Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

şimdi kişisel tartışmaya döndü, seve seve seninle gece yarısına kadar tartışırım, gram da üşenmem.

Haha, kaale almadığın adamla laf yarışına niye giriyorsun ki? Kendinle çelişiyorsun en başta. Benim derdim de laf yarışı değil ama senin amacın belli oldu böylece. En baştan beri laf sokmak için burada olduğunu biliyordum. Haklı çıktım, akşama kadar da vaktim yok, dilersen sen yaz sürekli ben cevap veriyormuşum gibi, akşam ben boş vaktimde tek tek cevap atayım. Yanlış anlama, üşendiğimden falan değil. Sadece, bugün ve her gün senden daha önemli uğraşlarım var.

Beyin bedava tabi.:)

Kimseyi altta bırakma amacımız yok da merak ettim şimdi, ne özrü bilader? Sen özür dileyeceksen eğer kabul ederiz, yoksa da özür falan beklemen komik.

Özür beklemediğimi belirrtim:o Okuduğunu da mı anlamıyorsun.Gerçekten senle tartışmaya girmek cidden zaman kaybı.Okuduğunu anlayamıyorsun daha.

Öff, Devrim yeminle zulümsün, çok ciddiyim. Arkadaş ne çok koydu o yazdığım da uzattıkça uzattın. Tamam, haklısın hacı, benim görüşlerime göre ceza veriliyor, itiraf ediyorum bütün forum önünde. Tamam mı? Rahat et, sen de kurtul biz de. Hayret bir şey arkadaş. 1 ay sonra ceza alınca yine aynı lafla geleceksin ona yanıyorum, sonu yok ki şu şikayetinin.

Beyin bedava tabi.:)

Devrim saymadım ama 5-10 moderatör zaptedemiyor seni :) Sende bir yanlışlık olmasın. Eğer sende yanlışlık olmadığını, sana haksızlık yapıldığını düşünüyorsan, foruma bir daha girmeyebilirsin. Demek ki bu forumdaki yöneticiler seni anlamıyorlar. Anlatmaya çalışıyosun yine anlamıyorlar.Madem böyle bir durum var, ben olsam senin yerine foruma elveda derim. Herkes için en iyisi bu olur. Ne dersin?

Devrim saymadım ama 5-10 moderatör zaptedemiyor seni :) Sende bir yanlışlık olmasın. Eğer sende yanlışlık olmadığını, sana haksızlık yapıldığını düşünüyorsan, foruma bir daha girmeyebilirsin. Demek ki bu forumdaki yöneticiler seni anlamıyorlar. Anlatmaya çalışıyosun yine anlamıyorlar.Madem böyle bir durum var, ben olsam senin yerine foruma elveda derim. Herkes için en iyisi bu olur. Ne dersin?

:b5:

Öff, Devrim yeminle zulümsün, çok ciddiyim. Arkadaş ne çok koydu o yazdığım da uzattıkça uzattın. Tamam, haklısın hacı, benim görüşlerime göre ceza veriliyor, itiraf ediyorum bütün forum önünde. Tamam mı? Rahat et, sen de kurtul biz de. Hayret bir şey arkadaş. 1 ay sonra ceza alınca yine aynı lafla geleceksin ona yanıyorum, sonu yok ki şu şikayetinin.

Yok valla ben usandım artık.Siz paranoyak gibi birşey olmuşsunuz.Sadece bir eleştiri yapayım dedim.Tartışmayı buralar getiren sen,ilk çekilen sen.Neyse bende cevap yazmak istemiyorum artık.Cevap atmayın bitsin.Ne ben size anlatacabileceğim ne de anlayacaksınız.

Dolu forum var abi, sanki dünyadaki tek Galatasaray forumu burasıymış gibi davranıyor adam. Hem bu kadar şikayetçi hem de hala burda mazoşist midir nedir.

Aranızdakileri msn'de falan halledin. Bir süre kilit. Öneri, Şikayet, Tebriği olan bana iletebilir.

Devrim in amacı zaten buymuş, istediğini aldı. GSCimbom hit rekorları kırdığı bir dönemde bir kişinin lafıyla, oluştuğu dönem belirsiz, 4 sayfa sorun tartışıldığı arızalı bir forum durumuna düştü. Buna daha fazla izin vermeyeyim.

Ben boş biri olarak, Devrim 'in bu konuya girişini yasaklamanızı ve bizden memnuniyetsiz olduğu için forumdan ihracını istiyorum. Ayrılık kararı hep üye tarafından alınmasın değil mi? Ben fikri hür vicdanı hür bir yönetici olarak bizimle bu derece geçimsiz, bizi bu kadar çok ve saçma gerekçelerle eleştiren birini forumumda görmek istemiyorum.

Bütün bunları boş biri olarak söyledim. 38 yaşındayım, belki biraz daha büyürsem boş biri olmaktan çıkarım fikrim değişir. Ama sanmıyorum, böyle gelmiş böyle gider.

Terbiyeyi de öğretecek değilim. :mad: Güle güle.

Tribündergi'ye inanmadıgımı söyledim ve bana gelen cevap

Hastamısın ? Yoksa Kuş' mu ?

Yok yani buna küfür etmede ne yap

Lütfen ne olur asılsız yere milletin takımıyla dalga geçenler forumdan kısa süreli uzaklastırma alsın millet her olumsuz mesajdan sonunda kus'musun diyor

Şikayet edeceğin kişinin bilgilerinin altında bildirim tuşu var.Ordan şikayet edebilirsin. :)

Başka bir yerde konusu geçti mi bilmiyorum ama forumun açılış sayfasında niye Drogba'nın resmi var?

Çok istendiği için mi yoksa bilinen birşey mi var?

Başka bir yerde konusu geçti mi bilmiyorum ama forumun açılış sayfasında niye Drogba'nın resmi var?

Elde olan kuş - Elde olmayan kuş mantığından yola çıkarak Elmander veya Selçuk'tan birini görmek isterdim index'te.

Drogba resminin yanındaki yazı hiç dikkatinizi çekmiyor anlasılan..GSCtv gündemimizde olan futbolcularla ilgili videoları içeriyor..Bu yüzden Drogbanın resmini uygun gördüm..

Drogba resminin yanındaki yazı hiç dikkatinizi çekmiyor anlasılan..GSCtv gündemimizde olan futbolcularla ilgili videoları içeriyor..Bu yüzden Drogbanın resmini uygun gördüm..

Yazı dikkatimizi çekiyor tabiki ama Drogba daha çok çekiyor ;)

Yaptiginiz sirinlige teessuf ediyorum.

bir süre yeni üye alınmasa? yada yeni üye alımlarına denetim gelse?

yada transfer nöbetine 100 mesaj üzeri dahil olabilse?

bir düzenleme şart. kuşlar dadanıyor sürekli.

arz ederim.

bir süre yeni üye alınmasa? yada yeni üye alımlarına denetim gelse?

yada transfer nöbetine 100 mesaj üzeri dahil olabilse?

bir düzenleme şart. kuşlar dadanıyor sürekli.

arz ederim.

Galatasaray'lı üye olmak isterse ne olacak ? O tür bir sınırlama getirilmesi mümkün değil. Kuş olanlar aynen şutlanıyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt