karşınızdaki kişiye kötü bir üslupla konuşursanız bu üyeleri rahatsız edici bir tutum oluşturacağı için yasaktır.

Bir konuyu, futbolla ilgili fikri tabii ki tartışabilirsiniz zaten forumun amacı budur ancak olayı kişiselleştirir, konu dışına çıkar, karşınızdaki kişiye kötü bir üslupla konuşursanız bu üyeleri rahatsız edici bir tutum oluşturacağı için yasaktır.

ben de aynı şeyi söylüyorum

düzgün üslup kullanan kişilere kimse dokunmamalı diye düşünüyorum

Mesaj içi reklamları hiç yakıştıramadım foruma, cidden çok çirkin

ad block kullanin reklam gormeyin sewgiler.

Tekrar açıklamak zorunda bıraktırdınız, bundan dolayı gerçekten üzgünüm.

Mesaj içi reklamların gösterim sayılarına etkisi irdeleniyor bu çalışma bu geceye dek sürecek. Sonrasında reklamlar büyük olasılıkla olmayacak. Bunu tekrar belirtiyorum.

Tekrar tekrar şikayetin, tekrar tekrar bizi baltalayacak çözümlerin burada paylaşılmasına gerek yok. 1 günlük sıkıntıyı bizim için çekemeyen arkadaşları, empatiye davet ediyorum.

Reklamlarla mesajlar arası biraz boşluk bırakırsanız kötü görünmez.

Söylemedik farzet ozaman Abdullah bey çünkü senin vurguların ağır oldu. Teşekkürler hepinize, forum olarak !

Tekrar açıklamak zorunda bıraktırdınız, bundan dolayı gerçekten üzgünüm.

Mesaj içi reklamların gösterim sayılarına etkisi irdeleniyor bu çalışma bu geceye dek sürecek. Sonrasında reklamlar büyük olasılıkla olmayacak. Bunu tekrar belirtiyorum.

Tekrar tekrar şikayetin, tekrar tekrar bizi baltalayacak çözümlerin burada paylaşılmasına gerek yok. 1 günlük sıkıntıyı bizim için çekemeyen arkadaşları, empatiye davet ediyorum.

benim tecrübeli üyeliğim neden gitti,yeni bir kural mı geldi?

benim tecrübeli üyeliğim neden gitti,yeni bir kural mı geldi?

Tecrübeli üye rütbesinde bir düzenlemeye gidildi, son dönemde fazla online olmayan ve bunun yanında Tecrübeli Üye Forumu'nu kullanmayan üyelerimizin rütbesi alındı Mehmet Bey.

Tecrübeli üye rütbesinde bir düzenlemeye gidildi, son dönemde fazla online olmayan ve bunun yanında Tecrübeli Üye Forumu'nu kullanmayan üyelerimizin rütbesi alındı Mehmet Bey.

son dönemde her gün online oluyorum ama tecrübeli üye forumunu kullanmadığımdan alınmış demek ki.Cevapladığınız için teşekkürler...

Arkadaslar ana sayfadaki son yazilan mesajlar paneli yerine google reklami var acaba o reklami baska yere alip son yazilan mesajlar paneli geri gelse diyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt